Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin's Creed 2


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3, Xbox 360, PSP

Datum vydání: Vánoce 2009

Odkazy: konzolista.cz

Ubisoft confirm Assassin's Creed sequel in development

Ubisoft have confirmed that an Assassin's Creed sequel is in development but they wouldn't confirm if it would hit by holiday 2009.

Ubisoft: 'working hard' on Assassin's Creed 2, no release date

During its first-half fiscal 2008-09 conference call today, Ubisoft parried a question regarding the Assassin's Creed sequel. While an Ubisoft executive would not confirm the game's release for fiscal 2010 (more specifically, holiday 2009), le exec did concede that "we are working hard on the product" -- the first real confirmation of its assumed development.

It seems that Ubisoft is sticking to claims that an Assassin's Creed sequel won't be released until there is "more anticipation for it." So let 'em know: You can't wait to get Altair's feet wet ... again! (Only this time, literally.)

Assassins Creed 2 první pravé informace

Assassins Creed 2 je jednou z nejsledovanějších her posledních týdnů a tak jistě potěší dnešní informace. Hra se bude odehrávat roku 1476 ve Florencii, kde se nachází nový potomek Altaira - Ezio Auditore de Firenze. Během své procházky po městě se střetneme se spoustou známých postav, jako je Da Vinci, Caterina Sofrzu, Machiavelliho a Lorenza de Medici. První jmenovaný DaVinci bude mít ve městě dokonce svoji dílnu, kde si budeme moci půjčit některé jeho vynálezy – křídla na létání. Kromě Florencie navštívíme i nějaké další místa a budeme moci poznat spoustu památek, jako je Bazilika svatého Marka, Grand Canal nebo Little Canal. Celkem na nás čeká 16 typů misí, během kterých budeme plavat, jezdit na koni, lézt na věže a pochopitelně zabíjet určité cíle. Hlavně kvůli zabíjení tu máme nové zbraně – dva meče, sekeru, oštěp a obušek. Zajímavě zní možnost každého nepřítele potichu odzbrojit. Pokud už dojde v boji k nějakému tomu vašemu zranění, budete muset posléze navštívit doktora. Velkou úlohu ve hře hraje i střídání dne a noci. V noci je tak větší šance se ztratit ve tmě před vojáky jak za dne. Na Assassins Creed 2 v současnosti pracuje 240 lidí a vyjde koncem roku.

Assassins Creed 2 představuje nového zabijáka

Příběh tajemného vraha se pomalu ale jistě blíží a s ním i náhlý příval novinek a ukázek. Mladý Altair se stal v prvním díle obětí malé zrady, přičemž byl konec hry otevřenější než jakýkoli jiný. Úderem dneška se na internetu objevil nový artwork, který bude sloužit jednak čistě jako artwork, ale také bude použit na hlavní obálky papírových časopisů, na kterých bude vyobrazen právě nový hrdina Assassins Creed 2 jménem Ezio Auditore de Firenze. Všimněte si ale lehké změny. Na rukou má daleko více čepelí, než jsme byli zvyklí v prvním díle, tudíž bychom mohli očekávat ještě propracovanější soubojový systém než v minulosti. Podle náhledu je také Ezio Auditore de Firenze více ošacen, tudíž bude ve Florencii pravděpodobně větší zima, než v teplém Damašku. Assasin’s Creed 2 aspiruje na jednu ze zatím nejlepších her roku. Zde se můžete podívat na ukázku artworku http://konzolista.cz/assa2.jpg .

Obrázek potvrzen magazínem Game Informer - http://gameinformer.com/NR/rdonlyres/D64AFCAB-0BC0-45DB-8652-666467E6945E/18154/maycoverstory.jpg . Naše obří preview příští týden.

Assassins Creed 2 obrázky

Asi vám neuniklo to šílenství ohledně hry Assassins Creed 2, které v posledních dnech panuje. Nejnovější číslo magazínu Game Informer má hru představit v plné kráse, ale už nyní se dostalo toto číslo do rukou webu ScrewAttack, který z něj udělal pár scanů. Ty sice nejsou moc kvalitní, ale obrázek si z nich určitě uděláte. Obrázky naleznete na kartě hry link . Ihned jak to bude možné, vám přineseme oficiální obrázky v plné své kráse. Assassins Creed 2 vyjde letos v listopadu pro Playstation 3 a Xbox 360.

Assassin´s Creed 2 Teaser 2

Začátkem týdne jsme vám přinesli naše mega-preview na hru Assassin´s Creed 2, kterou připravuje ve svých studiích UbiSoft Montreal. Dnes se Ubisoft pochlapil a vydal další teaser. Ten ukazuje opět jen kresby od mistra da Vinchiho, ale vše podkresluje poutavá hudba a možná se během videa dozvíte i nějakou tu informaci, kterou jste zatím nevěděli. Video naleznete klasicky v novince. Na závěr tu máme dobrou zprávu, kterou potvrzuje samotný konec traileru. Assassin´s Creed 2 vyjde už letošní Vánoce.

http://www.viddler.com/explore/patlike/videos/90/

Platformy pro Assassin´s Creed 2

Včera jsme se dočkali nového teaseru na hru Assassin´s Creed 2. UbiSoft po něm začal prohlašovat, že hry se dočkají všechny současné platformy. Tím trošinku nažhavil majitele Nintenda Wii. Jenomže UbiSoft tím „všechny“ myslel pouze next-gen platformy (Playstation 3, Xbox 360 a PC) a přenosnou konzolu PSP. Alespoň tedy máme v platformách jasno. Skvělou zprávou je jistě příprava PSP verze, která vyjde ve stejnou dobu jako její větší kolegové. Jak moc se hra bude lišit, zatím nevíme, ale na E3 bychom se měli dočkat prvních obrázků z této verze.

Jade Raymond je zpět

Ačkoliv Game Informer přinesl informaci, že se krásná Jade Raymond nepodílí na vývoji hry Assassin´s Creed 2, opak je pravdou. Němečtí kolegové si přizvali Jade Raymond před kameru, aby jim prozradila některé informace o druhém dílu Assassin´s Creed. Video je bohužel celé v němčině, takže ho doporučujeme jen těm, kteří tuto řeč ovládají.http://www.bild.de/BILD/digital/spiele/ubisoft/artikel/assassins-creed-2/actionspiel.html

http://konzolista.cz/seznam-her/karta/assassins-creed-2_1103.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 229
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

na hratelně.cz píšou 18. století

V poslední době se velmi hlasitě začalo hovořit o pokračování zabijáckého dobrodružství Assassin's Creed (recenze konzolové verze či PC verze). Podle prvních informací se posuneme v dějové linii o 600 let dále a měli bychom se tím pádem podívat někde do 18. století, v němž proběhla slavná Velká francouzská revoluce. UbiSoft potvrdil, že na druhém pokračování pracuje, avšak nenechal projít ven žádné bližší informace. Tyto spekulace staví ze zdrojů insiderů a dokonce i analytik Michael Patcher má jasno v tom, že Assassin's Creed 2 se přesune do 18. století. Uvidíme, jak se ke všemu vyjádří Ubisoft.

zdroj: hratelně.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednička byla mrtě dobrá, ačkoli pak už trošku stereotyp. Zkrátka tohle si teda určitě nenechám ujít :)

přesně :D.. mě je bavilo zabíjet ty bosse až do sedmýho (Sibrand).. jenže pak už sem to mněl věecko zmáklí tak sem hrál způsobem nohy na stole.. x) a pak u posledního koho sem mněl zabít.. Al Mualima sem zabil asi tak do 8-mi min. ptže mi lagnul pc a jak sem ho jednou udeřil tak se mu sekla noha ve schodě.. tak sem do něj jenom vžycky trochu ťunkul.. x)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim proc, ale me ten vsudypritomny boom a ohlas okolo prvniho dilu nejak minul, udelal jsem par misi a ta hra me nijak 2x neoslovila. Jedine co me bavilo, bylo hledat ty vyhlidky a kompletovat si tak mapu. Ted ji mam vystavenou na policce a akorat se na ni prasi. Mozna ze sahnu po druhem dilu, pokud bude stat pribeh a ovladani zato.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Assassins Creed 2 má oficiální stránku

Na proběhnuté akci GDC měl být oznámen druhý díl historické adventury Assassins Creed, ale nakonec jsme se museli spokojit s oznámením PSP verze. UbiSoft na své fanoušky pochopitelně myslí a tak dnes spustil záhadnou teaser stránku http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/teaser/ , která má pochopitelně jediný úkol. Natěšit hráče na přicházející týdny, kdy bude Assassins Creed 2 oznámen. Na stránce nalezneme některé kresby, včetně vystřelovací čepele, na jedné kostře. Že by se našlo tělo Altaira? Na tuto i spoustu dalších otázek nalezneme v následujících týdnech odpovědi.

První informace a obrázky ze hry přinese nové číslo Game Informeru 16.4.

Teaser na oficiální stránce ukazuje zápisky Leonarda da Vinciho, což naznačuje, že se hra bude odehrávat v 15-16. století.

Assassins Creed 2 informace

Ani to dlouho netrvalo a po teaser stránce se objevují první informace, které zní více než zajímavě. Takže, samotná hra se bude odehrávat během italské renezance a podíváme Benátek, ale i přilehlých měst. Hráč se ujme vraha jménem Ezio, který má v tomto světě spoustu problémů. Hráči si u první hry stěžovali na přílišné opakování v pozdější fázi. To by podle UbiSoftu mělo být nyní vyřešeno a během hraní budeme plnit různorodé mise. Dopomoci tomu má i schopnost plavat. Assassins Creed 2 by měl vyjít letos v listopadu.

http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/teaser/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to dost zajímavě, ale prostředí středověký Svatý země se mi teda zamlouvalo víc. Ale co já vim - třeba se mi zalíbí i renesanční Benátky. Co mě ale opravdu pobavilo je to, jak zcenzurovali tu da Vinciho kresbu! :D

No a co se týká toho sterotypu - já jsem se s nim zatim ještě pořádně nesetkal, doma tuhle hru nerozběhám, takže jí hraju tak jednou do měsíce a zatim jsem zůstal na dvanácti životech. Je pravda, že trochu stejnorodý to přeci jenom je a trochu větší rozpracovanost tý hře určitě neuškodí. Hlavně ale doufám, že zlepší obtížnost (a realističnost), a to zvlášť v soubojích. Já bych to udělal tak, aby první rána znamenala, že by se měl hráč radši sebrat a utíkat, a druhá už smrt. A podobně i stráže - na první nebo druhou ránu by už měly padat. Já vim, že by pak souboje nebyly lehký, ale byly by aspoň věrohodný (už jedna rána mečem zabíjí), a vždyť je to koneckonců taky Asasin a ten by se měl přímejm soubojům vyhejbat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak mluvíš o těch soubojích, tam by mohli udělat to, že mu usekneš třeba ruku.. ptž se mi nelíbí že do něj sekáš a trochu stříkne krve

1. Meče ve středověku nebyly dost ostrý na to, aby přesekly ruku (nebo krk nebo nohu).

2. Jakmile někdo dostane takhle silnou ránu (přímej sek na tělo), neni schopnej se už ňák účinně bránit.

Nicméně je pravda, že mohli ty souboje udělat krvavější, to je fakt...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Meče ve středověku nebyly dost ostrý na to, aby přesekly ruku (nebo krk nebo nohu).

2. Jakmile někdo dostane takhle silnou ránu (přímej sek na tělo), neni schopnej se už ňák účinně bránit.

Nicméně je pravda, že mohli ty souboje udělat krvavější, to je fakt...

Tak, ale aby zese z toho nevznikl nějaký Silent Hill:D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Assassins Creed 2 první pravé informace

Assassins Creed 2 je jednou z nejsledovanějších her posledních týdnů a tak jistě potěší dnešní informace. Hra se bude odehrávat roku 1476 ve Florencii, kde se nachází nový potomek Altaira - Ezio Auditore de Firenze. Během své procházky po městě se střetneme se spoustou známých postav, jako je Da Vinci, Caterina Sofrzu, Machiavelliho a Lorenza de Medici. První jmenovaný DaVinci bude mít ve městě dokonce svoji dílnu, kde si budeme moci půjčit některé jeho vynálezy – křídla na létání. Kromě Florencie navštívíme i nějaké další místa a budeme moci poznat spoustu památek, jako je Bazilika svatého Marka, Grand Canal nebo Little Canal. Celkem na nás čeká 16 typů misí, během kterých budeme plavat, jezdit na koni, lézt na věže a pochopitelně zabíjet určité cíle. Hlavně kvůli zabíjení tu máme nové zbraně – dva meče, sekeru, oštěp a obušek. Zajímavě zní možnost každého nepřítele potichu odzbrojit. Pokud už dojde v boji k nějakému tomu vašemu zranění, budete muset posléze navštívit doktora. Velkou úlohu ve hře hraje i střídání dne a noci. V noci je tak větší šance se ztratit ve tmě před vojáky jak za dne. Na Assassins Creed 2 v současnosti pracuje 240 lidí a vyjde koncem roku.

