Prochy Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 ty jo nevim co vas na te hre tak beru .. me to prijde stupidni ale kazdej ma svy no .. nebudu vam do toho kecat =)) .. ja mam treba PES5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 7, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2005 Jo a ještě v kolika procentech hry jste 80)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 Tady nikdo nemá GTA nebo co?? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskymak Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 jak tak ctu tak tady moc lidi nebavilo san andreas ze to hrali chvili a prestalo je to byvit a hned tu heu odsoudili ale verte ze 97% nedostalo pro nic za nic pravda zacatek neni nic moc ale pak je to super hra strasne velky moznosti mam to pres rok a jeste nemam vse ale chapu ze to nekoho muze nudit.jen jsem se chtel GTA zastat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 je to gta dobre? stale sa newim rozhodnut ci kupit abo nekupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 já budu mít gta k vánocům a moc se na to těším,sice budu updatetovat fw na 2.00 ale to neva,za tu hru to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 je to gta dobre? stale sa newim rozhodnut ci kupit abo nekupit... Já to GTA mám a FAKT doporučuju.Mě GTA hrozně bavily na PS2 na Počítači měl jsem ho i na GBA no ale nedělal jsem moc ůkoly no prostě jsem zabíjel lidi atd 80)...No a na PSP jsem to dohrál protože nepřwstaneš hrát dokud neuděláš ten úkol.Prostě to musíte mít!!!!! :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 je to gta dobre? stale sa newim rozhodnut ci kupit abo nekupit... Já to GTA mám a FAKT doporučuju.Mě GTA hrozně bavily na PS2 na Počítači měl jsem ho i na GBA no ale nedělal jsem moc ůkoly no prostě jsem zabíjel lidi atd 80)...No a na PSP jsem to dohrál protože nepřwstaneš hrát dokud neuděláš ten úkol.Prostě to musíte mít!!!!! :wink: asi si to kupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 No to si teda kup!!! :evil: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 22, 2005 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 nebo zkusit stesti v soutezi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 nebo zkusit stesti v soutezi :) lol taky možnost 80) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 nebo zkusit stesti v soutezi :) lol taky možnost 80) by mě zajímalo kdo to sponzoroval ;) přeci jen 1300 neni zrovna málo...aspoň pro lidi jako já ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 22, 2005 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 je to tam napsane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 nebo zkusit stesti v soutezi :) lol taky možnost 80) by mě zajímalo kdo to sponzoroval ;) přeci jen 1300 neni zrovna málo...aspoň pro lidi jako já ;) www.xzone.cz :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 na tom něco bude... :D přecijen xzone je tu vidět na každym kroku...hmm ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 Napíšu na www.xzone.cz že pořádám soutěž a jestli to nechtěl sponzorovat :lol: Od každýho žánru jednu hru :lol: Ne prdel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 Ja si u ty hry nemuzu zvyknout na ovladani, jinak ta hra je super. Btw hrajete to na sipkach nebo na joy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 Ja si u ty hry nemuzu zvyknout na ovladani, jinak ta hra je super. Btw hrajete to na sipkach nebo na joy?? Vždyt na šipkách to ani nejde ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 24, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2005 Ja si u ty hry nemuzu zvyknout na ovladani, jinak ta hra je super. Btw hrajete to na sipkach nebo na joy?? Vždyt na šipkách to ani nejde ne... Auta a vozidla jsou dobre, ale Toni ne, vzdycky se zastavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 24, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2005 to je snad jasný že šipkama se chodit nedá tak to tu nerozebírej a hraj analogem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 24, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2005 to je snad jasný že šipkama se chodit nedá tak to tu nerozebírej a hraj analogem Ok ok ja to nemyslel zle :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2005 www.gtapsp.com to je www stranka ze asi 200screenshotama a trailerama a dalšíma věcma!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2005 Zdravím pánové, je to fakt tak moc náročný na ovládání nebo je to jen nezvyk, ale po chvíli se to na to dá v klidu zvyknout? Já zatím hrál pouze WipEout, takže tohle bude asi trošku o něčem jiném... :) A jak byste tu hru celkově ohodnotili, třeba v porovnání s ostatníma PSP hrama a GTA sérií na PC? BTW, jak je to se zaměřováním? Cíle se automaticky určují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 28, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2005 GTA je moje prvni originalni hra na PSP je to asi jedina za kterou sem bzl ochotnej dat ty prachy vsechny ostani uz budou piratsky,je to mega parba ovladani je super super o moc lepsi nez na kompu grafika vyborna a hlavne to je hra ktera se nikdy neohraje a pokud ji mate neustale v UMD mechanice jako ja zapnete ji uplne kdykoliv a treba se jen tak projedete po meste na sportovce zabijete par mafianu proletite vrtulnikem projedete na lodi tak ani nemusite hrat ty mise :-) ja je samozrejmne hraju a sou vsechny plnohodnotny a zajimavy.Vsem GTA: LCS doporucuju doufam ze si ho uzijete tak jako ja. A TED JEDNA VELKA RADA PRO VSECHNY!! NEVEDEL TO ANI MURPHY :-) JDE O ZAMEROVANI KDYZ DRZITE AUTOMATICKY ZAMEROVANI A ZMACKNETE SIPKU DOLU (pokud mormalne ovladate hru analogem...jinak to ani nejde :-) )TAK SE VAM ZAMEROVANI PREPNE DO NORMALNIHO TERCE SE KTERYM SE DA MIRIT UPLNE NA VSECHNO A DAVAJ SE SKVELE HEADKY:::: NEMLUVE O NICENI AUT:::: TAK SI TO UZIJTE A NEPOUZIVEJTE CHEATY PAK TO NEDOHRAJETE NA 100%. a GTA FOR LIFE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2005 Maresal: DIKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!! TO JSEM FAKT NEVEDEL A POTREBOVAL JSEM TO!!!!!!!!! MAZEC!!! ME TO BYLO DIVNY ZE SE DAJ PROSTRELIT PNEUMATIKY ALE JA NIJAK NEMUZU. JESTE JEDNOU DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.