FankyZ Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Ty schody nebo ty ruiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 no jo, ale co je ten skokanek? Jak co je ten skokanek? Na ty mape to je ''skok'' Musis mit dlouhej rozjezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Hele von je to unique Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Hele von je to uniquejj.....už ten bylíček mam taky(skočil jsem do budovy, ale asi jsem něco zvoral, protože mi to napsalo,,UNIQUE FAILED") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Hele von je to unique Jj presne tak :wink: Mas uz ten balicek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kousicek a byl sem tam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Tak komu se to uz povedlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kousicek a byl sem tam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: Ale uz aspon vis jak na to ne? pomohl jsem ti aspon trochu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 jj ale eskimo ho uz ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Tak jo lidi, slovicko díky by neuskodilo :wink: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiky mam ho a dokonce i unique stunt bonus :D :D :D :D :idea: :idea: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Tak ten už mám dáávno jsem si vzal na to krosku a rozjížděl se z chinatown asi na po 7se mi to povedlo aji s UNIQUE SKOKEM!Ale docela těžký 80( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Ja to mam taky s Unique skokem, o patro vyse je sniperka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Tak jo lidi, slovicko díky by neuskodilo :wink: :lol: jj,...sory, ale něják jsem zapomněl :oops: mockrát díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Vite co je poradny psycho? na prvnim ostrove je nadzemka, tak se tam dostat s motorkou, pockat na vlak a pak se s nim predhanet a snazit se ho predjet, to nema chybu :twisted: To je vazne jizda smrti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 jj to už jsem zloušel jízdu smrti fakt dost hustý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Hele, stane se vam vy co jedete na 222Mhz a netaktovali ste, ze vam nekdy klesne framerate? Me nekdy teda ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Hele, stane se vam vy co jedete na 222Mhz a netaktovali ste, ze vam nekdy klesne framerate? Me nekdy teda ano No to je jasný, někdy to je úplně na nic :roll: Ale s tím 333Mhz to de krásně plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Hele, stane se vam vy co jedete na 222Mhz a netaktovali ste, ze vam nekdy klesne framerate? Me nekdy teda ano jj....stává vobčas.......ale jsem zvyklej z pc....... ale když to nataktuju na 333, tak to jede fakt plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Vy uz ste svy GTA dohrali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Vy uz ste svy GTA dohrali? Ja daaaavno :) Pribehovou linii uz davno. Ted zrovna hledam balicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Jj, dááávno. :D Skončil jsem asi tak s 85%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Vy uz ste svy GTA dohrali? Ja daaaavno :) Pribehovou linii uz davno. Ted zrovna hledam balicky Jo, hlavní mise mám :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 JJ já taky.Už dávno.Teď si hraju se slepičkama.Hele kde ste vzali ty frčky co máte pod čarou(sory že to není k tématu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Myslíš ty obrázky? http://forum.userbars.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.