Assassins Creed 2 představuje nového zabijáka

Příběh tajemného vraha se pomalu ale jistě blíží a s ním i náhlý příval novinek a ukázek. Mladý Altair se stal v prvním díle obětí malé zrady, přičemž byl konec hry otevřenější než jakýkoli jiný. Úderem dneška se na internetu objevil nový artwork, který bude sloužit jednak čistě jako artwork, ale také bude použit na hlavní obálky papírových časopisů, na kterých bude vyobrazen právě nový hrdina Assassins Creed 2 jménem Ezio Auditore de Firenze. Všimněte si ale lehké změny. Na rukou má daleko více čepelí, než jsme byli zvyklí v prvním díle, tudíž bychom mohli očekávat ještě propracovanější soubojový systém než v minulosti. Podle náhledu je také Ezio Auditore de Firenze více ošacen, tudíž bude ve Florencii pravděpodobně větší zima, než v teplém Damašku. Assasin’s Creed 2 aspiruje na jednu ze zatím nejlepších her roku. Zde se můžete podívat na ukázku artworku http://konzolista.cz/assa2.jpg .

Obrázek potvrzen magazínem Game Informer - http://gameinformer.com/NR/rdonlyres/D64AFCAB-0BC0-45DB-8652-666467E6945E/18154/maycoverstory.jpg . Naše obří preview příští týden.

Assassins Creed 2 obrázky

Asi vám neuniklo to šílenství ohledně hry Assassins Creed 2, které v posledních dnech panuje. Nejnovější číslo magazínu Game Informer má hru představit v plné kráse, ale už nyní se dostalo toto číslo do rukou webu ScrewAttack, který z něj udělal pár scanů. Ty sice nejsou moc kvalitní, ale obrázek si z nich určitě uděláte. Obrázky naleznete na kartě hry link . Ihned jak to bude možné, vám přineseme oficiální obrázky v plné své kráse. Assassins Creed 2 vyjde letos v listopadu pro Playstation 3 a Xbox 360.

http://konzolista.cz/seznam-her/karta/assassins-creed-2_1103.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Assassin´s Creed 2 Teaser 2

Začátkem týdne jsme vám přinesli naše mega-preview na hru Assassin´s Creed 2, kterou připravuje ve svých studiích UbiSoft Montreal. Dnes se Ubisoft pochlapil a vydal další teaser. Ten ukazuje opět jen kresby od mistra da Vinchiho, ale vše podkresluje poutavá hudba a možná se během videa dozvíte i nějakou tu informaci, kterou jste zatím nevěděli. Video naleznete klasicky v novince. Na závěr tu máme dobrou zprávu, kterou potvrzuje samotný konec traileru. Assassin´s Creed 2 vyjde už letošní Vánoce.

http://www.viddler.com/explore/patlike/videos/90/

Platformy pro Assassin´s Creed 2

Včera jsme se dočkali nového teaseru na hru Assassin´s Creed 2. UbiSoft po něm začal prohlašovat, že hry se dočkají všechny současné platformy. Tím trošinku nažhavil majitele Nintenda Wii. Jenomže UbiSoft tím „všechny“ myslel pouze next-gen platformy (Playstation 3, Xbox 360 a PC) a přenosnou konzolu PSP. Alespoň tedy máme v platformách jasno. Skvělou zprávou je jistě příprava PSP verze, která vyjde ve stejnou dobu jako její větší kolegové. Jak moc se hra bude lišit, zatím nevíme, ale na E3 bychom se měli dočkat prvních obrázků z této verze.

Jade Raymond je zpět

Ačkoliv Game Informer přinesl informaci, že se krásná Jade Raymond nepodílí na vývoji hry Assassin´s Creed 2, opak je pravdou. Němečtí kolegové si přizvali Jade Raymond před kameru, aby jim prozradila některé informace o druhém dílu Assassin´s Creed. Video je bohužel celé v němčině, takže ho doporučujeme jen těm, kteří tuto řeč ovládají.http://www.bild.de/BILD/digital/spiele/ubisoft/artikel/assassins-creed-2/actionspiel.html

..................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu