Guest Anonymous Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 To jako fakt s těma autama ? To sem nevěděl :idea: :idea: No pokud se nemejlím, tak jsem nepsal nesmysly. I když nevím co přesně jsi nevěděl. To že mizí toho si musel všimnout snad každej. I když mám takovej dojem, že SA a LC už to možná nedělá (ale v LC nemám myš, tak se tolik nerozhlížím a možná jsem si toho jen nevšiml.) Ale v GTA3 a VC auta mizeli neprosto nechutně. Pokud šlo o auto který bylo součást mise, nebo auto se kterým jsi měl nějakej kontakt (naboural, vystoupil z něj apod), tak to nějakou dobu zůstalo. Ale ostatní sprostě mizí. Stačí se podívat na silni a až k tobě pojede nějaký auto, tak se otoč o 360 stupňů a to auto tam nebude. A jinak to že nejvíc potkáváš auta ve kterejch jedeš je pravda. Dá se toho i všimnout. Já si pamatuju jak jsem v GTA3 tři dny hledal zmrzlináře :-) A až jsem ho našel, tak cestou do garáže kam jsem ho měl dodat jsem potkal další čtyři. To bylo fakt k naštvání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 To jako fakt s těma autama ? To sem nevěděl :idea: :idea: No pokud se nemejlím, tak jsem nepsal nesmysly. I když nevím co přesně jsi nevěděl. To že mizí toho si musel všimnout snad každej. I když mám takovej dojem, že SA a LC už to možná nedělá (ale v LC nemám myš, tak se tolik nerozhlížím a možná jsem si toho jen nevšiml.) Ale v GTA3 a VC auta mizeli neprosto nechutně. Pokud šlo o auto který bylo součást mise, nebo auto se kterým jsi měl nějakej kontakt (naboural, vystoupil z něj apod), tak to nějakou dobu zůstalo. Ale ostatní sprostě mizí. Stačí se podívat na silni a až k tobě pojede nějaký auto, tak se otoč o 360 stupňů a to auto tam nebude. A jinak to že nejvíc potkáváš auta ve kterejch jedeš je pravda. Dá se toho i všimnout. Já si pamatuju jak jsem v GTA3 tři dny hledal zmrzlináře :-) A až jsem ho našel, tak cestou do garáže kam jsem ho měl dodat jsem potkal další čtyři. To bylo fakt k naštvání. To samý mi přijde v Mafii. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Nevite někdo kde se dá najít auto BF injection (to je taková ta bugina) Chybí mi jako jediná do exportu na Stauton Islandu. Jinak sem už dohrál příběhovou kampaň a je to hustý už se těšim na další díl na PSP. (jestli ovšem nějakej bude? :?: V Portlandu.Jak je ta mise s autosalonem tak je velká pravděpodobnost že ho bude nějakej zákazník chtít tak do něj nasedni a hned vysedni napíše se MISION FAILD ale auto ti zůstane 80)))))))). :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Pokud šlo o auto který bylo součást mise, nebo auto se kterým jsi měl nějakej kontakt (naboural, vystoupil z něj apod), tak to nějakou dobu zůstalo. To já si zase všiml, že auto, ve kterým jsi jel naposledy (míněno, ze kterého jsi vystoupil a vzal jiné) zůstane na místě klidně i když projedeš celej ostrov z jednoho konce do druhýho. Jestli to platí i u celýho města nevím, nezkoušel jsem, ale je možné, že díky těm meziostrovním loadingům přecejen nakonec zmizí. To samý mi přijde v Mafii. :roll: V Mafii?? Tam snad mizela auta nebo se spawnoval stejný typ, ve kterém právě jedeš? Don't think so... V Portlandu.Jak je ta mise s autosalonem tak je velká pravděpodobnost že ho bude nějakej zákazník chtít tak do něj nasedni a hned vysedni napíše se MISION FAILD ale auto ti zůstane 80)))))))). :twisted: Nevím jak ty, ale já už se do té mise nemůžu dostat. Možná proto, že jsem udělal už dostatečnej počet levelů... Takže ta pláž je přecejen jistější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 A zkošels tu misi jak jsem popisoval předtím ta mise ve 3.městě to focení hustýýýýýýý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Zatím ne, teďka rozvážím pizzu na Stauntonu, ale pak na to určitě kouknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Zatím ne, teďka rozvážím pizzu na Stauntonu, ale pak na to určitě kouknu... To mě taky nejde mě ani nebaví :evil: :x :( :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 no já zkoušel dostat BF Injection z tý pláže, ale za boha jsem to nemohl udělat :wink: schválně si to zkuste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Zatím ne, teďka rozvážím pizzu na Stauntonu, ale pak na to určitě kouknu... To mě taky nejde mě ani nebaví :evil: :x :( :cry: No je fakt, že zrovna zábavný to není, ale já to chcu dohrát na stovku (mám 58%), takže mě nic jinýho nezbývá... Ale na co se fakt netěším, tak na balíčky. BtW, nedokončil tady někdo Avenging Angel subquest na Portlandu? no já zkoušel dostat BF Injection z tý pláže, ale za boha jsem to nemohl udělat :wink: schválně si to