Guest Anonymous Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2006 Nevím měl usebe notase a psp neco donej dal a psp se mu vyplos samo zapnulho a zase se vyplo a potom ho chtěl zase zapnou a už nic a potom ho hodil zesebe nazem. a jak to iso spustím?? a kde se dá to gta iso stahnou a kolik zabírá mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2006 má něco okolo giga, spustíš to přes loader a to pouze jen na fw 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest grYn_goo Odesláno Květen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2006 good game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 Nevím měl usebe notase a psp neco donej dal a psp se mu vyplos samo zapnulho a zase se vyplo a potom ho chtěl zase zapnou a už nic a potom ho hodil zesebe nazem. a jak to iso spustím?? a kde se dá to gta iso stahnou a kolik zabírá mb Ku*va res si to jinde!! Tohle je thread o GTA LCS a ty tu resis co to je ISO hra, delas si srandu nebo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 o týhle hře neni už co řešit :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 o týhle hře neni už co řešit :wink: A to jako znamena ze se tu zacne resit takova blbost jako co to je ISO?? Kdyz se tu nema resit tak at se ti tu zamkne nebo smaze, ale ne tohle. Moc sem nepochopil tu tvoji vetu v tyhle hre neni uz co resit. TO to jako uplne vsichni dohrali na 100%? porad tu budou lidi ktery sou na zacatku v ty hre a nevedej jak udelat nakou misi nebo neco podobnyho, tady se bude furt neco resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 lidí wakusol je nejlepší už mám taky gta lc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 Primátor:Ku*va res si to jinde!! Tohle je thread o GTA LCS a ty tu resis co to je ISO hra, delas si srandu nebo co?? seš víbušnej člověk ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 Primátor:Ku*va res si to jinde!! Tohle je thread o GTA LCS a ty tu resis co to je ISO hra, delas si srandu nebo co??seš víbušnej člověk ne? Nauc se citovat. Vybusnej s tvrdym y. A vybusnej sem kdyz se tahle blbost resi v threadu o GTA LCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 hele Primátor a co takhle háčky a čárky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 hele Primátor a co takhle háčky a čárky ?? Myslis diakritiku? To neni chyba, to by tady chybovalo 90% lidi. ALe ta jeho hrubka je hrozna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 za chvili se tu zacnete hadat proc ma ten pozadi modre a druhy svetle modre :roll: :D konec s hadkama ne? ja taky pisu zamerne bez diakritiky :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 hele Primátor a co takhle háčky a čárky ?? Myslis diakritiku? To neni chyba, to by tady chybovalo 90% lidi. ALe ta jeho hrubka je hrozna no bože tady není forum Český Jazyk ale forum o PSP tak at to tak trochu vypadáedit : A proč vůbec mám to modré pozadí ??? Já chci bílé !!! :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 hele Primátor a co takhle háčky a čárky ?? Myslis diakritiku? To neni chyba, to by tady chybovalo 90% lidi. ALe ta jeho hrubka je hrozna no bože tady není forum Český Jazyk ale forum o PSP tak at to tak trochu vypadáedit : A proč vůbec mám to modré pozadí ??? Já chci bílé !!! :twisted: Tak at nedela hrubky :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 OMG nehádejte se kvůli volovynám. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 ale tak tady se uz fakt resi blbosti :D nekdo je dobry v CJ a nekdo v TV no a co? neresme tu takove kraviny... ale podle me se uz z hrubek skoro vsichni poucili :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 ...pak se ma jeden divit , ze thread GTA LCS ma 43 stranek... :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 njn pekne zajimave ze TOPIC o hre 43 stranek :D se mi to ani nechce vsechno cist :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubar Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 potrebujem pomoc ako mam spusti gta lc mam 1.50 a spustim hru ale po 5az 10 min sa to sekne mam ju original ako nato aj iso sa sekne pocul som o niakom save ze je to prejdene na niekolko precent a potom to ide ale ci to je pravda tak to neviem plz help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Květen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2006 potrebujem pomoc ako mam spusti gta lc mam 1.50 a spustim hru ale po 5az 10 min sa to sekne mam ju original ako nato aj iso sa sekne pocul som o niakom save ze je to prejdene na niekolko precent a potom to ide ale ci to je pravda tak to neviem plz help HLEDEJ řešilo se to tady asi tisíckrát :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 já bych zase potřboval vědět jak si mám dát vlastní hudbu do gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2006 stahni si ten program z www.rockstargames.com a uz je to pak jednoduche 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda2 Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 cus mam problem mam iso gta na 1.5 a nefunguje mi uspani hry (tlacitkem power) kdyz se chci vratit tak mam reboot. Jde to nejak vyresit?? dela vam to taky?? Je to dojeb jak vystupuju z busu nebo tak diky za radu!! edit: Poustim to pres umd emulator 0.8c a mph game loader for 2.00 myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 no ja jsem jeste gta nehral ale u nejakych her to takhle nekdy je ze to zamrzne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda2 Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 jj to vim ale jestli to u gta nejde vyresit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.