hátlis Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 K Vánocům dostanu Playstation 3. Chtěl bych se zeptat, jak je to s intenetem. Zajímalo by mě, jestli internet na ps3 je plněhodnotný jako normálně na pc?Děkuji za odpověď. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kingondra007 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 jj je tam i vyhldedavač a bud si tam strčíš přímo kabel nebo je vněm zabudovany wi-fi takže jestli maš někde blízko vysílač tak to maš vpoho Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Luk3z^ Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 a nebo když si nainstaluješ Linux tak to muzes pouzivat jako PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hátlis Posted November 28, 2008 Author Report Share Posted November 28, 2008 Ještě jeden dotaz: Internet na ps3 jde i na starších TV, nebo jen na těch novějších?? Máme novou LCD telku od Samsungu, tam to pujde v pohodě, ale v pokoji mám starší. Půjde to na ní také? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marek_2080 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Ještě jeden dotaz: Internet na ps3 jde i na starších TV, nebo jen na těch novějších?? Máme novou LCD telku od Samsungu, tam to pujde v pohodě, ale v pokoji mám starší. Půjde to na ní také? Mas jedinej rozumnej duvod proc by to na starsich TV neslo? Samozrejme ze to jde. lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hátlis
K Vánocům dostanu Playstation 3. Chtěl bych se zeptat, jak je to s intenetem. Zajímalo by mě, jestli internet na ps3 je plněhodnotný jako normálně na pc?Děkuji za odpověď. :)
4 answers to this question
Recommended Posts