Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 wow ... denska mi dosla ta hra a je to teda mazec ... mapa je stejna jako vice city ... takze vim kde co je ... mno jdu parit ..hh Cože ??? :shock: Asi se spletl, mapa je stejna jako v GTA III No ne tak úplně, pár rozdíllů tady je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 wow ... denska mi dosla ta hra a je to teda mazec ... mapa je stejna jako vice city ... takze vim kde co je ... mno jdu parit ..hh Cože ??? :shock: Asi se spletl, mapa je stejna jako v GTA III No ne tak úplně, pár rozdíllů tady je... Myslim celkove, jako mesto, tyhle drobnosti jako novej tunel v Shoreside Vale, rozestaveny tunely a misto toho doprava lodi a jiny budovy nepocitam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Však jo... Klidně bych i řekl, že za ty 3 roky se toho v Liberty prostě pár změnilo naprosto přirozenou cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Však jo... Klidně bych i řekl, že za ty 3 roky se toho v Liberty prostě pár změnilo naprosto přirozenou cestou. JJ, ty tri roky zpatky jsou celkem znat :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 Hele na co je ve hre fotak?? Mam ho jako zbran a muzu udelat deset fotek. Je to jenom tak pro srandu, nebo se to nekam uklada? Ale to asi ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 Jj, ukládá se to do dokumentů. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2006 v jedny misi se musi pouzit fotak, abys zachytil tlusteho chlapka, prevlecenyho za decko, jak hraje na babu s d***ama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 Uz z Vás někdo letěl dodem nebo helikoptérou?Kde jsou tyhle mašinky?asi až po nějaký misi v 3.městě a 70% ne?Chci už létat........aaaaaahhh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 Uz z Vás někdo letěl dodem nebo helikoptérou?Kde jsou tyhle mašinky?asi až po nějaký misi v 3.městě a 70% ne?Chci už létat........aaaaaahhh. mod pro litani je bloknutej musis si stahnout treba cheatdevice a 70% tam neni (aspon v příběh. linii) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 Letadlo ani vrtulnik ve hre samotne neni!! Jenom pod Cheaterem nebo si muzete stahnou save s vrtulnikem do US verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 a kde ho seženem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 a kde ho seženem ? Co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 Tak sem se konečně dostal do 3 města!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 Tak sem se konečně dostal do 3 města!:) Sice je to ostrov, ale přesto gratuluji. ;) Chlapi, hledám auta pro export a zaboha nemůžu najít BF Injection a Deimos SP. BFko jsem tuším viděl někde na Portlandu, ale už si nevzpomenu, kde přesně... Nevíte náhodou někdo, kde tyhle káry najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 Tak sem se konečně dostal do 3 města!:) Sice je to ostrov, ale přesto gratuluji. ;) Chlapi, hledám auta pro export a zaboha nemůžu najít BF Injection a Deimos SP. BFko jsem tuším viděl někde na Portlandu, ale už si nevzpomenu, kde přesně... Nevíte náhodou někdo, kde tyhle káry najít? Ja sem je nasel za par minut :twisted: Na ten BF Injection musis fikane. Jak je v prvnim ostrove ta postranni mise jak prodavas auta, tak zacni tu misi a mas tam preci na vyber nekolika vozu. Tak mezi nima je BF injection! Ale nemusi tam byt na prvni pokus, misto nej tam muze byt neco jinyho tak tu misi kdyztak zacni znova. Az tam bude tak do nej nasedni a nejak proste tu misi ukonci, auto ti zustane. Heheeee to sem ale koumak co? :twisted: :lol: :wink: A to druhy auto je sportak co najdes normal na ulici http://www.gtapsp.com/?page=vehicles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 Muheheee, to je ono!! Právě to je to místo na Portlandu, kde jsem BFko viděl. :) Dík moc! Jo a vím, jak Deimos vypadá, když jsem se dostal na Staunton, tak jsem v něm jezdil v jednom kuse (podlě me vůbec nejlepší sporťák ve hře), ale problém je, že po městě vůbec nejezdí... Bude to tím scriptem, kdy když máš jedno auto, tak většina aut kolem tebe jsou právě tahle. Jednu chvíli jsem dokonce nemohl najít něco takového, jako je Faggio. :lol: Nemáš teda ponětí, jestli Deimos není někde zaparkovanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 ten BF Injection je tušim taky někde na pláži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 Muheheee, to je ono!! Právě to je to místo na Portlandu, kde jsem BFko viděl. :) Dík moc!Jo a vím, jak Deimos vypadá, když jsem se dostal na Staunton, tak jsem v něm jezdil v jednom kuse (podlě me vůbec nejlepší sporťák ve hře), ale problém je, že po městě vůbec nejezdí... Bude to tím scriptem, kdy když máš jedno auto, tak většina aut kolem tebe jsou právě tahle. Jednu chvíli jsem dokonce nemohl najít něco takového, jako je Faggio. :lol: Nemáš teda ponětí, jestli Deimos není někde zaparkovanej? Muhehehe nemam. Vim kde je zaparkovanej pohrebak, tot vse. Musis furt jezdit po meste, jednou kolem tebe projede :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 Musis furt jezdit po meste, jednou kolem tebe projede :wink: No však mi nakonec taky nic jinýho nezbyde... Co bych dal za Garage Editor. :twisted: BTW, to třeba i na takový Hellenbach jsi narazil na silnici? ten BF Injection je tušim taky někde na pláži Díky za tip (předpokládám, že máš na mysli Portland Beach), ale já bych radši spíš ten Deimos. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 No a u6 ste to n2kdo dohrál na 100%?Myslím že to ani nejde.Mám zhruba 50 a to už mám hlavní děj dojetý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 No a u6 ste to n2kdo dohrál na 100%?Myslím že to ani nejde.Mám zhruba 50 a to už mám hlavní děj dojetý. A co vedlejsi mise?? A balicky atd. je tam toho spousta 2M3G4P!X: Hellenbach GT ziskal z jedny mise. Jinak vim ze nekde stoji, ale nevim kde. Porozhlednu se :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2006 Já 53% a taky by mě dost zajímalo, co je ten zbytek... Třeba v SA, tam bylo subquestů fakt fůra, ale tady toho zase tak moc není... Když uvážíš, že za každý dostaneš k dobru circa tak 0.8-1.0%, tak to by tam těch úkolů muselo být něco přes padesát a to je fakt moc... BTW, pěknej avatar... Já rád matiku. :cool: To Primátor: Díky, ale nemusíš, já ho už dávno mám (stojí v Shoreside, před vilou vedle safehousu), jen mě zajímalo, jestli jsi ho někdy viděl na silnici, bo já teda nikdy. BTW, že nevíš, kde stojí kráska jménem ThunderRodd? :twisted: Update: Našel jsem i Deimos, takže sbírka kompletní... Děkuji všem za spolupráci, pánové. :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 2M3G4P!X: Thunder Rodd stoji v Portlandu na parkovisti u policejni stanice 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Přesně tak, prošel jsi... :) A pak, že nevíš, kde jaký auto parkuje. :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Přesně tak, prošel jsi... :) A pak, že nevíš, kde jaký auto parkuje. :cool: Njn, ne kazdy si pamatuju, ten Hellenbach GT sem vedel ze nekde je, jenom mi to vypadlo :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.