Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA Liberty City Stories

Guest Anonymous

Recommended Posts

• Odpovědi 683
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Prosím o tyto rady:

to M3G4P!X kde najdu tu misi kde musím dovážet ty auto který po tobě chcou????

A ted prosím radu s balíčkama v Portlandu je ta čerpací stanice a na střeše je 1 balíček a vůbec mě nenapadá jak se kněmu dostat tak mi prosím poradte.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Anonymous
Prosím o tyto rady:

to M3G4P!X kde najdu tu misi kde musím dovážet ty auto který po tobě chcou????

A ted prosím radu s balíčkama v Portlandu je ta čerpací stanice a na střeše je 1 balíček a vůbec mě nenapadá jak se kněmu dostat tak mi prosím poradte.Díky

Export aut mas zde na mapce co prikladam. Co se tyce balicku tak to nevim.

Odkaz ke komentáři

Jo díky a víte o tý misi v Portlandu ted jsem ji objevil je to v jedný uličce kousek od policejní stanice a stojí tam Harlejka a když nastoupíte objeví se chlap kterej za vás řídí a musíte sestřelovat borce na motorkách a v autech kteří jsou označený na mapce hodně dobrá postranní mise!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Jo díky a víte o tý misi v Portlandu ted jsem ji objevil je to v jedný uličce kousek od policejní stanice a stojí tam Harlejka a když nastoupíte objeví se chlap kterej za vás řídí a musíte sestřelovat borce na motorkách a v autech kteří jsou označený na mapce hodně dobrá postranní mise!!!!!!!

Kecas!!!!! Ty voe tyhle mise miluju!! Dik za typ!!!

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

To Dez: S tím balíčkem nevím, kouknu na to. Jediný, co mě v tuto chvíli napadá je použít trainer a za pomocí něj si přičarovat do garáže vrtulník. S ním už to půjde snadno. :cool:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
jj...taky díky za typ...

4Primátor: já sem asi slepej, ale Thunder Rodda u tý policejní stanice nikde nevidim

Neni tam vzdy. Ja sem ho tam treba vubec jednu dobu nemoh najit. Musis proste mit stesti, jednou tam bude

Odkaz ke komentáři

jj...taky díky za typ...

4Primátor: já sem asi slepej, ale Thunder Rodda u tý policejní stanice nikde nevidim

Neni tam vzdy. Ja sem ho tam treba vubec jednu dobu nemoh najit. Musis proste mit stesti, jednou tam bude

a je přímo na tom parkovišti u policejní stanice(tam jak parkujou fízlové) anebo je jen to parkoviště někde poblíž cajtárny?

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
jj...taky díky za typ...

a je přímo na tom parkovišti u policejní stanice(tam jak parkujou fízlové) anebo je jen to parkoviště někde poblíž cajtárny?

Na tom malym parkovisti pred vchodem do policejni stanice. Vedle nej stoji Esperanto

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Pozor, na Portlandu jsou hned dvě policejní stanice. ThunderRodd se nenachází u té vedle nemocnice, ale na parkovišti v ChinaTownu vedle mostu, tam jak jsi měl v trojce odvést ty Luigiho děvky na policejní ples.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Pozor, na Portlandu jsou hned dvě policejní stanice. ThunderRodd se nenachází u té vedle nemocnice, ale na parkovišti v ChinaTownu vedle mostu, tam jak jsi měl v trojce odvést ty Luigiho děvky na policejní ples.

Proste u Callahan mostu

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Sice už to tady bylo řečeno minimálně dvakrát, ale ano, to je ona. :D

Já jenom nepochopil jakej je to most :cry:

Stane se. ;)

Nej oblek? The King je cool, ale já víceméně pořád nosím Leone... Prostě big mafioso. :cool:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu