Guest Anonymous Odesláno Říjen 26, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2005 takze par novinek : 1. uz vyslo 2. v prodeji od 4.listopadu 3. je pouze pro fw 2.00+ a ani s version changerem ho ZATIM na 1.50 nespustite 4. je to kalba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2005 mě se zdá, že jsem to viděl na nových www.hernikonzole.com ale nejsem si jistý :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2005 ripi pudou jen na 2gigovku a nepudou v umd emu fl 0.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2005 ripi pudou jen na 2gigovku a nepudou v umd emu fl 0.7 looooooool ty ses krmic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2005 to nechapu co to je krmic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2005 tak jak to teda je /murphy/??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2005 tak jak to teda je /murphy/??? gta jde pouze na fw 2.00 a vyssi a nejde rozchodit na 1.50 ,protoze ma v sobe prvky (kodovani videa ,obrazky ,engine.............) ktere 1.50 neumi z toho plyne: MY CHCEM LOADER NA 2.00 (uz je na ceste) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2005 Čet sem že je otázky laodru na 2,0 asi tak 2-8 týdnů..................................................................... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 30, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2005 No jo bube ten loader potřeba!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 30, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2005 to jo bylo by blbi kdy by uz nesli iso hry na psp.Ale novejsi isa budou mit stejne pres 1gb takze budem muset kupovat new kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 30, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2005 to jo bylo by blbi kdy by uz nesli iso hry na psp.Ale novejsi isa budou mit stejne pres 1gb takze budem muset kupovat new kartu lol vy jste ale lamy prostě si ty hry kupte ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 30, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2005 ses taky lama tak se regni at vime s kym mame tu cest . Jo a ja mam 3 orig hry ale kazdou dobrou si kupovat fakt nechci jestli mas prachu a ses dostatecne blbej tak si budes kupovat vsechy orig hra na psp. Taky nejsem chudak z podmostu ale proste tolik prachu nechci vyhodit i kdyz si je muzu vybrat z kreditky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 4, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2005 Konečně jsem si tu hru dotáhl domů... Je to skvělá gejmsa. Doporučuju všem! Na rozdíl GTA III je tam plno změn, které logicky předcházejí dílu GTA III. Např. nedobudované silnice, tunely, stavěné domy, mrakodrapy. Opravdu povedená hra! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 4, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2005 lol.......... vydaju FW. 3.0 ktory bude mat novu ochranu,nove kodeky a hry budu viazane len nan....a ste v r**i :P lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 v pondeli mi to pride muzete to objednat na www.playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 v pondeli mi to pride muzete to objednat na www.playcentrum.cz na Playcentrum bacha, nektery hry maj o 100 drazsi nez jiny onchody...ale maj nejmensi postovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 No bože... 100Kč! To je povyku! Dokud to není o 400-500,- víc, tak to jde vydržet. Třeba díky tomuto příplatku jsem si mohl od nich už včera přitáhnout GTA:LCS... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 Na prodejher.cz je předobjednávka GTA:LCS za 1500kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 Na prodejher.cz je předobjednávka GTA:LCS za 1500kč. co to mektáš je tam 1450 nevim jestli počítáš s poštovnim nebo co to meleš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 Sem si nebyl jistej jestly 1450 nebo 1490 tak sem napsal 1500 vadí ti to moc???Tak jo:Na prodejher.cz je předobjednávka GTA:LCS za 1450kč. :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 Konečně jsem si tu hru dotáhl domů... Je to skvělá gejmsa. Doporučuju všem! Na rozdíl GTA III je tam plno změn, které logicky předcházejí dílu GTA III. Např. nedobudované silnice, tunely, stavěné domy, mrakodrapy.Opravdu povedená hra! ;) kua tak se pochlub je to smažba? brej dotaz na gamestation :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 Sem si nebyl jistej jestly 1450 nebo 1490 tak sem napsal 1500 vadí ti to moc???Tak jo:Na prodejher.cz je předobjednávka GTA:LCS za 1450kč. :o vidíš že to de :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 no já sem cet ze prej framrate hry nekdy klesa (to znamena ze hra se nekdy seka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 by me zajimalo jaky je rozdil mezi hrou na prodejher.cz a playcentrum.cz, nerad bych koupil treba us verzi...na prodejher je totiz az moc levna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 Já mám US verzi a nevidím důvod čekat. Proč? Kvůli jinému obalu bez omezení 17+, ale s 18+??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.