Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA Liberty City Stories

Guest Anonymous

Recommended Posts

• Odpovědi 683
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous
To sou ty mise naproti letišti "SEE THE SIGHT BEFORE YOU FLIGHT" vozíš tam turisty po různejch místech LC a fotíš je. Já sem u 8.mise. 8)

Vím, co to je za mise, už jsem jich pár udělal, jen se divím, že BP Landstalkera dostanu za ně a ne za Angely na Shoreside, jak udává GTAPSP.com. Každopádně je to dobrá zpráva, hned se mám na co těšit. :)

Nevíte někdo co to znamená to Bicikle´76 který dostanete po dovezení 100 pasažérů v taxi :?:

bickle76.jpg

:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Anonymous
Ty vedlejsi mise jsou vazne zajimave. Porad delam Carmageddon s tim hasicakem :twisted:

To je to, jak jedeš jak šílenej a narážíš do všeho kolem sebe?

Jj to sou oni :twisted:

Odkaz ke komentáři

Už ste někdo zkoušel získat to Rhino (tank). De to i bez cheatů, stačí když budete mít 6 hvězdiček (uff) a přijede na vás military pak už stačí jen šlohnout Rhino a ujiždět s nim k "Pay ´n´ Spray". S Rhino se pak stanou vigilante mise pro poldy hračkou :twisted:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Čteš mi myšlenky chlape, právě jsem se na to chtěl zeptat. :twisted: Na těch 6 hvězdiček se teda upřímně moc netěším, bude to nejspíš dost masakr. Na PCčku to byla díky myši docela pohodička, ale tady ani nevím, jestli vůbec zvládnu federály. :lol:

Btw, Rhino jde přesrejovat??

Odkaz ke komentáři

Čteš mi myšlenky chlape, právě jsem se na to chtěl zeptat. :twisted: Na těch 6 hvězdiček se teda upřímně moc netěším, bude to nejspíš dost masakr. Na PCčku to byla díky myši docela pohodička, ale tady ani nevím, jestli vůbec zvládnu federály. :lol:

Btw, Rhino jde přesrejovat??

Nejde přesprejovat sem se splet :oops:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Zrovna jsem si objednal GTA, tak jsem zvědavý jaké to bude....

Jaký to bude? No přece jako zatim nejlepší hra na PSP 8)

No, to právě nevím...

Nevíš, ale zahraješ a budeš uvidíš, že je to tak. ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu