Guest Anonymous Odesláno Leden 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2006 Když to říkáte... lepší je nic moc nečekat a pak být přijemně překvapený, než si myslet jaké to nebude nabušené a pak být zklamaný. ( viz. NFS: MW ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 Jj tak to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 máš recht.....tak je to blbá hra, ale kup ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 Jj, děsně blbá... Proto ji všichni hrajem a tenhle thread má skoro 30 stránek. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 Dnes večer budu v Praze,prodám gtáčko za 1000kč,dám ji prvnímu kdo mi zavolá a domluvíme se. tel.724929052 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 Jj kdyby byla dobrá tak o ni nikdo nemluví:))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 hale může mi někdo hodit mapku(nebo aspoň detailní popis), kde je ta mise, jak nasednete na freewaye a přijde chlápek a řídí za vás......tak něják to tady bylo popsaný......hldal jsem kolem policejních stanic v portlandu a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 Je fakt dobrá ale já jinou nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 Tak, zítra mi přijde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 hale může mi někdo hodit mapku(nebo aspoň detailní popis), kde je ta mise, jak nasednete na freewaye a přijde chlápek a řídí za vás......tak něják to tady bylo popsaný......hldal jsem kolem policejních stanic v portlandu a nic :( O Freeway a chlápkovi nevím, ja střílel ze scooteru, kterej řídila babka. :) A na téhle mapceje to ten zelenej bod v Chinatown vlevo dole: http://gtapsp.com/images/articles/maps/sroportland.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 hale může mi někdo hodit mapku(nebo aspoň detailní popis), kde je ta mise, jak nasednete na freewaye a přijde chlápek a řídí za vás......tak něják to tady bylo popsaný......hldal jsem kolem policejních stanic v portlandu a nic :( O Freeway a chlápkovi nevím, ja střílel ze scooteru, kterej řídila babka. :) A na téhle mapceje to ten zelenej bod v Chinatown vlevo dole: http://gtapsp.com/images/articles/maps/sroportland.jpg dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 Tak kolik procent máte a kolik balíčků???Já 54% a 53balíčků ale ostatní balíčky nemůžu už nějak najít ale asi 6balíčků je na letišti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 62% a balíčků asi jen tak 30 - nesbírám je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 62% a balíčků asi jen tak 30 - nesbírám je. Hustýýýýý 62% :shock: !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 Nj, snažím se. :cool: Ale pořád toho hooodně zbývá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 no ja mam 52% a baličku 45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 hale může mi někdo hodit mapku(nebo aspoň detailní popis), kde je ta mise, jak nasednete na freewaye a přijde chlápek a řídí za vás......tak něják to tady bylo popsaný......hldal jsem kolem policejních stanic v portlandu a nic :( Tu misi jak strilis na freewayi najdes v Red light district. Je to ta zelená tečka hned nad tim názvem. http://gtalcs.cybergames.cz/mapy_data/sro_portland.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 Mam 51% a jen 23 balíčků (nesbíram je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 ahoj, kdy dostanu upgradovany sanchez?? udelal jsem 23 bodu na skladce a pak se mi napsalo neco, cemu nerozumim, neumim moc dobre anglicky... prosim pomozte tonda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 hale může mi někdo hodit mapku(nebo aspoň detailní popis), kde je ta mise, jak nasednete na freewaye a přijde chlápek a řídí za vás......tak něják to tady bylo popsaný......hldal jsem kolem policejních stanic v portlandu a nic :( Tu misi jak strilis na freewayi najdes v Red light district. Je to ta zelená tečka hned nad tim názvem. http://gtalcs.cybergames.cz/mapy_data/sro_portland.jpg dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 Tak už mi přišlo... a zrovna dneska se mi pokazil komp, takže WOW jde stranou a od PSP už mě bolí všechny ruce co mám :D Akorát to ovládání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 Akorát to ovládání... Si zvykneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Únor 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2006 Skoro všichni co si kupují orig. si první koupí GTA.To něco znamená :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2006 Já si teda jako první originálku koupil Wipeout, ale na novém PSPčku to je opravdu GTA. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2006 Poraďte mi pls, jak mám přimět v autosalonu zákazníky ke koupi? Jezdím s nima rychle, pomalu a vůbec všelijak a pořád nepřibývá sale. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.