Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA Liberty City Stories

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous
Už mě chybí dovízt jenom tyto auta ale nemůžu je najít: Hearse, Infernus, Hellenbach GT

Takže to vezmeme pěkne popořadě:

Hearse - Rockford, SI; parkoviště mezi domy, vedle stadionu, naproti stanici trajektu

Infernus - o parkovišti, kde by se nacházel nevím, kdyžtak někdo doplňte; každopádně bys ho měl najít normálně na silnici (největší šanci máš na Stauntonu a Shoreside Vale), ale taky jde o to, jaký budeš mít štěstí

Hellenbach - Cedar Grove, SV; stojí před garáží vily vedle tvého safehousu

Snad se to z toho dá poznat kde co je, v opačném případě řekni a přihodím mapku, fotky... :cool: Samozřejmě, občas se auta hned neobjeví, takže kdyžtak odjeď circa 500m od lokace, vrať se a už by tam mělo být.

Je to dost dobrej úkol mě dost baví!!! 80))))

Je to hodně dobrej job, jen škoda, že se po splnění prvního seznamu neobjeví další, jak tomu bývá v ostatních dílech série.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 683
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

A nevíš ještě o nějakým dobrým úkolu se ted snažím jak je v Portlandu to vrakoviště aut tak je tam kroska a když na ní nasedneš tak se objeví úkol kde musíš skákat a jezdit po těch autech a vracích a bereš tam body je to dost těžký a nejde mi to udělat 80(((.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Já zase za boha nemůžu udělat všech šest levelů prodavače aut na Portlandu. Většinou se dostanu do čtvrtýho nebo do pátýho a tam to nějak zprasím :-(

Už jsem to zkoušel tolikrát, že bych PSP mnohdy nejraději rozflákal.

Odkaz ke komentáři

Já zase za boha nemůžu udělat všech šest levelů prodavače aut na Portlandu. Většinou se dostanu do čtvrtýho nebo do pátýho a tam to nějak zprasím :-(

Už jsem to zkoušel tolikrát, že bych PSP mnohdy nejraději rozflákal.

Regni se 8)

Jo to zase já se dostal max do 2.levelu ale sem rád že vím že tam je 6levelů to díky.Já se snažím zase udělat ten úkol na skládce jak jsem psal a taky nejde udělat mnohdy bych ho taky rozfláka :)

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

To Dez: A co popelářské mise, zkoušels? Nebo rozvážku pizzy/noodles, Avenging Angel mise atd...

Infernus jsem taky hledal hodně dlouho, až najednou jsem zničehonic projel kolem něj. To jsem byl fakt happy. :D

To Glutton: Co konkrétně ti nejde u toho prodávání aut?

Odkaz ke komentáři

Normál si tak projíždím na PG600 3.město jestly náhodou nenajdu 37. balíček (ruku) a najednou vidím jak kolem mě jede auto se zadním křídlem celej štastnej si to outíčko ukradnu a jedu do garáže a najednou po cestě vidím 2. tak si říkám ty jo celou dobu nenejdu ani jedno a ted už vidím 2. při cestě ke garáži jsem jich napočítal rovných 8 (!!!) a když mě ten borec v tý garáži řekl že to je poslední auto co chtěl a že mám jet do toho savehouse že tam mám dárek tak celej natěšenej jedu co nejrychleji do save. a při cestě si představ že sem potkal dalších 11 (!!!!!!!!!!!!!!!!) Infernusů.Tak dojedu a hledám dárek a co nevidím................... v garáži stojí Ghost a PJ600 což bude asi napořát.Za celou misi ani jeden infernus a za 2 minuty sem jich napočítal 19...80(

Odkaz ke komentáři

No popelářská mise je naprosto uchylná to vůbec nejde rozvážku nudlí sem zkoušel ale nebaví a pizzu skusím a víte o tom hrubím ůkolu ve 3.městě je u letiště a jak v časovým limitu musíte odvízt na určený místo a tam ho vyfotit a pak jet zase naspátek to tedka dělám a je to fakt dost dobrý doporučuju!!!

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
No popelářská mise je naprosto uchylná to vůbec nejde rozvážku nudlí sem zkoušel ale nebaví a pizzu skusím a víte o tom hrubím ůkolu ve 3.městě je u letiště a jak v časovým limitu musíte odvízt na určený místo a tam ho vyfotit a pak jet zase naspátek to tedka dělám a je to fakt dost dobrý doporučuju!!!

Popelnice sem udelal na druhy pokus 8)

Odkaz ke komentáři

A musíš vyzvednout úplně všechny který jsou na mapě označený??

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

A musíš vyzvednout úplně všechny který jsou na mapě označený??

