hátlis Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 K Vánocům dostanu Playstation 3. Chtěl bych se zeptat, jak je to s intenetem. Zajímalo by mě, jestli internet na ps3 je plněhodnotný jako normálně na pc?Děkuji za odpověď. :)
0 kingondra007 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 jj je tam i vyhldedavač a bud si tam strčíš přímo kabel nebo je vněm zabudovany wi-fi takže jestli maš někde blízko vysílač tak to maš vpoho
0 Luk3z^ Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 a nebo když si nainstaluješ Linux tak to muzes pouzivat jako PC
0 hátlis Odesláno Listopad 28, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 Ještě jeden dotaz: Internet na ps3 jde i na starších TV, nebo jen na těch novějších?? Máme novou LCD telku od Samsungu, tam to pujde v pohodě, ale v pokoji mám starší. Půjde to na ní také?
0 marek_2080 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 Ještě jeden dotaz: Internet na ps3 jde i na starších TV, nebo jen na těch novějších?? Máme novou LCD telku od Samsungu, tam to pujde v pohodě, ale v pokoji mám starší. Půjde to na ní také? Mas jedinej rozumnej duvod proc by to na starsich TV neslo? Samozrejme ze to jde. lock
Otázka
hátlis
K Vánocům dostanu Playstation 3. Chtěl bych se zeptat, jak je to s intenetem. Zajímalo by mě, jestli internet na ps3 je plněhodnotný jako normálně na pc?Děkuji za odpověď. :)
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts