sk8indy Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Hoj nevím co stím je ale když přehrávám video v psp tak mám přes celý střed čáru a je 3x barevná červeně , modře a žlutě když hraju hry tak to tam nemám ale skoušel jsem i jinou kvalitu videa děkuju za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Suslikus Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Zkus jinej program kterym to do psp konvertujes nebo jinej fw/cfw Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 manek100 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 jestli mas ofw tak reklamace Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Suslikus Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 reklamaci az na poslednim miste pokud by ti ji uznali dostal by jsi novy psp s novou deskou :( co vim tady v cesku psp neopravuji davaji nove kusy a posilaji je nekam zkus prdelat fw/cfw Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sk8indy Posted November 27, 2008 Author Report Share Posted November 27, 2008 mám cfw 3.90 M33-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anonymous_ Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 stahuj uz prevedeny videa odsud z fora, anebo prevadej pres xvid4psp... 3.90 M33 s videama problem nema - chyba musi byt pri prevadeni, anebo v kodekach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sk8indy
Hoj nevím co stím je ale když přehrávám video v psp tak mám přes celý střed čáru a je 3x barevná červeně , modře a žlutě když hraju hry tak to tam nemám ale skoušel jsem i jinou kvalitu videa děkuju za rady
5 answers to this question
Recommended Posts