Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA Liberty City Stories

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

To jako fakt s těma autama ? To sem nevěděl :idea: :idea:

No pokud se nemejlím, tak jsem nepsal nesmysly. I když nevím co přesně jsi nevěděl.

To že mizí toho si musel všimnout snad každej. I když mám takovej dojem, že SA a LC už to možná nedělá (ale v LC nemám myš, tak se tolik nerozhlížím a možná jsem si toho jen nevšiml.)

Ale v GTA3 a VC auta mizeli neprosto nechutně. Pokud šlo o auto který bylo součást mise, nebo auto se kterým jsi měl nějakej kontakt (naboural, vystoupil z něj apod), tak to nějakou dobu zůstalo. Ale ostatní sprostě mizí. Stačí se podívat na silni a až k tobě pojede nějaký auto, tak se otoč o 360 stupňů a to auto tam nebude.

A jinak to že nejvíc potkáváš auta ve kterejch jedeš je pravda. Dá se toho i všimnout. Já si pamatuju jak jsem v GTA3 tři dny hledal zmrzlináře :-) A až jsem ho našel, tak cestou do garáže kam jsem ho měl dodat jsem potkal další čtyři. To bylo fakt k naštvání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 683
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To jako fakt s těma autama ? To sem nevěděl :idea: :idea:

No pokud se nemejlím, tak jsem nepsal nesmysly. I když nevím co přesně jsi nevěděl.

To že mizí toho si musel všimnout snad každej. I když mám takovej dojem, že SA a LC už to možná nedělá (ale v LC nemám myš, tak se tolik nerozhlížím a možná jsem si toho jen nevšiml.)

Ale v GTA3 a VC auta mizeli neprosto nechutně. Pokud šlo o auto který bylo součást mise, nebo auto se kterým jsi měl nějakej kontakt (naboural, vystoupil z něj apod), tak to nějakou dobu zůstalo. Ale ostatní sprostě mizí. Stačí se podívat na silni a až k tobě pojede nějaký auto, tak se otoč o 360 stupňů a to auto tam nebude.

A jinak to že nejvíc potkáváš auta ve kterejch jedeš je pravda. Dá se toho i všimnout. Já si pamatuju jak jsem v GTA3 tři dny hledal zmrzlináře :-) A až jsem ho našel, tak cestou do garáže kam jsem ho měl dodat jsem potkal další čtyři. To bylo fakt k naštvání.

To samý mi přijde v Mafii. :roll:

Odkaz ke komentáři

Nevite někdo kde se dá najít auto BF injection (to je taková ta bugina) Chybí mi jako jediná do exportu na Stauton Islandu. Jinak sem už dohrál příběhovou kampaň a je to hustý už se těšim na další díl na PSP. (jestli ovšem nějakej bude? :?:

V Portlandu.Jak je ta mise s autosalonem tak je velká pravděpodobnost že ho bude nějakej zákazník chtít tak do něj nasedni a hned vysedni napíše se MISION FAILD ale auto ti zůstane 80)))))))). :twisted:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Pokud šlo o auto který bylo součást mise, nebo auto se kterým jsi měl nějakej kontakt (naboural, vystoupil z něj apod), tak to nějakou dobu zůstalo.

To já si zase všiml, že auto, ve kterým jsi jel naposledy (míněno, ze kterého jsi vystoupil a vzal jiné) zůstane na místě klidně i když projedeš celej ostrov z jednoho konce do druhýho. Jestli to platí i u celýho města nevím, nezkoušel jsem, ale je možné, že díky těm meziostrovním loadingům přecejen nakonec zmizí.

To samý mi přijde v Mafii. :roll:

V Mafii?? Tam snad mizela auta nebo se spawnoval stejný typ, ve kterém právě jedeš? Don't think so...

V Portlandu.Jak je ta mise s autosalonem tak je velká pravděpodobnost že ho bude nějakej zákazník chtít tak do něj nasedni a hned vysedni napíše se MISION FAILD ale auto ti zůstane 80)))))))). :twisted:

Nevím jak ty, ale já už se do té mise nemůžu dostat. Možná proto, že jsem udělal už dostatečnej počet levelů... Takže ta pláž je přecejen jistější.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Zatím ne, teďka rozvážím pizzu na Stauntonu, ale pak na to určitě kouknu...

To mě taky nejde mě ani nebaví :evil: :x :( :cry:

No je fakt, že zrovna zábavný to není, ale já to chcu dohrát na stovku (mám 58%), takže mě nic jinýho nezbývá... Ale na co se fakt netěším, tak na balíčky.

BtW, nedokončil tady někdo Avenging Angel subquest na Portlandu?

no já zkoušel dostat BF Injection z tý pláže, ale za boha jsem to nemohl udělat :wink: schválně si to zkuste

Nemůžeš ho ho najít bo co?

Odkaz ke komentáři

Zatím ne, teďka rozvážím pizzu na Stauntonu, ale pak na to určitě kouknu...

To mě taky nejde mě ani nebaví :evil: :x :( :cry:

No je fakt, že zrovna zábavný to není, ale já to chcu dohrát na stovku (mám 58%), takže mě nic jinýho nezbývá... Ale na co se fakt netěším, tak na balíčky.

BtW, nedokončil tady někdo Avenging Angel subquest na Portlandu?

no já zkoušel dostat BF Injection z tý pláže, ale za boha jsem to nemohl udělat :wink: schválně si to zkuste

Nemůžeš ho ho najít bo co?

Balíčků mám 38 ale už o jinech nevím musím hlavně prolízt to 2.město tam je hafo uliček a tak no a v 1.městě vím o 3.balíčcích ale nevím jak se k nim dostat to mi musíte poradit protože mě to leze na nervy :twisted: :evil: !!

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Si myslím že se mu nepovedlo s ním odtam odjet nevím jaká je to beach?

Portland Beach, v západním Portlandu, na sever od přístavu. Je tam taky Salova vila.

Jo a taky mi dělalo problémy s ním odjet z pláže. I přesto, že to je buggy, tak má s pískem docela potíže, což mě dost překvapilo... Ale dá se to - prostě to chce jen pořádnej rozjezd a pak po té skále směrem k benzince.

Odkaz ke komentáři

Si myslím že se mu nepovedlo s ním odtam odjet nevím jaká je to beach?

Portland Beach, v západním Portlandu, na sever od přístavu. Je tam taky Salova vila.

Jo a taky mi dělalo problémy s ním odjet z pláže. I přesto, že to je buggy, tak má s pískem docela potíže, což mě dost překvapilo... Ale dá se to - prostě to chce jen pořádnej rozjezd a pak po té skále směrem k benzince.

Jdu hledat zatím balíčky arghhhhhh!! :evil:

Odkaz ke komentáři

vsichni rikate ze GTA jako ISO nejde , ja ho ted videl na netu ke stahnuti, je to mozny???? :shock:

No sice je na stáhnutí ale nepojede ti :wink: .GTA jede pouze na 2.00 a víš ale na 2.0 a víš nemůžeš hrát ISA :)

Si mě předběh :)

je to na stáhnutí, ale nefunguje, to je tam jenom do budoucna :wink:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
vsichni rikate ze GTA jako ISO nejde , ja ho ted videl na netu ke stahnuti, je to mozny???? :shock:

Je to mozny. Kazdy hry muzes najit ISO na netu. Bez ohledu na to jestli d nebo nejde spustit. ISO je jen image soubor origos UMD

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Když si koupim GTA vice city origos na verzi 1.5 na který nejde a pouziju ho jen jako krekovaci UMD tak to muzu?

Jaky Vice City :lol: :lol: :lol: Na PSP zadny Vice City nevyslo ty naivko :D

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Pocujte, kam mam zdrhnut pred polismi, ked na zaciatku hry musim bandu mafianov niekam previest, ale neviem kam, asi mam ukradnut 5 aut, no je zavrete, to mam ako pockat kym bude otvorene ?

Dik za radu

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Cajtů se nejlíp zbavíš buď sesbíráním hvězdiček nebo přesprejováním v Pay'n'Spray (na mapce/radaru značka spreje). Tu druhou část otázky jsem nepochopil, zkus to trochu přiblížit, co to je za misi atd.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu