Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA Liberty City Stories

Guest Anonymous

Recommended Posts

• Odpovědi 683
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

A jak to poznám, co chtějí?

Když to vezmu z pohledu kdy stojíš proti nim tak zleva:

1) Musíš přejíždět chodce.

2) Chce rychlou jízdu - bez bourání!

3) Chce plynulou klidnou jízdu.

4) Chce off-road. Takže krosit někam mimo silnici.

Má to šest levelů, takže pokud hraješ na 100% tak si tady asi nechutně užiješ. Já se přes to ještě nedostal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdarec potreboval bych poradit kde najdu toty tri kary:Hearse,Thunder-Rodd,BF Injection predem dikes

Hears najdes na parkovisti SV od stadionu v Stauton Island (je to pohřebák). Thunder-rodd najdes kdyz jedes ze stautonu do portlandu pres Callahan bridge tak hned nalevo v portlandu je parkoviste. A s BF Injection (bugina) je to jednoduchy stačí jen začít misy pro autosalon a někdy se tam navolí nebo je v Portlandu na pláži.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
no každopádně doporučuji používat CheatDevice až po dohrání hry.....páč vás ta hra rychle omrzí.....mluvim z vlastní zkušenosti, ale naštěstí jsem znovu našel oblibu

Moje řeč, taky už mě to pomalu přestává bavit a jediný, co mě ještě láká je proletět se nad městem ve vrtulníku... Proč to sem kua autoři nedali rovnou?! :evil:

A jak to poznám, co chtějí?

Když to vezmu z pohledu kdy stojíš proti nim tak zleva:

1) Musíš přejíždět chodce.

2) Chce rychlou jízdu - bez bourání!

3) Chce plynulou klidnou jízdu.

4) Chce off-road. Takže krosit někam mimo silnici.

Má to šest levelů, takže pokud hraješ na 100% tak si tady asi nechutně užiješ. Já se přes to ještě nedostal.

Nemohu souhlasit - v offroadech nemusíš jezdit do terénu (narozdíl od prodávání motorek u Sancheze) a nějaké přejíždění chodců po mě taky žádný zákazník nevyžadoval... V zásadě máš jezdit buďto rychle nebo pomalu, dle typu auta.

No a s tím bouráním je to tak, že když nabouráš, tak zpomalíš a ukazatel zákazníkova zájmu začne rapidně klesat. Tzn. pokud budeš bourat bez nějakého výraznějšího zpomalování, nic se neděje (tedy pokud auto nepočiníš opravdu fest).

zdarec potreboval bych poradit kde najdu toty tri kary:Hearse,Thunder-Rodd,BF Injection predem dikes

Píšu to už opravdu naposledy. ;)

Hearse - Rockford, Staunton Island; parkoviště mezi domy, vedle stadionu, naproti stanici trajektu

ThunderRodd - budova s parkovištěm poblíž Callahan Point, napravo od mostu; tam, jak jsi v GTAIII vezl Luigiho děvky na policejní ples

BF Injection - buďto Portland Beach a nebo při prodávání aut, taktéž na Portlandu

Update: Sakra, NecroMašina mě předběhl. :twisted:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Nj, když mám otevřených 15 threadů z 5 různých fór a na každý odpovídám, tak to taky nějakou chvíli trvá (v tomto případě 27min)... ;)

Btw, pěknej avatar. :cool: Slečna má očividně ráda PSP. :twisted:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Hears najdes na parkovisti SV od stadionu v Stauton Island (je to pohřebák). Thunder-rodd najdes kdyz jedes ze stautonu do portlandu pres Callahan bridge tak hned nalevo v portlandu je parkoviste. A s BF Injection (bugina) je to jednoduchy stačí jen začít misy pro autosalon a někdy se tam navolí nebo je v Portlandu na pláži.

Diky moc :D

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
Hmm hezký jak jsi to zpitvořil?

CheatDevice - hooodně užitečnej prográmek. :cool:

Tak prvně si ujasněme názvy - není to Superman (to je lama), ale RocketToni the Superhero. :cool: Ale bandu by určitě zvládl, minimálně bandu malých děcek. :)

to možná jo ale já bych mu ukousl hlavu ani by nemrk)

No to asi těžko, bo on má kevlarovou hlavu. :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu