Osmen Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 jo vyresit to myslim jde - bez do obchodu a kup si originalku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda2 Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 a s originalkou to nedela?? a delaji to vsechny isa??? uz mam domluvenou vymenu gta za pametovku to je super stejne nic jineho nehraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2006 no nevim jestli to nedela ale rekl bych ze ne... je to origo a to psp je na to delany takze by to melo jit... ale nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 pls mam problem spustim gta pres devhook a jak me nabehnou vsechny loga a nakonec ta cerna obrazovka s logem a popiskama po ktere se ma objevit menu tak se me to sekne a po chvilce se me uplne vypne psp... pls nevite cim to je?? zkousel jsem 2 iso soubory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 pls mam problem spustim gta pres devhook a jak me nabehnou vsechny loga a nakonec ta cerna obrazovka s logem a popiskama po ktere se ma objevit menu tak se me to sekne a po chvilce se me uplne vypne psp... pls nevite cim to je?? zkousel jsem 2 iso soubory... radsi si kup origos :wink: gta za to stoji 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 aha tak dik to je fakt good rada.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 aha tak dik to je fakt good rada.. jsem rad ze jsem ti pomohl :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 tak ted jsem to gta pustil pres PC na 32mb karte ( !! ) a jelo to!!! kdyz to pustim pres PC nebo i z KARTY na 1GB karte tak to nevali!! kua cim to je?? please nekdo me poradte....... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 please mam dotaz - jak dostanu do hry tu helikopteru? pres jakej cheat? nebo jak to mam udelat?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Jirik Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 Origo uz mam :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 please mam dotaz - jak dostanu do hry tu helikopteru? pres jakej cheat? nebo jak to mam udelat?? dikyCez Cheat Device tam ju mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 Zaujimalo by ma co si myslite o grafike GTA LCS. Vacsina hovori ze je slaba ale ja si to nemyslim. Pre mna je GOOD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 Podle me je hodne dobra narozdil od nekterych her me se ta grafika fakt hodne ale hodne libi az na nejake veci treba motorka ta 600stovka je nic moc jako chuda jen dvou varevna a nic jinak ja tu grafiku hodnotim vela good to by ma zajimalo jaka bude u GTA VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 jj ja si taky myslim ze je dobra, jenom nektere vecicky sou trochu ctvereckovany :) ale myslim ze fakt nice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 JJ ziadna hra na PSP nema taku volnost a rozlohu a ako to dokazu urobit R* asi nikto iny nedokaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2006 grafika je v LCS lepší než v GTA3 když se ho hrál na svym starym kompu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 jj ja jsem pred nekolika dnama dokoncil hlavni pribeh a uz jsem to zabalil ale fakt super hra! uz se tesim na vice city! jinak ted ma vyjit LCS na PS2 co si o tom myslite? nevim jak se to tam chytne kdyz jsou na PS2 uz zvykli na San Andreas a ted budou v takovym "malym meste" ... I kdyz me osobne vic vyhovuje LCS bez SA ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 jj ja jsem pred nekolika dnama dokoncil hlavni pribeh a uz jsem to zabalil ale fakt super hra! uz se tesim na vice city! jinak ted ma vyjit LCS na PS2 co si o tom myslite? nevim jak se to tam chytne kdyz jsou na PS2 uz zvykli na San Andreas a ted budou v takovym "malym meste" ... I kdyz me osobne vic vyhovuje LCS bez SA ... no pokud vim tak už je to docela dlouho co LCS vyšlo na PS2, ale určitě se to chytlo je to přeci jenom "nový" GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 aha jsem trochu zpozdenej.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 Tak uz mam takyy konecne Gta dnes mi prislo :) hned pujdu zaparit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 Tak som sa trosku zabaval s CHEAT DEVICOM. Kedze v Cheat Device je DODO (lietadlo) tak som pozoroval Lietadla ktore odlietaju z letiska v Shoreside Vale a zistil som trasu akou letia. Kazde lietadlo ide tak isto ale je zaujimave ze v priebehu 4 min je po lete a opat pristanu v Shoreside Vale. :lol: Tu je trasa letu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest iso Odesláno Srpen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2006 jsem zacatecnik nemuze mi proto nekdo poradit jak mam dat gta lcs iso do psp abych si ho moch zahrat? icq:320536513 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2006 Dobrý nick. :wink: Takže předpokládám ,že máš fw1.5.Nainstaluješ devhook a vytvoříš v PSP složku ISO (velká písmena) a tam to narveš.Více najdeš v topicu "Pro začátečníky".A ještě jedna věc.Dost dlouho jsem hledal funkční iso GTA.Z newnova funguje na 100 %.A nechceš koupit GTA originál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 sorry, že tohle vytahuju - ale nemůžu nikde najít link na tuhle pecku - kam chodíte na ty linky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 kdem musím mít umístěnou svou vlastní hudbu, aby mi hrála na pozadí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.