Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pls help, iso hry nejedou.


MAx_PaynE

Otázka

Tak mám psp první den, každá začíná jako lama. Je na něm custom, stáhl jsem dvě hry, jedna iso a druha cso. V menu se objeví, dám start a u jedne psp zatuhne a u druhé napíše hlášku, že nemůže být hra spuštěna. Co mi chybí? Doufám, že nějaký chytrák nenapíše ať čtu info pro začátečníky, prosím o konkrétní odpověď. :):D:bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
ok udelam update na 5.00 M33, jen dotaz u kroku spusťte update - to bude na vyber v menu psp asi ze, a pak pokracujte jako pri instalaci ofic. firmu - odlikavacka, nebo neco jine?

Spustis to normalne vehrach, neco ve smyslu instalace na Windowsu - Next, Next.. Finish. Vyzná se v tom kazdej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, ještě jednou díky za předchozí rady, na fatku už tedy mám cfw 5. Iso hry stále nejedou, gta rip najede úvod hry a potom dlouho bliká loading s chybou error reading umd... (iso mody jsem zkoušel všechny). Nejspíš se ještě musí nastavit něco v recovery menu? V návodu je sice vysvětlení co jak znamená, ale ne co má být enabled a disabled.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Stáhl jsem tři hry a ani jedna nejela, dvě rip a Ghost recon měl cca 600mb asi taky rip. Do recovery jsem se díval a tohle nastavené mám - UMD Mode - umožňuje spouštění ISO/CSO her bez vloženého UMD disku - doporučujuSony NP9660 mod (Normal/M33 Driver/Sony NP9660/OE isofs legacy). Takže jsem narazil na špatné iso, tomu se říká smůla, každé bylo od jiného uploadera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu