Bamb00cha Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Čus chtěl bych se zeptat jestli: 1)neexistuje v čr nějakej obchod,kde mi prodaj flashnutej xbox?en 2)by jste mi nemohli doporučit nějakej kamennej obchod? 3)se do nových xboxů dávaj jenom lite-on mechaniky? a poslední otázka. Je nějakej rozdíl v chlazení verze arcade,elite a premium pro ? Předem posílám velkej dík za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 hrejte.cz prej už zase prodává ale je CZ obchod jenom v ostravě(2x) jenom liteon žádná jedině starší(bez HDMI) a novějšá S HDMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 no ja nevim ja sem na to hrejte.cz neslysel moc chvaly,jak kdy no,kdyz maji neco resit tak se proste neozyvaji daji ti BAN na jejich strance a podobny veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 no ja nevim ja sem na to hrejte.cz neslysel moc chvaly,jak kdy no,kdyz maji neco resit tak se proste neozyvaji daji ti BAN na jejich strance a podobny veci. nespletl sis to s timhle eshopem? www.prodejher.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=39829 tady je hrejte.cz objednal sem, zatím žádný problém, s jednáním sem nadmíru spokojen :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 ted si me celkem smazl prave,nejsem si jistej ty nazvy se mi pletou ale vim ze jeden z nich je dost nespolehlivej a nema zajem o naky kontaktovani a diskuze atd. je mozny ze to je ten prodejher EDIT: tak to se teda omlouvam,nechtel jsem napadat ten obchod pouze sem se spletl v nazvech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 www.prodejher.cz prodava flashle xka? Ja u nich na webu nic takoveho nenasel. piggy: Jak to? A to jsem si tam planoval nakup X360.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 www.prodejher.cz prodava flashle xka? Ja u nich na webu nic takoveho nenasel.piggy: Jak to? A to jsem si tam planoval nakup X360.. ne neprodávaj htejte.cz prodává http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=354 např Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bamb00cha Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Měl bych eště jednu otázku,jak to bude když se mi rozbije konzolea bude flashnuta (né mojí chybou).Tak tu konzoli musim poslat na reklamaci do ostravy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 dáš jim to tam zpátky oni tam daj lite on ...a pošleš to na reklamaci(nebo spíš oni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bamb00cha Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Dík všem za příspěvek, moc jste mi pomohli :) btw objednal jsem box arcade přes ostravu (hrejte.cz) Tak potom napisu co a jak,aby jste měli přehled. (prosím o lock) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bamb00cha
Čus chtěl bych se zeptat jestli:
1)neexistuje v čr nějakej obchod,kde mi prodaj flashnutej xbox?en
2)by jste mi nemohli doporučit nějakej kamennej obchod?
3)se do nových xboxů dávaj jenom lite-on mechaniky?
a poslední otázka.
Je nějakej rozdíl v chlazení verze arcade,elite a premium pro ?
Předem posílám velkej dík za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts