Guest Anonymous Odesláno Listopad 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2005 no jelikoz v nasem malo meste mam podezreni ze sem tu jediny sam samotinky se svym psp. kolik hodin sem stravil pobihanim po namesti a scanovanim okoli. zkratka tekkena mam rad (i kdyz soul calibur je tez dobry) ale nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2005 no jelikoz v nasem malo meste mam podezreni ze sem tu jediny sam samotinky se svym psp. kolik hodin sem stravil pobihanim po namesti a scanovanim okoli. zkratka tekkena mam rad (i kdyz soul calibur je tez dobry)ale nevim nevim :) mno ja mam tu vyhodu ze znam vsecky lidi (jen 4000mestecko...) co maj nejaky PSko (cca 15) a o PSP vetsina ani nevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 A už máte někdo EU verzi? Měla vyjít 28.10, pak to přesunuli na 4.11. Celej tejden čekání navíc! Byl jsem pěkně vytočenej, a nakonec to tu prý bude okolo 14 dnů. Mám jí předobědnanou od JRC a ještě jednu provšecny případy na xzone. A pořád čekám..... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 A už máte někdo EU verzi? Měla vyjít 28.10, pak to přesunuli na 4.11. Celej tejden čekání navíc! Byl jsem pěkně vytočenej, a nakonec to tu prý bude okolo 14 dnů. Mám jí předobědnanou od JRC a ještě jednu provšecny případy na xzone. A pořád čekám..... :roll:No já sem ji mel objednanou na gamestation a zitra by mi mela dorazit.... Dneska mi poslali meil ze uz to poslali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 jo btw u jrc ja cekal na jednu hru 2 mesice a porad sem slysel jen pristi tyden....lespi je playcentrum, tam nekecaj na dotazy odpovidaj pravdive a bez tahanic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 no a jakej je vlastne rozdil mezi verzi kterou muzu koupi v zahranic a tou eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates III Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 Videli ste to uz nekde na netu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 no a jakej je vlastne rozdil mezi verzi kterou muzu koupi v zahranic a tou eu mno jenom mezi nima nejde hrat multiplayer, jinak sou stejny (v eu je ale lepsi mit eu verzi, pac ji bude mit vic lidi :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 ta už to máte někdo doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 ta už to máte někdo doma? Jasně a pařba je to teda super! 8) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 a kde jsi ho koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 A za kolik? Mas EU verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 A za kolik? Mas EU verzi? Ne mam US A koupil jsem ji na. prodejher.cz Stala 1450kč ale ted už je tam dražší :!: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 v tom je tak strasnej bordel, si asi mysli dyz neni regionalni kodovani ze to muzou bez omezeni dovazet...pak dyz si bude chtit clovek zahrat multak tak ma smulu pac kazdej bude mit jinej region Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 Jj, Andreas mám taky na posledním místě. Nejradši mám Vice, v těsném závěsu pak trojku a dvojku... Nejlepěí je GTA 2,užil sem si nejvíc zábavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 A za kolik? Mas EU verzi? Ne mam US A koupil jsem ji na. prodejher.cz Stala 1450kč ale ted už je tam dražší :!: 8) já taky no přišla v pátek ale neměl sem many :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 v tom je tak strasnej bordel, si asi mysli dyz neni regionalni kodovani ze to muzou bez omezeni dovazet...pak dyz si bude chtit clovek zahrat multak tak ma smulu pac kazdej bude mit jinej region v tom multaku se ale jedna jenom vo náký mody podle mě to tak dobrý neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 v tom je tak strasnej bordel, si asi mysli dyz neni regionalni kodovani ze to muzou bez omezeni dovazet...pak dyz si bude chtit clovek zahrat multak tak ma smulu pac kazdej bude mit jinej region v tom multaku se ale jedna jenom vo náký mody podle mě to tak dobrý neni aly kdyby nahodou....ja vzdy a vsude vsecho originalni a evropsky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 Tak to máš dsjela těžký.Občas by se měli dělat vyjimky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 v tom je tak strasnej bordel, si asi mysli dyz neni regionalni kodovani ze to muzou bez omezeni dovazet...pak dyz si bude chtit clovek zahrat multak tak ma smulu pac kazdej bude mit jinej region v tom multaku se ale jedna jenom vo náký mody podle mě to tak dobrý neni aly kdyby nahodou....ja vzdy a vsude vsecho originalni a evropsky :) tak budu pařit ze shortym :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 v tom je tak strasnej bordel, si asi mysli dyz neni regionalni kodovani ze to muzou bez omezeni dovazet...pak dyz si bude chtit clovek zahrat multak tak ma smulu pac kazdej bude mit jinej region v tom multaku se ale jedna jenom vo náký mody podle mě to tak dobrý neni aly kdyby nahodou....ja vzdy a vsude vsecho originalni a evropsky :) tak budu pařit ze shortym :) Zapařil bych ale příbram je krapet daleko :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 Co znam kluky tak si taky kupujou verzi US :!: :!: :!: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 v tom je tak strasnej bordel, si asi mysli dyz neni regionalni kodovani ze to muzou bez omezeni dovazet...pak dyz si bude chtit clovek zahrat multak tak ma smulu pac kazdej bude mit jinej region v tom multaku se ale jedna jenom vo náký mody podle mě to tak dobrý neni aly kdyby nahodou....ja vzdy a vsude vsecho originalni a evropsky :) tak budu pařit ze shortym :) Zapařil bych ale příbram je krapet daleko :lol: :lol: :lol: :lol: 8) to je v klídku, matka pořád mele jak jí vodvezou do dobřan tak se svezu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 v tom je tak strasnej bordel, si asi mysli dyz neni regionalni kodovani ze to muzou bez omezeni dovazet...pak dyz si bude chtit clovek zahrat multak tak ma smulu pac kazdej bude mit jinej region v tom multaku se ale jedna jenom vo náký mody podle mě to tak dobrý neni aly kdyby nahodou....ja vzdy a vsude vsecho originalni a evropsky :) tak budu pařit ze shortym :) Zapařil bych ale příbram je krapet daleko :lol: :lol: :lol: :lol: 8) to je v klídku, matka pořád mele jak jí vodvezou do dobřan tak se svezu :D A máš US Verzi :?: :?: :lol: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 v tom je tak strasnej bordel, si asi mysli dyz neni regionalni kodovani ze to muzou bez omezeni dovazet...pak dyz si bude chtit clovek zahrat multak tak ma smulu pac kazdej bude mit jinej region v tom multaku se ale jedna jenom vo náký mody podle mě to tak dobrý neni aly kdyby nahodou....ja vzdy a vsude vsecho originalni a evropsky :) tak budu pařit ze shortym :) Zapařil bych ale příbram je krapet daleko :lol: :lol: :lol: :lol: 8) to je v klídku, matka pořád mele jak jí vodvezou do dobřan tak se svezu :D A máš US Verzi :?: :?: :lol: 8) na poště :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.