Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zablokovana Ip


Xmatrix

Otázka

mel jsem ucet na Midnight torrents ale spise jsem tam stahoval ale neposkytoval tak mi zablokovali ip tzn. ze se nemuzu dostat najejich stranky dostanu se tam pres annonimizer ale kdyz si stahnu torrent a dam ho do azzareusu nebo qtoorent tak me ten torrent stejne nejde protoze to asi overuje ip....jde nejak zmenit ip nebo existuje nejaky specialni program na zmenu ip...mame doma totz sit udelanou pres router do ktereho mame pomoci dvou kabelu zapojene dva xboxy a internet mame pres wifinu jestli vám to nějak pomůže

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

LOL... fakt vetsi hovadiny se tu slyset ani nedaji.. Hele lidi, radeji nepiste, cim dal tim vice se ztrapnujete :D

V obou postech od meho posledniho jsou hovadiny.

hide ip ti na torrenty fakt nepomuze

zmena mac adresy? Co to ma spolecneho s banem externi IP?

Dobre ti tak, kdyz nevis, ze vsechna zarizeni "za routerem" maji stejne externi (venkovni) IP, se kterou se ukazuji na netu. Takze to bylo, jako kdyz mas dva ucty, anebo jako kdyz proste stahujes 2x z jedne IP, coz jak je znamo, neni povoleno :-)

Jedine reseni pro tebe je zmenit providera, anebo pouzivat VIP proxy - coz ale nebude moc dobre u torrentu fungovat a navic musi byt placena.. Proste se s Midnight Torrents rozluc.

Muzes jeste zkusit napsat nejakemu adminovi/modovi na Midnight Torrents a vysvetlit mu, jak to je a prip. se s nim nejak domluvit (vyplatit nejakou castku za unban.. etc.), ale neverim, ze ti to sezerou.. Ostatne jsi ty pravidla porusil, tak neni co resit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu