Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chrono Trigger


.Den

Recommended Posts

Je to dost epicky jRPG... Takze to nejde shrnout do dvou slov. V prubehu deje se budes dostavat do ruznych casovych obdobi (minus 65 milionu let az konec sveta), akce ve kterych budou ovlivnovat pribeh v jinem case a podobne... Je to hrozne vymakane (a zduraznuju, ze je to 13 let stare!), chytlave, ma to dokonalou hudbu, 13 endingu ( :cheesygrin: ) a snad vsemi znalci jRPG je Chrono Trigger povazovan za jednu z nejlepsich her v historii.

Tot ve zkratce. ^^

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdar all stáhl sem si rom chorno trigger a hraju hraju všechno v pohodě , ovšem jakmile se mám přenést do jiného časovýho období v úvodu tak to jede prostě pořád dokola , dočetl sem se na zahraničních forech že je to proti pirátská ochrana od square enix která má znemožnit hraní romky na pc či flashkartách. A ted otázka - Četl sem že už vyšel patch , ale jaksi opravdu netušim jak ji mám hodit do super card rumble series, tak pls help me :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli nejde bezny zpusob, tak ti neporadim, zjisti na nejakem foru/strankach. Normalne se jen vyse zminenym programem vytvori treba pres New Database cheat dejme tomu s koncovkou *.dat , ulozi do prislusne slozky na karte, aktivuje jeste pred spustenim hry a vic se neresi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam DSTT, nejdriv sem to hral na zkousku nepatchnute a pri prenosu do jineho casu se ta psychidelicka animace prehravala stale dokola a nic vic.

Takze jsem si udelal patch pomoci programu DSATM a uz se pres to v pohode dostanu. Je to hrozne jednoduche a zvladne to kazdy. Stahnete si ZDE program DSATM, rozbalite archiv. Vytvorite si textovy soubor kam ulozite nize uvedeny cheat, napr. chrono.txt.

0204E334 E3A00000
0204E338 E12FFF1E
0204E694 E3A00000
0204E698 E12FFF1E

Spustite program, nalistujete hru, txt s cheatem a urcite kam se ma ulozit opatchnovana romka a jak se ma jmenovat. Pak uz jen date autopatch game a hotovo. Nic vic sem nedelal, jen sem zaskrtnul jeste DSTT checkbox.

EDIT: jo a zadne zasekavani na save pointech nemam, vse jede ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jeste jednou diky Robotovi, ze jsem ani nemusel cist navod na gbatemp a mohl pouzit jeho funkcni a lehky navod ;-)

Chrono Trigger uz hraju a musim rici, ze mne zatim vazne bavi! Mozna je to hudbou, mozna tim, ze je to starsi hra, ale hlavne je to tim, ze jsem zatim (diky bohu) nenarazil na nejakou nemozne tezkou hadanku a prolejzani dungeonu - jak je v dosti RPG zvykem :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu