Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 už to někdo dohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Prosím o tyto rady: to M3G4P!X kde najdu tu misi kde musím dovážet ty auto který po tobě chcou???? A ted prosím radu s balíčkama v Portlandu je ta čerpací stanice a na střeše je 1 balíček a vůbec mě nenapadá jak se kněmu dostat tak mi prosím poradte.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Prosím o tyto rady:to M3G4P!X kde najdu tu misi kde musím dovážet ty auto který po tobě chcou???? A ted prosím radu s balíčkama v Portlandu je ta čerpací stanice a na střeše je 1 balíček a vůbec mě nenapadá jak se kněmu dostat tak mi prosím poradte.Díky Export aut mas zde na mapce co prikladam. Co se tyce balicku tak to nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Jo díky a víte o tý misi v Portlandu ted jsem ji objevil je to v jedný uličce kousek od policejní stanice a stojí tam Harlejka a když nastoupíte objeví se chlap kterej za vás řídí a musíte sestřelovat borce na motorkách a v autech kteří jsou označený na mapce hodně dobrá postranní mise!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Jo díky a víte o tý misi v Portlandu ted jsem ji objevil je to v jedný uličce kousek od policejní stanice a stojí tam Harlejka a když nastoupíte objeví se chlap kterej za vás řídí a musíte sestřelovat borce na motorkách a v autech kteří jsou označený na mapce hodně dobrá postranní mise!!!!!!! Kecas!!!!! Ty voe tyhle mise miluju!! Dik za typ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 To Dez: S tím balíčkem nevím, kouknu na to. Jediný, co mě v tuto chvíli napadá je použít trainer a za pomocí něj si přičarovat do garáže vrtulník. S ním už to půjde snadno. :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 jj...taky díky za typ... 4Primátor: já sem asi slepej, ale Thunder Rodda u tý policejní stanice nikde nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 jj...taky díky za typ...4Primátor: já sem asi slepej, ale Thunder Rodda u tý policejní stanice nikde nevidim Neni tam vzdy. Ja sem ho tam treba vubec jednu dobu nemoh najit. Musis proste mit stesti, jednou tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 jj...taky díky za typ...4Primátor: já sem asi slepej, ale Thunder Rodda u tý policejní stanice nikde nevidim Neni tam vzdy. Ja sem ho tam treba vubec jednu dobu nemoh najit. Musis proste mit stesti, jednou tam bude a je přímo na tom parkovišti u policejní stanice(tam jak parkujou fízlové) anebo je jen to parkoviště někde poblíž cajtárny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 jj...taky díky za typ...4Primátor: já sem asi slepej, ale Thunder Rodda u tý policejní stanice nikde nevidim Neni tam vzdy. Ja sem ho tam treba vubec jednu dobu nemoh najit. Musis proste mit stesti, jednou tam bude a je přímo na tom parkovišti u policejní stanice(tam jak parkujou fízlové) anebo je jen to parkoviště někde poblíž cajtárny? Na tom malym parkovisti pred vchodem do policejni stanice. Vedle nej stoji Esperanto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Pozor, na Portlandu jsou hned dvě policejní stanice. ThunderRodd se nenachází u té vedle nemocnice, ale na parkovišti v ChinaTownu vedle mostu, tam jak jsi měl v trojce odvést ty Luigiho děvky na policejní ples. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Pozor, na Portlandu jsou hned dvě policejní stanice. ThunderRodd se nenachází u té vedle nemocnice, ale na parkovišti v ChinaTownu vedle mostu, tam jak jsi měl v trojce odvést ty Luigiho děvky na policejní ples. Proste u Callahan mostu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Jasně, u Callahanu... Já jsem jen zvyklej všechno vysvětlovat děsně detailně. :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Jasně, u Callahanu... Já jsem jen zvyklej všechno vysvětlovat děsně detailně. :cool: Ja tez 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 JO AHAAAAAAAA......tak přece jen nejsem slepej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Ona je ještě jedna policejní stanice v Portlandu!!!!!!!!!!!???????Myslíte ten most kterej vede do 2.města??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Sice už to tady bylo řečeno minimálně dvakrát, ale ano, to je ona. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 tak už jsem to auto konečně našel a dovezl...... díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Sice už to tady bylo řečeno minimálně dvakrát, ale ano, to je ona. :D Já jenom nepochopil jakej je to most :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 A jakej je váš oblíbenej oblek???Já ted nosím jenom oblek Elvise Preslyho!Ten je hustej!!!80) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 Sice už to tady bylo řečeno minimálně dvakrát, ale ano, to je ona. :D Já jenom nepochopil jakej je to most :cry: Stane se. ;) Nej oblek? The King je cool, ale já víceméně pořád nosím Leone... Prostě big mafioso. :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 dete se s tim vycpat ja to nemam ale reknu vam ze v Portlandu je deda ktery rozdava travu vysoke kvality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 dete se s tim vycpat ja to nemam ale reknu vam ze v Portlandu je deda ktery rozdava travu vysoke kvality???????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 Pozor, na Portlandu jsou hned dvě policejní stanice. ThunderRodd se nenachází u té vedle nemocnice, ale na parkovišti v ChinaTownu vedle mostu, tam jak jsi měl v trojce odvést ty Luigiho děvky na policejní ples.Tak toho sem si nevšiml :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 Už mě chybí dovízt jenom tyto auta ale nemůžu je najít: Hearse Infernus Hellenbach GT Je to dost dobrej úkol mě dost baví!!! 80)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.