zkuste Nemůžeš ho ho najít bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Si myslím že se mu nepovedlo s ním odtam odjet nevím jaká je to beach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Zatím ne, teďka rozvážím pizzu na Stauntonu, ale pak na to určitě kouknu... To mě taky nejde mě ani nebaví :evil: :x :( :cry: No je fakt, že zrovna zábavný to není, ale já to chcu dohrát na stovku (mám 58%), takže mě nic jinýho nezbývá... Ale na co se fakt netěším, tak na balíčky. BtW, nedokončil tady někdo Avenging Angel subquest na Portlandu? no já zkoušel dostat BF Injection z tý pláže, ale za boha jsem to nemohl udělat :wink: schválně si to zkuste Nemůžeš ho ho najít bo co? Balíčků mám 38 ale už o jinech nevím musím hlavně prolízt to 2.město tam je hafo uliček a tak no a v 1.městě vím o 3.balíčcích ale nevím jak se k nim dostat to mi musíte poradit protože mě to leze na nervy :twisted: :evil: !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Si myslím že se mu nepovedlo s ním odtam odjet nevím jaká je to beach? Portland Beach, v západním Portlandu, na sever od přístavu. Je tam taky Salova vila. Jo a taky mi dělalo problémy s ním odjet z pláže. I přesto, že to je buggy, tak má s pískem docela potíže, což mě dost překvapilo... Ale dá se to - prostě to chce jen pořádnej rozjezd a pak po té skále směrem k benzince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Si myslím že se mu nepovedlo s ním odtam odjet nevím jaká je to beach? Portland Beach, v západním Portlandu, na sever od přístavu. Je tam taky Salova vila. Jo a taky mi dělalo problémy s ním odjet z pláže. I přesto, že to je buggy, tak má s pískem docela potíže, což mě dost překvapilo... Ale dá se to - prostě to chce jen pořádnej rozjezd a pak po té skále směrem k benzince. Jdu hledat zatím balíčky arghhhhhh!! :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wurrzag Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 vsichni rikate ze GTA jako ISO nejde , ja ho ted videl na netu ke stahnuti, je to mozny???? :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 vsichni rikate ze GTA jako ISO nejde , ja ho ted videl na netu ke stahnuti, je to mozny???? :shock: No sice je na stáhnutí ale nepojede ti :wink: .GTA jede pouze na 2.00 a víš ale na 2.0 a víš nemůžeš hrát ISA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 vsichni rikate ze GTA jako ISO nejde , ja ho ted videl na netu ke stahnuti, je to mozny???? :shock: No sice je na stáhnutí ale nepojede ti :wink: .GTA jede pouze na 2.00 a víš ale na 2.0 a víš nemůžeš hrát ISA :) Si mě předběh :) je to na stáhnutí, ale nefunguje, to je tam jenom do budoucna :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 vsichni rikate ze GTA jako ISO nejde , ja ho ted videl na netu ke stahnuti, je to mozny???? :shock: Je to mozny. Kazdy hry muzes najit ISO na netu. Bez ohledu na to jestli d nebo nejde spustit. ISO je jen image soubor origos UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wurrzag Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 aha :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wurrzag Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Když si koupim GTA vice city origos na verzi 1.5 na který nejde a pouziju ho jen jako krekovaci UMD tak to muzu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Když si koupim GTA vice city origos na verzi 1.5 na který nejde a pouziju ho jen jako krekovaci UMD tak to muzu? Jaky Vice City :lol: :lol: :lol: Na PSP zadny Vice City nevyslo ty naivko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 GTA Vice City jsi mě bobavil...80) LOL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Pocujte, kam mam zdrhnut pred polismi, ked na zaciatku hry musim bandu mafianov niekam previest, ale neviem kam, asi mam ukradnut 5 aut, no je zavrete, to mam ako pockat kym bude otvorene ? Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Cajtů se nejlíp zbavíš buď sesbíráním hvězdiček nebo přesprejováním v Pay'n'Spray (na mapce/radaru značka spreje). Tu druhou část otázky jsem nepochopil, zkus to trochu přiblížit, co to je za misi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wurrzag Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 jeziz tak sem zvyklej z kompu no prerek sem se liberty city, ale podstata je stejna ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Jo já už ty Avenging Angels v Portlandu mam zmáknutý. Je to docela v poho. 8) Jo a díky za ten typ na BF injection už mam všechny ale čekal sem za odměnu nějakou bombu a byly to jenom V8 a PCJ-600 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.