Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA Liberty City Stories

Guest Anonymous

Recommended Posts

• Odpovědi 683
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous
Mě nejvíc ze všech baví trojka a LCS!

Taky ses fanda Liberty City?? :D Ja jo. Na stene mam povesenou mapu Liberty City z origos GTA III a vedle ni mam povesenou mapu Liberty City z origos GTA LSC :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Anonymous

To Primátor: Víš co mě na SA asi vadilo? To, že tam toho bylo až právě nějak moc, tolik možností. Jasně, baví mě potápět se, vyskočit s padákem, koupit slušný hadry, prolětět se v AV8 Harrier atd., ale poté, co jsem si vydělal těch 998 milionů jsem už prostě nevěděl, co dělat. Je zvláštní, že ze známých to nehraje nikdo, ale tady tomu je očividně přesně naopak... Hmm, že by to bylo proto, že je tohle GTA topic? 8)

Jinak, ta mařka z plakátu není nic moc, já tyhlety komixový holky moc nemusím... :twisted:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

2M3G4P!X: tak to ja zase ve svem okoli mam same lidi ktere to bavi. A neboj se, neni to kvuli tomu ze tohle je GTA topic :D Ale v necem mas pravdu: ty penize byly potom k nicemu, mit 260 milionu pak nevis co s tim. Taky me tam pekne srala jedna vec! Za boha sem se nemoh zbavit zbrani, pokazdy kdyz me chytli nebo sem wasted tak sem porad mel zbrane at sem delal co sem delal (diky mejm holkam). Ale to je asi jediny. Jinak jak je to obrovsky, porad je a jet, dojet nekam a vude de neco delat a opravdu tam mam pocit ze cestuji, ne jako ve Vice City kdy vim kde je konec a za 2 minuty sem mel projety cely mesto. Tady jak je ten obrovsky venkov, lesy atd a vsude je neco novyho a jinyho. uff, to jsem se zakecal, tohle se mi ve vykladu v hodine cestiny bohuzel nestane. Ale ted SA nehraju, za prve mam PSP a LCS a za druhy momentalne na to nemam PC-mam Celeron :evil: Nejhorsi co muze byt. Btw sry za OT :lol:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
2M3G4P!X: tak to ja zase ve svem okoli mam same lidi ktere to bavi. A neboj se, neni to kvuli tomu ze tohle je GTA topic :D Ale v necem mas pravdu: ty penize byly potom k nicemu, mit 260 milionu pak nevis co s tim. Taky me tam pekne srala jedna vec! Za boha sem se nemoh zbavit zbrani, pokazdy kdyz me chytli nebo sem wasted tak sem porad mel zbrane at sem delal co sem delal (diky mejm holkam). Ale to je asi jediny. Jinak jak je to obrovsky, porad je a jet, dojet nekam a vude de neco delat a opravdu tam mam pocit ze cestuji, ne jako ve Vice City kdy vim kde je konec a za 2 minuty sem mel projety cely mesto. Tady jak je ten obrovsky venkov, lesy atd a vsude je neco novyho a jinyho. uff, to jsem se zakecal, tohle se mi ve vykladu v hodine cestiny bohuzel nestane. Ale ted SA nehraju, za prve mam PSP a LCS a za druhy momentalne na to nemam PC-mam Celeron :evil: Nejhorsi co muze byt. Btw sry za OT :lol:

to stim celeronem můžu potvrdit :roll:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

to stim celeronem můžu potvrdit :roll:

Jeste jedno OT: presne tak, Celeron maxi suxx! Mel jsem predtim Pentium 4 1500Mhz a prisaham ze to byla daleko lepsi a rychlejsi!

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
O jakým respektu tady pořád mluvíte myslíte u San Andreas nebo LCS??????
pro LCS, když jdu k tomu týpkovi z JDčka tak mi řekne at se vrátím s větším respektem :evil:

je to v prvnim meste?? Jestli jo tak se velice pletes, tady nejde o respekt ale o obleceni. Pokud mas na sobe ten cerno-bily oblek tak si vem neco jinyho.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
O jakým respektu tady pořád mluvíte myslíte u San Andreas nebo LCS??????
pro LCS, když jdu k tomu týpkovi z JDčka tak mi řekne at se vrátím s větším respektem :evil:

je to v prvnim meste?? Jestli jo tak se velice pletes, tady nejde o respekt ale o obleceni. Pokud mas na sobe ten cerno-bily oblek tak si vem neco jinyho.

jj díky pomohlo to
Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
wow ... denska mi dosla ta hra a je to teda mazec ... mapa je stejna jako vice city ... takze vim kde co je ... mno jdu parit ..hh

Cože ??? :shock:

Asi se spletl, mapa je stejna jako v GTA III

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu