.Den Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Tesi se jeste nekdo, nebo to pripadne uz rovnou hraje, na tuto naprosto dokonalou jRPG hru? ^^ Je to snad 13 let stare a porad lepsi nez drtiva vetsina her vubec kdy vydanych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 O čem to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Je to dost epicky jRPG... Takze to nejde shrnout do dvou slov. V prubehu deje se budes dostavat do ruznych casovych obdobi (minus 65 milionu let az konec sveta), akce ve kterych budou ovlivnovat pribeh v jinem case a podobne... Je to hrozne vymakane (a zduraznuju, ze je to 13 let stare!), chytlave, ma to dokonalou hudbu, 13 endingu ( :cheesygrin: ) a snad vsemi znalci jRPG je Chrono Trigger povazovan za jednu z nejlepsich her v historii. Tot ve zkratce. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 A nejlepsi skladba z Chrono Triggeru je samozrejme To Far Away Times :) ta co hraje v credits, obcas si ji rad poslechnu. http://www.youtube.com/watch?v=kz4z_cE3BLY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Už to hraju-je to super!!!:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 zdar all stáhl sem si rom chorno trigger a hraju hraju všechno v pohodě , ovšem jakmile se mám přenést do jiného časovýho období v úvodu tak to jede prostě pořád dokola , dočetl sem se na zahraničních forech že je to proti pirátská ochrana od square enix která má znemožnit hraní romky na pc či flashkartách. A ted otázka - Četl sem že už vyšel patch , ale jaksi opravdu netušim jak ji mám hodit do super card rumble series, tak pls help me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Patch nefunguje (alespon o pulnoci nic neslo), funguje spolehlive tento cheat: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=118540&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Já už stahuju na NDS docela se těším :) mám to pak hodit na czshare? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Chm, ja zas mam problem, ze to zamrzne na save pointech... Zatim asi nevyreseno. =/ Tak snad brzo bude patch/novy firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Chci tam dat ten cheat co tam psalo,ale nevim co tam mam dat jako game id:cry:?Pls poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Tak to asi take zkusim, ackoliv RPG moc nemusim.. Radeji bych, kdyby na NDS byl port takoveho Tiberian Sun/Earth2140/Total Annihilation, nebo Uplink/Darwinia/Defcon (ktery mozna bude?)/Street Hacker... To bych byl stastnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Chci tam dat ten cheat co tam psalo,ale nevim co tam mam dat jako game id:cry:?Pls poradte. Jestli pouzivas R4 Cheat Editor (neco tak neco), tak v Tools ma moznost zobrazit ID z ROMky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 No tyjo fakt dobrá hra.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Jestli budete mit nekdo problem se zasekavanim hry pri zmacknuti A na save pointu, staci ukladat hru pres dotykovy display. Jestli se vam vsak bude sekat pri samotnem ukladani, tak docasne zatim mate smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 já mám super card rumble edition a nevim jak taM TEN CHEAT DÁT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Jestli nejde bezny zpusob, tak ti neporadim, zjisti na nejakem foru/strankach. Normalne se jen vyse zminenym programem vytvori treba pres New Database cheat dejme tomu s koncovkou *.dat , ulozi do prislusne slozky na karte, aktivuje jeste pred spustenim hry a vic se neresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Mam DSTT, nejdriv sem to hral na zkousku nepatchnute a pri prenosu do jineho casu se ta psychidelicka animace prehravala stale dokola a nic vic. Takze jsem si udelal patch pomoci programu DSATM a uz se pres to v pohode dostanu. Je to hrozne jednoduche a zvladne to kazdy. Stahnete si ZDE program DSATM, rozbalite archiv. Vytvorite si textovy soubor kam ulozite nize uvedeny cheat, napr. chrono.txt. 0204E334 E3A00000 0204E338 E12FFF1E 0204E694 E3A00000 0204E698 E12FFF1E Spustite program, nalistujete hru, txt s cheatem a urcite kam se ma ulozit opatchnovana romka a jak se ma jmenovat. Pak uz jen date autopatch game a hotovo. Nic vic sem nedelal, jen sem zaskrtnul jeste DSTT checkbox. EDIT: jo a zadne zasekavani na save pointech nemam, vse jede ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Tak jeste jednou diky Robotovi, ze jsem ani nemusel cist navod na gbatemp a mohl pouzit jeho funkcni a lehky navod ;-) Chrono Trigger uz hraju a musim rici, ze mne zatim vazne bavi! Mozna je to hudbou, mozna tim, ze je to starsi hra, ale hlavne je to tim, ze jsem zatim (diky bohu) nenarazil na nejakou nemozne tezkou hadanku a prolejzani dungeonu - jak je v dosti RPG zvykem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Díky za super návod, z Acekard 2 fičí taky v pohodě. Jen se chci zeptat - taky se Vám změnila po upravě velikost romky? U mně měla před upravením 128 mega a teď má 88 mega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Jo, ono to i urizlo nepotrebnou cast romky, nezabyval jsem se tim zda se to da nekde vypnout, funguje to dobre, tak co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.