Guest Anonymous Odesláno Listopad 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2005 Já mám US verzi a nevidím důvod čekat. Proč? Kvůli jinému obalu bez omezení 17+, ale s 18+??? kvuli multiplayeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2005 Já mám US verzi a nevidím důvod čekat. Proč? Kvůli jinému obalu bez omezení 17+, ale s 18+??? kvuli multiplayeru Jaký je rozdíl mezi US a EU verzí v MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2005 multiplayer Us a EU nejsou kompatibilni (nejde mezi nimi hrat multak) a v u nas bude vic lidi s EU verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2005 no a proc by to meli mit nektery lidi ve verzi US leda ze by se nejak dostali k nelegalni kopii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2005 Nikoho v okolí s PSP neznám, takže je mi to docela i jedno, zda mám US nebo EU verzi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 hmm az na to ze to asi bude behat jen na firmware 2.0 Co je firmware? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 tak co uz to nekdo poradn erozehral jake to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 gut ,bozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 a grafika co framerate stji to za 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 a grafika co framerate stji to za 1500 To je jasný že 1500 je DOBRá Cena§§§§ :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 no ja nevim nepatrim totiz k sorte lidi ktera miluje GTA nejlepsi byla trojka vice city bylo uchazejici ale san andreas navic ukradla prvenstvi hre METAL GEAR SOLID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 no ja nevim nepatrim totiz k sorte lidi ktera miluje GTA nejlepsi byla trojka vice city bylo uchazejici ale san andreas navic ukradla prvenstvi hre METAL GEAR SOLIDmno to s tim prvenstvim...jak to myslis? jinak nej gta pro me je porad trojka, pac je takova jednoducha...a na poslednim miste je pak san andreas...to se mi prici ve vsech smerech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 Jj, Andreas mám taky na posledním místě. Nejradši mám Vice, v těsném závěsu pak trojku a dvojku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 no jestli si nekdo koupil OPS2 magazín tak tam je vyhlášení hry desetiletí a MGS1 je na druhém místě samozřejmě san andreas na prvním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 mno san andreas je takova hra nehra, porad to samy jen v jinym kabate, ta pekna gangsterska hratelnost se kamsi ztratila a hra se promenila v jeden velkej chaos...ops2 se neda moc verit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 moje rec mimochopdem lcs uz kamos ma a prej nic moc jako san andreas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 moje rec mimochopdem lcs uz kamos ma a prej nic moc jako san andreas zajimalo by me jak gta:lcs nakonec dopadlo, v recenzich si stezujou na mensi svobodu, svazanej pribeh a kolisani framerate a taky kratsi herni doba co se pribehu tyce...nevim ale tuhle hru sem fakt chtel...jenze nevypada zrovna k svetu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 no prave muzu mit k vanocum dve hry a nevim ketry to budou prave nads touhle sem se rozmejslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 no prave muzu mit k vanocum dve hry a nevim ketry to budou prave nads touhle sem se rozmejslelasi tak, vim ze se budu zase a opet opakovat, ale chtel sem si poridit ssx a gta...ssx je skor jisty ale gta, mno uvidime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 Já zase THU2R pak GTA a jestly vyjde tak Tekkena protože je THE BEST HRA NA PLAYSTATION 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!(pro mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 jj tekken, sic neni best na ps2 :) ale na jako portable bude super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2005 DOUFÁM že bude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2005 ja nevim jestli u sebe nemas kamose nyslim že tekken portable verze trochu ztraci smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2005 Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2005 ja nevim jestli u sebe nemas kamose nyslim že tekken portable verze trochu ztraci smysl mno pravda ze multak je nosnou silou tyhke hry...tzn ze bych si ji nekoupil ale urcite bych ji chtel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.