:.Dragunov.: Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Jo já už ty Avenging Angels v Portlandu mam zmáknutý. Je to docela v poho. 8) Jo a díky za ten typ na BF injection už mam všechny ale čekal sem za odměnu nějakou bombu a byly to jenom V8 a PCJ-600 :roll: No to jsme na tom stejně já sem byl taky nadrženej co tam bude a tam takový 2 kraviny já stejně nejezdím na ničem jiným než krosce... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Dělal někdo z vás ty mise SEE THE SIGHT BEFORE YOU FLIGHT. Je to naproti letišti na východ. Vozíte tam zákazníky na různý místa LC a fotíte je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Jo já už ty Avenging Angels v Portlandu mam zmáknutý. Je to docela v poho. To je, ale hele, našel jsi někde ten Avenger, kterej máš dostat za odměnu? Měl by být v garáži u safehousu, stejně jako neprůstřelnej Landstalker na Shoreside, ale ani jedno tam nemůžu najít... Co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Dělal někdo z vás ty mise SEE THE SIGHT BEFORE YOU FLIGHT. Je to naproti letišti na východ. Vozíte tam zákazníky na různý místa LC a fotíte je. Už sem u třetího levelu ted se chystám na 4. je to fakt hustýýýýýýýýýýýýý :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Jo já už ty Avenging Angels v Portlandu mam zmáknutý. Je to docela v poho. To je, ale hele, našel jsi někde ten Avenger, kterej máš dostat za odměnu? Měl by být v garáži u safehousu, stejně jako neprůstřelnej Landstalker na Shoreside, ale ani jedno tam nemůžu najít... Co ty? Mně se tam taky nic neobjevilo nevim čim to je. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 tak jsem konečně dokončil příběhovou linii. a to sem si tu hru šetřil...... a teĎ hurá na postraní mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 tak jsem konečně dokončil příběhovou linii. a to sem si tu hru šetřil......a teĎ hurá na postraní mise Tak to gratuluju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Jo já už ty Avenging Angels v Portlandu mam zmáknutý. Je to docela v poho. To je, ale hele, našel jsi někde ten Avenger, kterej máš dostat za odměnu? Měl by být v garáži u safehousu, stejně jako neprůstřelnej Landstalker na Shoreside, ale ani jedno tam nemůžu najít... Co ty? Mně se tam taky nic neobjevilo nevim čim to je. :cry: Kua, že by ňákej bug?! Měl jsi v té garáži předtím něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 tak jsem konečně dokončil příběhovou linii. a to sem si tu hru šetřil......a teĎ hurá na postraní mise Sme na tom stejne :wink: Taky ted delam postranni mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 No a kdo ne? ;) Všichni je děláme, pokud vím. :cool: Btw, vy, co vás pizza/noodles mise nebaví... Víte, že splnění každé vám přidá 25% health? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 No a kdo ne? ;) Všichni je děláme, pokud vím. :cool:Btw, vy, co vás pizza/noodles mise nebaví... Víte, že splnění každé vám přidá 25% health? no nevim.....ale je dobrý udělat ambulanci a hasiče....to pak máte neomezenej sprint a nehořlavost...tak jsem rozvážel ty noodles a na 9.levelu jsem to nestihl.....doufám, že těch levelů tam není 10:wink: teďka dělám tu misi, jak fotite turisty a zatim jsem udělal 5.level Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Rozvážka noodles skutečně má 10 levelů. :lol: Smolaři. :twisted: Já to udělal na posledních 9 sekund. :cool: Jasně, sprint a nehořlavost se taky hodí... Ale 150% health/armor taky. No, ono se vlastně hodí všechno. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 To sem nevěděl že za ty mise dostanu různý užitečný věci hustýýý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 žiši...... :evil: :evil: :oops: :cry: :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Aspoň budeš mít příště větší motivaci. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2006 Ty vedlejsi mise jsou vazne zajimave. Porad delam Carmageddon s tim hasicakem :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 lidi prosim o radu...jel jsem GTA:LCS s cheatama a projel sem to, ale ukazuje to jen cca. 50%....vim ze s chaetama to neprojedu na 100%, ale az tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 lidi prosim o radu...jel jsem GTA:LCS s cheatama a projel sem to, ale ukazuje to jen cca. 50%....vim ze s chaetama to neprojedu na 100%, ale az tak.... Boze proc to hrajes s cheatama?? To nemas na to abys tu hru dohral bez cheatu? Styd se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 jj.....nemam rád cheataře..... btw.už jsem udělal všech 12levelů s tím focením turistů....a dostal jsem neprůstřelnýho Landstalkera :D tak už je pěkně v garáži:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 Ty vedlejsi mise jsou vazne zajimave. Porad delam Carmageddon s tim hasicakem :twisted: To je to, jak jedeš jak šílenej a narážíš do všeho kolem sebe? btw.už jsem udělal všech 12levelů s tím focením turistů....a dostal jsem neprůstřelnýho Landstalkera :D tak už je pěkně v garáži:D A tos ho dostal za to focení?? Btw, CHEAT(ER)S SUCK !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 Taky nesnáším cheaty hraju pouze bez nich, ale někdy si je zapnu na legraci samo ze pak nesaveuju :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 jj stál u savehoudu v shoreside vale....dostal jsem ho za focení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 Nevíte někdo co to znamená to Bicikle´76 který dostanete po dovezení 100 pasažérů v taxi :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 A dokončil ste už někdo ty mise "Bump & Grinds" (to s kroskou). Má za to prej bejt nějakej upgrdovanej sanchez :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 btw.už jsem udělal všech 12levelů s tím focením turistů....a dostal jsem neprůstřelnýho Landstalkera :D tak už je pěkně v garáži:D A tos ho dostal za to focení?? Btw, CHEAT(ER)S SUCK !!! To sou ty mise naproti letišti "SEE THE SIGHT BEFORE YOU FLIGHT" vozíš tam turisty po různejch místech LC a fotíš je. Já sem u 8.mise. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.