Guest Anonymous Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 prodám gta:lcs za 1000kč tel:724929052 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 prodám gta:lcs za 1000kč tel:724929052 Myslíš že to v týhle místnosti nikdo koupí když to tu už všichni dávno pařej????? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 Určitě se někdo najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 To sou ty mise naproti letišti "SEE THE SIGHT BEFORE YOU FLIGHT" vozíš tam turisty po různejch místech LC a fotíš je. Já sem u 8.mise. 8) Vím, co to je za mise, už jsem jich pár udělal, jen se divím, že BP Landstalkera dostanu za ně a ne za Angely na Shoreside, jak udává GTAPSP.com. Každopádně je to dobrá zpráva, hned se mám na co těšit. :) Nevíte někdo co to znamená to Bicikle´76 který dostanete po dovezení 100 pasažérů v taxi :?: :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 Ty vedlejsi mise jsou vazne zajimave. Porad delam Carmageddon s tim hasicakem :twisted: To je to, jak jedeš jak šílenej a narážíš do všeho kolem sebe? Jj to sou oni :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 jj focení je hafo COOOOL!!!Sem teprve u 6.a fakt dobrý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Už ste někdo zkoušel získat to Rhino (tank). De to i bez cheatů, stačí když budete mít 6 hvězdiček (uff) a přijede na vás military pak už stačí jen šlohnout Rhino a ujiždět s nim k "Pay ´n´ Spray". S Rhino se pak stanou vigilante mise pro poldy hračkou :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Čteš mi myšlenky chlape, právě jsem se na to chtěl zeptat. :twisted: Na těch 6 hvězdiček se teda upřímně moc netěším, bude to nejspíš dost masakr. Na PCčku to byla díky myši docela pohodička, ale tady ani nevím, jestli vůbec zvládnu federály. :lol: Btw, Rhino jde přesrejovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 No já si do nedávna myslel že Policejní věci nejdou ono ti to napíše zprávu v tom smyslu že takovýto věi nebere nebo tak ale zkusim to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Tak to taky běžím skusit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 No já si do nedávna myslel že Policejní věci nejdou ono ti to napíše zprávu v tom smyslu že takovýto věi nebere nebo tak ale zkusim to! Jo jasně sem to špatně napsal schovej si ho do garáže a sejvni to. Přesprejovat nejde. :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Čteš mi myšlenky chlape, právě jsem se na to chtěl zeptat. :twisted: Na těch 6 hvězdiček se teda upřímně moc netěším, bude to nejspíš dost masakr. Na PCčku to byla díky myši docela pohodička, ale tady ani nevím, jestli vůbec zvládnu federály. :lol:Btw, Rhino jde přesrejovat?? Nejde přesprejovat sem se splet :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Jsem si říkal, že by z tanku udělal R* najednou civilní vozidlo. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 A tank se nedá v LCS sehnat nrmálně někde zaparkovaný na nějaký voj zakladně???80) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 A tank se nedá v LCS sehnat nrmálně někde zaparkovaný na nějaký voj zakladně???80) Hledal sem nejaky info ale asi to de jenom s 6 hvězdama :( holt se budeš muset snažit :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 A tank se nedá v LCS sehnat nrmálně někde zaparkovaný na nějaký voj zakladně???80) A v Liberty je někde military base? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Nevím jenom se ptám jestly tam prostě není tank jenom tak na ukrdnutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Zrovna jsem si objednal GTA, tak jsem zvědavý jaké to bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Zrovna jsem si objednal GTA, tak jsem zvědavý jaké to bude.... Jaký to bude? No přece jako zatim nejlepší hra na PSP 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 zachvili taky budu patrit mezi vas :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Zrovna jsem si objednal GTA, tak jsem zvědavý jaké to bude.... Jaký to bude? No přece jako zatim nejlepší hra na PSP 8) No, to právě nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Zrovna jsem si objednal GTA, tak jsem zvědavý jaké to bude.... Jaký to bude? No přece jako zatim nejlepší hra na PSP 8) No, to právě nevím... No to teda víš :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 jj....gta je super hra......no teda jinou jsem na psp ještě neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 GTA.LCS is Best for PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Zrovna jsem si objednal GTA, tak jsem zvědavý jaké to bude.... Jaký to bude? No přece jako zatim nejlepší hra na PSP 8) No, to právě nevím... Nevíš, ale zahraješ a budeš uvidíš, že je to tak. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.