myschoo Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 cez USB? nahrat do zlozky luaplayera a spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 luyaplayer? a tu složku mam kam udělat? a přes jaky program spoustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 nevite jestli to pojede na HBL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 FxR no to prave taky nvm :D jsem to chtěl zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 ja uz PSP nemam (resp mam ale nepouzivam) takze s tymto vam neviem poradit kedze mam stary FW... neviem ako to je dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 HMM ja bych to chtěl taky vědět. jestli to jede na HBL :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 hm.. pokuď vim tak je tam napsáno že luaplayer funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Testoval to už niekto na fw 6.31? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kordy Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Hojte všeci, Myshoo díky za tutorial, ale pořád mi tak nějak chybí trošku jak přistupovat k webu a nějáký ty funkce pro zapisování do souboru neni tam něco takovýho? Určtiě musí jít zapisovat do souboru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kordy Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Tady sem našel krásný podrobný tutorial, ale bohužel v angličtině... Ale třeba pomůže jako inspirace k rozvinutí tohoto :) Kdyby se našla dobrá duše, která by ho přeložila byl bych jí moc vděčnej a vytvořil něco pro fórum :) http://www.lua.org/pil/1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Promiň ale doba kdy letěla LUA už je trošku pryč a s umírající PSP scénou už ani překlad toho návodu nikomu moc neprospěje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 citanie a zapis sa da robit lahko cez io.* operacie... file = io.open("nazov.xyz", "r") obsah = file:read() file:close() file = io.open("nazov.xyz", "w") file:write("ahoj") file:close() Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kordy Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Lua je multiplatformní takže výmluva o umírající PSP scéně je slabá ;) Chápu, že se do toho nikomu nechce... Možná se do toho pustím já někdy ;) Díky Mishoo. Jak sem si všiml asi se v tom pohybuješ mohl bych poprosit o nějákej kontakt kde rychle odepisuješ? Nebo to necháme takhle ať si to můžou všichni přečíst? Ještě bych rád věděl jak přistupovat k hardwaru PSP. Konkrétně mě zajímá jak to přistupuje ke kameře... Pokud načte kameru musí být schopnej nějak pomocí příslučnýho kabelu i flashku ne? Kabel mi tam pasuje, ale jak sem se dočetl chybí k tomu software... Nemusíš mi popsat bod po bodu co mám dělat stačí třeba materiál k nastudování a já se jen zeptám na to co nechápu pokud ti to nevadí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Hmm s tou kamerou si nie som isty, LUA na PSP ti dovoli iba to co ti dovoli LUA Player, tj. treba si nastudovat moznosti a funkcie ktore LUA player poskytuje. Inak kontakt Skype: myschoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kordy Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Existuje nějákej seznam funkcí LUA playeru? Můžu o něj poprosit? :) Bylo by to celý mnohem jednodušší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kordy Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Něco sem našel... Je tam všechno Mishoo? http://wiki.ps2dev.org/psp:lua_player:functions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Myslim si ze ano, ale uz fakt neviem. LUA Player some nevidel ani nepamatam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.