manousp Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 hele, kamos ma takovy problem ... proste jakoukoli kartu da so psp, tak to ukaze kapacitu 0,96MB ... co s tim ... zadny formatovani nepomohlo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kuba741 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 hele, kamos ma takovy problem ... proste jakoukoli kartu da so psp, tak to ukaze kapacitu 0,96MB ... co s tim ... zadny formatovani nepomohlo ... a za kolik si ji koupil?podle me by byla ucina reklamace Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kravitch Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Ukazuje to stejnou kapacitu v psp i pc (čtečka, nebo PSP přes USB)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pukin Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 a za kolik si ji koupil?podle me by byla ucina reklamace "jakoukoli" tak to asi reklamací nevyřešíš. Podle mě budu závada v PSP, zkusit ho reklamovat, nebo aspoň zajít někdam do servisu a pozjišťovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Suslikus Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Zkusit jinej fw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
manousp
hele, kamos ma takovy problem ... proste jakoukoli kartu da so psp, tak to ukaze kapacitu 0,96MB ... co s tim ... zadny formatovani nepomohlo ...
4 answers to this question
Recommended Posts