Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA Liberty City Stories

Guest Anonymous

Recommended Posts

Jo já už ty Avenging Angels v Portlandu mam zmáknutý. Je to docela v poho.

8) Jo a díky za ten typ na BF injection už mam všechny ale čekal sem za odměnu nějakou bombu a byly to jenom V8 a PCJ-600 :roll:

No to jsme na tom stejně já sem byl taky nadrženej co tam bude a tam takový 2 kraviny já stejně nejezdím na ničem jiným než krosce... 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 683
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous

To je, ale hele, našel jsi někde ten Avenger, kterej máš dostat za odměnu? Měl by být v garáži u safehousu, stejně jako neprůstřelnej Landstalker na Shoreside, ale ani jedno tam nemůžu najít... Co ty?

Odkaz ke komentáři

Dělal někdo z vás ty mise SEE THE SIGHT BEFORE YOU FLIGHT. Je to naproti letišti na východ. Vozíte tam zákazníky na různý místa LC a fotíte je.

Už sem u třetího levelu ted se chystám na 4. je to fakt hustýýýýýýýýýýýýý :twisted:

Odkaz ke komentáři

To je, ale hele, našel jsi někde ten Avenger, kterej máš dostat za odměnu? Měl by být v garáži u safehousu, stejně jako neprůstřelnej Landstalker na Shoreside, ale ani jedno tam nemůžu najít... Co ty?

Mně se tam taky nic neobjevilo nevim čim to je. :cry:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Mně se tam taky nic neobjevilo nevim čim to je. :cry:

Kua, že by ňákej bug?! Měl jsi v té garáži předtím něco?

Odkaz ke komentáři

No a kdo ne? ;) Všichni je děláme, pokud vím. :cool:

Btw, vy, co vás pizza/noodles mise nebaví... Víte, že splnění každé vám přidá 25% health?

no nevim.....ale je dobrý udělat ambulanci a hasiče....to pak máte neomezenej sprint a nehořlavost...

tak jsem rozvážel ty noodles a na 9.levelu jsem to nestihl.....doufám, že těch levelů tam není 10:wink:

teďka dělám tu misi, jak fotite turisty a zatim jsem udělal 5.level

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Rozvážka noodles skutečně má 10 levelů. :lol: Smolaři. :twisted: Já to udělal na posledních 9 sekund. :cool:

Jasně, sprint a nehořlavost se taky hodí... Ale 150% health/armor taky. No, ono se vlastně hodí všechno. ;)

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
lidi prosim o radu...jel jsem GTA:LCS s cheatama a projel sem to, ale ukazuje to jen cca. 50%....vim ze s chaetama to neprojedu na 100%, ale az tak....

Boze proc to hrajes s cheatama?? To nemas na to abys tu hru dohral bez cheatu? Styd se!

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Ty vedlejsi mise jsou vazne zajimave. Porad delam Carmageddon s tim hasicakem :twisted:

To je to, jak jedeš jak šílenej a narážíš do všeho kolem sebe?

btw.už jsem udělal všech 12levelů s tím focením turistů....a dostal jsem neprůstřelnýho Landstalkera :D tak už je pěkně v garáži:D

A tos ho dostal za to focení??

Btw, CHEAT(ER)S SUCK !!!

Odkaz ke komentáři

btw.už jsem udělal všech 12levelů s tím focením turistů....a dostal jsem neprůstřelnýho Landstalkera :D tak už je pěkně v garáži:D

A tos ho dostal za to focení??

Btw, CHEAT(ER)S SUCK !!!

To sou ty mise naproti letišti "SEE THE SIGHT BEFORE YOU FLIGHT" vozíš tam turisty po různejch místech LC a fotíš je. Já sem u 8.mise. 8)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu