Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 JJ já taky.Už dávno.Teď si hraju se slepičkama.Hele kde ste vzali ty frčky co máte pod čarou(sory že to není k tématu)? Cococoze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 No ty obrázky co mají všichni pod čarou...Lisien,Morror,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Hele doufám že vám nebude vadit když si jich taky pár dám.Mnohokrát děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Už jsem ti odpověděl... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 Tak včera jsem opravdu co dělat abych nerozflákal PSPečko. Chtěl bych se zeptat kudy v misi "Car Salesman" jezdíte na tu dlouhou rovnou silnici k přístavu? Všechny ostaní auta mi nedělají problém. Ale to se kterým musím jet rychle mě už děsí. Když s ní někde lehce škrábnu - mission failed. Když jedu moc pomalu, tak mission failed. Takže nesmím jet pomalu a přitom nesmím nikde bourat. Ale nedá se ovlivnit aby mi tam nějaký auto nevjelo. A ono vždycky vjede. prostě nejsem schopnej tohle zajet šestkrát po sobě bez toho aby mi tam hra nehodila nějkaý náhodný auto, kvli kterýmu to projedu. Včera jsem to projel dvakrát. - jednou an pátým levelu, když jsem tři minuty nepotkal jedinýho chodce k přejetí - to naštve. Podruhý na šestým levelu s tím rychlím autem, když mi tam hra hodila do cesty dvě auta, kterejm nešlo bez výraznýho zpomalení vyhnout. Tak mě zajímá jestli existuje nějaká bezpečná trasa mimo provoz, kudy se na ten rovnej úsek dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 nejseš sám koho todle s**e......taky jsem včera skončil na pátym levelu.....benshee něják nešlo zastavit(asi moje chyba) a bum..jedno auto,druhý,třetí a šmitec....můžu to dělat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 nejseš sám koho todle s**e......taky jsem včera skončil na pátym levelu.....benshee něják nešlo zastavit(asi moje chyba) a bum..jedno auto,druhý,třetí a šmitec....můžu to dělat znova Presne tak, kokotska mise :evil: Zrovna ted sem dodelal nudle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2006 nejseš sám koho todle s**e......taky jsem včera skončil na pátym levelu.....benshee něják nešlo zastavit(asi moje chyba) a bum..jedno auto,druhý,třetí a šmitec....můžu to dělat znova Presne tak, kokotska mise :evil: Zrovna ted sem dodelal nudle :) tu jsem taky dodělal nedávno.....ta mě taky pořádně dovedla vytočit -> hlavně, když jsem přepad z motorky někam doprčic a nestihl jsem se dostat zpátky k motorce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Únor 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2006 Asi budu brečet štěstím. Právě jsem udělal misi Car Salesman a už mi prodejna generuje peníze. Zabrala mi tahle mise asi měsíc. Ještě že už je za mnou. Ale bylo to o chlup. Posledním auto jsem přivezl když mi zbývalo šest vteřit. Ještě teď se mi třesou ruce a vůbec mi nějak není dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Březen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2006 zdravim, som na 8%, ale hnet prvy zakus kua... Od teapka na mape oznaceneho ako "S" dostanem misiu "The Offer".....to som v nejakom oplotenom areali, de su nejake divne asi sklady a par typkov , ktory ma chvu dobodat, alebo po mne hadzu molotowy..... ale na mape neni nic vyznacene a ja nefim co mam robit... poradite PLS nedo...???? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 Nedávno sem zkoušel dělat taxi mise.Musíte dovézt sto zákazníků.Šílené.Při padesátém sem to nestihl.Vzhledem k tomu že sem to dělal tak 3 hodiny než sem se tak daleko dostal tak bylo málem po psp. :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 zdravim, som na 8%, ale hnet prvy zakus kua... Od teapka na mape oznaceneho ako "S" dostanem misiu "The Offer".....to som v nejakom oplotenom areali, de su nejake divne asi sklady a par typkov , ktory ma chvu dobodat, alebo po mne hadzu molotowy..... ale na mape neni nic vyznacene a ja nefim co mam robit... poradite PLS nedo...???? :( JO. presne taky s tim mam problem tech chlapku je tam fakt moc a nevim co delat pls poradte nekdo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 Nedávno sem zkoušel dělat taxi mise.Musíte dovézt sto zákazníků.Šílené.Při padesátém sem to nestihl.Vzhledem k tomu že sem to dělal tak 3 hodiny než sem se tak daleko dostal tak bylo málem po psp. :evil: No taxi mise mají tu výhodu, že je nemusíš udělat v kuse. Takže by to neml být problém ne? Při padesátce nestihneš, tak opravíš taxík a zapneš je znovu a pokračuješ. Finanční odměny se sice pčítají od začátku (takže vyděláš míň na bonusech), ale už ti bude stačit naovzit jen 50 lidí a máš hotovo. Taxi je proto úplně v pohodě. Je jen o trpělivosti. Můžeš to klidně hrát tak že jednou za čas odvezeš jednoho zákazníka. uděláš to stokrát a za počítá se ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 Prave sme dokoncili nove forum o GTA LCS - http://www.gtalcs.cybergames.cz/forum/index.php ptari to k gtalcs.cybergames.cz :) Tak kdo ma zajem at se regne a prispiva. DIk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2006 Mimochodem - nevíte jak v Avenging missions nabrat další členy do gangu? Vždycky když mi toho s kým začínám zabijou, tak mi hra napíše, ať zastavím poblíž dalšího, že se ke mě přidá a dostanu další misi. Ale zastavuju u nich jak blázen - autem i pěšky, troubím na ně, mačkám všechny talčítka a naprosto mě ignorujou :-( Netušíte jak to vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2006 Čus já mám teda zatim pouze 4%, ale je to fakt GOOD pařba 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2006 Mimochodem - nevíte jak v Avenging missions nabrat další členy do gangu?Vždycky když mi toho s kým začínám zabijou, tak mi hra napíše, ať zastavím poblíž dalšího, že se ke mě přidá a dostanu další misi. Ale zastavuju u nich jak blázen - autem i pěšky, troubím na ně, mačkám všechny talčítka a naprosto mě ignorujou :-( Netušíte jak to vyřešit? nevim.....ale já většinou vemu motorku a dostanu je z motorky.....dělám to tímhle způsobem a ještě toho typka nikdy nedostali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2006 Super. Tak na motorce jsem ty mise dal hned na první pokus. Dík. Jsem měl z motorky strach, že mě z ní hned shodí a utlučou snáz než v autě. Ale kupodivu to tak nedopadlo. Však já těch 100 procent udělám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2006 To eraser 17, salacek : V tom doku jsem zabil pár týpků a vyběhl ven z arealu a mise splněna , hádám, že ukol je prostý .. dostat se z doků živ a zdráv toď vše, alespoň já to tak udělal, kilnul jsem na potkání pár týpků co mi stáli v cesté vyběhl z doku a splněno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 To Glutton: Přijedeš k typovi a ten někdy hned nasedne sám, jindy musíš z motorky sléz a jít k němu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogy Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 hele nemate nekdo ten save s tim vrtulnikem v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 hele nemate nekdo ten save s tim vrtulnikem v garazi Vrtulník v garáži :lol: tak to je úlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 hele nemate nekdo ten save s tim vrtulnikem v garazi Vrtulník v garáži :lol: tak to je úlet No dyt ma ale pravdu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 Je to docela good pařba, ale jak se někdo ptal jestli to jede líp z MS než z UMD tak to nebude chyba přenosu dat,ale problém bude nejspíš v pamětech PSP,protože se to drhne když se musí rychle načítat objekty a textury na docela velkou plochu(pro psp). I když to spustíte na plnej výkon PSP 333/166 tak se to stejně drhá. Ještě mi, hlavně u GTA,vadí na displeji přechod z tmavějšího na jiné barvy(šmouhy třeba když běžíte atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2006 hele nemate nekdo ten save s tim vrtulnikem v garazi Vrtulník v garáži :lol: tak to je úlet Na co vrtulník v garáži, když si ho můžu v klidu spawnovat..? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.