Ne, jenom 12/8 :lol: Samozrejme ze vsechny

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Regni se 8)

Jo to zase já se dostal max do 2.levelu ale sem rád že vím že tam je 6levelů to díky.Já se snažím zase udělat ten úkol na skládce jak jsem psal a taky nejde udělat mnohdy bych ho taky rozfláka :)

Regnu se časem. Já jsem jen na to vždycky strašně línej. Ale časem k tomu dojde :-) Na všech fórem mi trvá než se k tomu dokopu :-)

Těžko říct. Kžadý auto zvládám prodat. V tom problém není. Ale pokaždý to nějak zprasím. Kdžy by to nemělo 6 levelů, tka už to dávno mám. Vždycky buď d oněčeho narazím tím autem kterým mám jet rychle a ukazatel mi padne na nulu - prohráno. Nebo omylem srazím chodce se zákazníkem co chce klidnou jízdu - zase konec. Ale já t očasem udělám.

...tak si říkám ty jo celou dobu nenejdu ani jedno a ted už vidím 2. při cestě ke garáži jsem jich napočítal rovných 8 (!!!)...

Tohle je normální a bude se ti to stávat pořád. Jde o to, že konzole (a handheldy speciálně) mají malou paměť. Takže hra má v paměti načtenejch jen několik aut a ty generuje. (často si můžeš všimnout toho že pořád potkáváš podobný auta (sportovní/rychlý/apod)) Čas od času ten sortiment změní. Ale není to tak, že by tam náhodně dávala z celýho seznamu aut.

No a protože to auto kterým jedeš musím mít hra v paměti, tak toho využívá a generuje ho tam víc. Takže vždycky potkáš nejvíc aut toho typu kterým jedeš. Ušetří se tak hodně paměť.

Odkaz ke komentáři

Nevite někdo kde se dá najít auto BF injection (to je taková ta bugina) Chybí mi jako jediná do exportu na Stauton Islandu. Jinak sem už dohrál příběhovou kampaň a je to hustý už se těšim na další díl na PSP. (jestli ovšem nějakej bude? :?:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Těžko říct. Kžadý auto zvládám prodat. V tom problém není. Ale pokaždý to nějak zprasím. Kdžy by to nemělo 6 levelů, tka už to dávno mám. Vždycky buď d oněčeho narazím tím autem kterým mám jet rychle a ukazatel mi padne na nulu - prohráno. Nebo omylem srazím chodce se zákazníkem co chce klidnou jízdu - zase konec. Ale já t očasem udělám.

A kudy jezdíš? Zaručená cesta je od autosalonu směrem na západ ke stanici trajektu, teda aspoň pro rychlý káry. V Perennialu a podobných shitkách stačí jen objet benzinku. :)

Tohle je normální a bude se ti to stávat pořád. Jde o to, že konzole (a handheldy speciálně) mají malou paměť. Takže hra má v paměti načtenejch jen několik aut a ty generuje. (často si můžeš všimnout toho že pořád potkáváš podobný auta (sportovní/rychlý/apod)) Čas od času ten sortiment změní. Ale není to tak, že by tam náhodně dávala z celýho seznamu aut.

No a protože to auto kterým jedeš musím mít hra v paměti, tak toho využívá a generuje ho tam víc. Takže vždycky potkáš nejvíc aut toho typu kterým jedeš. Ušetří se tak hodně paměť.

Jenže tohle se stávalo i na PC verzích, kde už paměť není takový problém. Spíše se bude jednat o engine bug.

přesně já bych anonymi zrušil jen můžou číst

Jj, na našem fóru (MOWATECS) to tak zavedený máme a absolutní spokojenost. :D

Nevite někdo kde se dá najít auto BF injection?

Portland Beach.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

A kudy jezdíš? Zaručená cesta je od autosalonu směrem na západ ke stanici trajektu, teda aspoň pro rychlý káry. V Perennialu a podobných shitkách stačí jen objet benzinku. :)

Jenže tohle se stávalo i na PC verzích, kde už paměť není takový problém. Spíše se bude jednat o engine bug.

Jo cestu mám vyhlídnutou a nemívám s ní potíže. Ale vždycky z toho někde něco pokazím. Před chvíli jsem to pokazil na konci pátýho levelu. To už bylo fakt na roztřískání :-)

Jinak s těma autama se to v PC verzi stává proto, že je to konverze z konzolí. Na konzolích to tak musí být udělaný aby se štřila pamět (to je ostatně hlavní důvod proč když se v GTAčkách otočíš dokola, tak auta zmizi - co nevidíš se smaže z paměti). No a na PC to sprostě zkonvertovali a samozřejmně se už netrápili s nějkaým přeprogramováváním.

Odkaz ke komentáři

Jinak s těma autama se to v PC verzi stává proto, že je to konverze z konzolí. Na konzolích to tak musí být udělaný aby se štřila pamět (to je ostatně hlavní důvod proč když se v GTAčkách otočíš dokola, tak auta zmizi - co nevidíš se smaže z paměti). No a na PC to sprostě zkonvertovali a samozřejmně se už netrápili s nějkaým přeprogramováváním.

To jako fakt s těma autama ? To sem nevěděl :idea: :idea:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu