sk8indy Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Hoj nevím co stím je ale když přehrávám video v psp tak mám přes celý střed čáru a je 3x barevná červeně , modře a žlutě když hraju hry tak to tam nemám ale skoušel jsem i jinou kvalitu videa děkuju za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Zkus jinej program kterym to do psp konvertujes nebo jinej fw/cfw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 jestli mas ofw tak reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 reklamaci az na poslednim miste pokud by ti ji uznali dostal by jsi novy psp s novou deskou :( co vim tady v cesku psp neopravuji davaji nove kusy a posilaji je nekam zkus prdelat fw/cfw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8indy Odesláno Listopad 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 mám cfw 3.90 M33-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 stahuj uz prevedeny videa odsud z fora, anebo prevadej pres xvid4psp... 3.90 M33 s videama problem nema - chyba musi byt pri prevadeni, anebo v kodekach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8indy
Hoj nevím co stím je ale když přehrávám video v psp tak mám přes celý střed čáru a je 3x barevná červeně , modře a žlutě když hraju hry tak to tam nemám ale skoušel jsem i jinou kvalitu videa děkuju za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts