manousp Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 hele, kamos ma takovy problem ... proste jakoukoli kartu da so psp, tak to ukaze kapacitu 0,96MB ... co s tim ... zadny formatovani nepomohlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 hele, kamos ma takovy problem ... proste jakoukoli kartu da so psp, tak to ukaze kapacitu 0,96MB ... co s tim ... zadny formatovani nepomohlo ... a za kolik si ji koupil?podle me by byla ucina reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Ukazuje to stejnou kapacitu v psp i pc (čtečka, nebo PSP přes USB)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pukin Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 a za kolik si ji koupil?podle me by byla ucina reklamace "jakoukoli" tak to asi reklamací nevyřešíš. Podle mě budu závada v PSP, zkusit ho reklamovat, nebo aspoň zajít někdam do servisu a pozjišťovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Zkusit jinej fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
manousp
hele, kamos ma takovy problem ... proste jakoukoli kartu da so psp, tak to ukaze kapacitu 0,96MB ... co s tim ... zadny formatovani nepomohlo ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts