6y Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 ja jsem mě, bráchovi a kámošovi objednal GTA dohromady, tak snad budeme mít všici stejnou verzi :shock: a je mi celkem jedno jakou...... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2005 uz to mam doma us verzi fakt narez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 uz to mam doma us verzi fakt narez Kolik máš hotových PROCENT :?: :?: 8) :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 :idea: někde jsem viděl soft. žese dá pařit po netu.... Wipeout, Ridge Racer, Burnot, prostě vše co jde přes wi-fi. Tak by jsme mohli udělat pařbu na dálku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 zejtra už budu taky majitel GTA!!!!!! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 hmmmm si to uzij kamos to ma a rekl ze to ani nestoji za koupi sem si to pucil a po 10 minutach to byla pekna nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 multiplayer bude rachot. A hodnocení 10/10 taky něco napovídá..... Asi to není tvůj žánr :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 mno San Andreas na Ps2 taky dostávalo hodně dobrý hodnocení...ale to bylo spíš nadšením novým GTAčkem, než pocitem z opravdu dobré hry...mě celý SA bavilo sotva půl hoďky, byl to patlajz a nešlo to hrát...mno ale LCS by mohlo ujít... pokud je to aspoň gta3 jako takový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2005 uz to mam doma us verzi fakt narez Kolik máš hotových PROCENT :?: :?: 8) :arrow: ted mám 22% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2005 tak včera jsem to už s bráchou rozjížděl po wi-fi!!!! Je to super hra!!! Nadherná grafika! A super radia.... Mam tam somzřejmě nahranou i svojí musiku... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2005 tak včera jsem to už s bráchou rozjížděl po wi-fi!!!! Je to super hra!!! Nadherná grafika! A super radia.... Mam tam somzřejmě nahranou i svojí musiku... :lol:grats....ale mam takovej pocit že na singl to neni zrovna ono :D...takže já až na vánoce :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2005 tak včera jsem to už s bráchou rozjížděl po wi-fi!!!! Je to super hra!!! Nadherná grafika! A super radia.... Mam tam somzřejmě nahranou i svojí musiku... :lol:grats....ale mam takovej pocit že na singl to neni zrovna ono :D...takže já až na vánoce :P nene single je taky dost dobrej :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2005 tak včera jsem to už s bráchou rozjížděl po wi-fi!!!! Je to super hra!!! Nadherná grafika! A super radia.... Mam tam somzřejmě nahranou i svojí musiku... :lol:grats....ale mam takovej pocit že na singl to neni zrovna ono :D...takže já až na vánoce :P nene single je taky dost dobrej :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: 8) to je jedno, stejnak už nejsou peníze....holt až ty vánoce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2005 tak včera jsem to už s bráchou rozjížděl po wi-fi!!!! Je to super hra!!! Nadherná grafika! A super radia.... Mam tam somzřejmě nahranou i svojí musiku... :lol:grats....ale mam takovej pocit že na singl to neni zrovna ono :D...takže já až na vánoce :P je to hra která by ve sbírce neměla chybět! Tak jí hlavně nezapomeň připsat do seznamu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2005 jo aj ja asi niekedy okolo vianoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 24, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2005 Já také, Vánoce to jistěj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 3, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2005 ted uz vim pokom šiju... http://www.libertysc.com/page8.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 3, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2005 mne sa to moc nepaci. to iste jak trojka nakompe len motorky to ma naviac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 3, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2005 hej lidi da se tahle hra hrat jinak nez na orig. UMD disku??? videl sem na netu i nejaky ripy a isa ale ty jdou prece jenom na firmware 1.5 ne???a gta potrebuje min.2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 3, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2005 ripy to sou...i funkcni (presna kopie hry)...ale nejdou spustit na psp s fw1.50 :)...leda 2.00 ale tam zase nejdou poustet homebrew (loader)...mno asi neco jako kdybys chtel hral windowsacky hry na linuxech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 3, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2005 no takze mi je to celkem na nic...takze budu muset setrit na originalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 3, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2005 jj, original...a navic musis mit ten fw2.00, takze ostatni kopie ti taky nepujdou...leda ty fw nejak sikovne stridat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 4, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2005 Jupi tak jsemtakz vlastnikem GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 4, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2005 Jupi tak jsemtakz vlastnikem GTAgrats :D (se mas, bych taky chtel ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 Zdravím co máte origoš GTA LCS!Chtěl jsem se jenom tak zeptat co jste si pověsili (jestli jste si vůbec pověsili :wink: ).Jestly ten obrázek nebo mapku.Zatím díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.