hátlis Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 K Vánocům dostanu Playstation 3. Chtěl bych se zeptat, jak je to s intenetem. Zajímalo by mě, jestli internet na ps3 je plněhodnotný jako normálně na pc?Děkuji za odpověď. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 jj je tam i vyhldedavač a bud si tam strčíš přímo kabel nebo je vněm zabudovany wi-fi takže jestli maš někde blízko vysílač tak to maš vpoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 a nebo když si nainstaluješ Linux tak to muzes pouzivat jako PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hátlis Odesláno Listopad 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Ještě jeden dotaz: Internet na ps3 jde i na starších TV, nebo jen na těch novějších?? Máme novou LCD telku od Samsungu, tam to pujde v pohodě, ale v pokoji mám starší. Půjde to na ní také? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Ještě jeden dotaz: Internet na ps3 jde i na starších TV, nebo jen na těch novějších?? Máme novou LCD telku od Samsungu, tam to pujde v pohodě, ale v pokoji mám starší. Půjde to na ní také? Mas jedinej rozumnej duvod proc by to na starsich TV neslo? Samozrejme ze to jde. lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hátlis
K Vánocům dostanu Playstation 3. Chtěl bych se zeptat, jak je to s intenetem. Zajímalo by mě, jestli internet na ps3 je plněhodnotný jako normálně na pc?Děkuji za odpověď. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts