kuba741 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 chci se zeptat kam davat dax hry?nejsem zacatecnik ani se mi neptejte jestli mam cfw to mam ale tohle teda nevim normalne hry davam do iso:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Co vim cfw nepodporuje .dax na to musi byt nejaky homebrew program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 jj dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Bejt tebou dal bych convert do .cso nejenže funguje naprosto v pořádku bez emulátorů na cfw ale já si takhle zmenšil the sims2.iso cca 1500 mb 9x kompresí na .cso na cca 500 mb !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 sasán: dax má ještě větší kompresi než cso .. jinak vše k dax je zde http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
chci se zeptat kam davat dax hry?nejsem zacatecnik ani se mi neptejte jestli mam cfw to mam ale tohle teda nevim normalne hry davam do iso:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts