eskimo Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2005 Maresal: asi si mě taky ukecal.....hned po novym roce to asi koupim(pokud nevyjde loader na 2.01 -> což asi nevyjde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 30, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2005 to sem rad ze sem vam pomoch zjistil sem to z americkyho serveru :-) heh dokonce tam psali ze udelali chybu v option protoze nerekli jak se to dela :-) je tam sice Free Aim u L tlacitka ale k tomu se musi jednou zmacknout sipka dolu :-) a to tam neni...jinak GTA je zatim nejlepsi hra na PSP :-) at si rika kdokoliv cokoliv :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Prosinec 30, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2005 to sem rad ze sem vam pomoch zjistil sem to z americkyho serveru :-) heh dokonce tam psali ze udelali chybu v option protoze nerekli jak se to dela :-) je tam sice Free Aim u L tlacitka ale k tomu se musi jednou zmacknout sipka dolu :-) a to tam neni...jinak GTA je zatim nejlepsi hra na PSP :-) at si rika kdokoliv cokoliv :-)jj myslim, že i podle IGN je gta nej. hra roku 2005 - http://bestof.ign.com/2005/psp/19.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 31, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2005 Nevite kde sehnat pohrebak?? Potrebuju ho dovezt do garaze, sem ve druhym meste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Prosinec 31, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2005 Teď sem s toho zmatenej... :roll: tak bezi teda GTA:LCS na fw 2.01 v poho nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 31, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2005 To Maresal: Díky, přesvědčil jsi mne, už to mám objednaný a netrpělivě očekávám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 To Maresal: Díky, přesvědčil jsi mne, už to mám objednaný a netrpělivě očekávám. :) Udělal jsi moooooooc dobře udělal jsem už všechny úkoly ale ještě asi 50% mě zbejvá...Sou tam i hustý oblečky těš se je to MAZEC!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 Já jsem taky nad GTA uvažoval, ale nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 no já ho už taky objednal - tak snad v uterý či ve středu jo a nevíte jak je to s tim updatem fw na umd s gta??mam tam 2.01 a chtěl bych aby to taky zůstalo(nechtěl bych update) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2006 Sou tam i hustý oblečky těš se je to MAZEC!!! Muhehee, joooo, oblečky ruleeezzz. :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2006 Nejlepší je ten PSYCHOOOOO a potom se mi líbí spodky se srdíčkama... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2006 Opravdu nikdo nevi kde sehnat pohrebni vuz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2006 Nejlepší je ten PSYCHOOOOO a potom se mi líbí spodky se srdíčkama... :lol: Já mám zatím jen casual a Leone suit - jsem zatím pouze v 8%. :) To Primátor: Pohřebák, to fakt nevím. Ale spíš by mě docela zajímalo, jestli tam někde bude Apache, co hoši? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2006 tak jsem mě konečně došlo gta......je to fakz haluzzzzzzzzzzzzz jen byl problém si zvyknout na ovládání(na konzolích jsem nikdy moc nehrál - jen pc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2006 Jj, jsem na tom stejně, toto je taky má první konzole. Díky tomu analogu (bez něj si PSP ani nedokážu představit) se ale hra ovládá nádherně. Mám teda ještě trochu problém s pohybem po svých a střelbou (hlavně mě štve, že když střílím po nepřátelích, tak mi to automaticky zaměřuje i civily), ale vozidla se, řekl bych, ovládají mnohem lépe než na PCčku. Ale myš je myš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Leden 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2006 Jo je to v klidu nejlepší je si v klidu jezdit po městě s motorkou a zvednout ji na zadní.Někdy to přeženu a přepadnu.Ale tím analogem se ty motorky ovládají líp než šipkama.Nejtěžčí je si na to ovládání zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2006 Když přišlo Vice, tak jsem na motorce byl v jednom kuse, ale teď už mě moc neberou, bo furt padám... Holt, v Liberty je moc sloupů. :lol: Občas využiju Sancheze. Teď se učím jezdit v Leone Sentinelu (ten černej bavorák, ne nepodobnej tomu, ve kterým jezdil Jason Statham aka Kurýr), protože to je rychlé, skvěle ovladatelné a vysoce výkonné vozidlo. Plus nádhernej design. Mým cílem je stylově projet město (nebo aspoň ostrov) plnou rychlostí bez jediného škrábance. BTW, pánové, docela by mě zajímalo, jestli vám GTA někdy padá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2006 nikdy nespadlo..................jen když se mi vybila baterka - pak se vypnula - po zapojení adaptéru jsem zapnul psp a náhle byl jsem v gta a tam kde jsem byl před vibitím ..... zajímalo by mě, kde to našlo šťávu, aby si to zapamatovalo pozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2006 No to je dobrý, mě to během 4 hodin spadlo už dvakrát... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2006 nikdy nespadlo..................jen když se mi vybila baterka - pak se vypnula - po zapojení adaptéru jsem zapnul psp a náhle byl jsem v gta a tam kde jsem byl před vibitím ..... zajímalo by mě, kde to našlo šťávu, aby si to zapamatovalo pozici Asi se ulozili data do pameti RAM. 2M3G4P!X: CO presne to dela? Jakou hrajes verzi a jaky mas fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 FW mám 2.0, hru origoš. Ale možná, že to byly jen ojedin?lý situace, bo jsem to hrál potom asi tak 10h a v poho. Možná n?jakej bug (t?ch je tady dost), na PC?ku taky ob?as hry padaj. Když jsme u toho, možná to je blbá otázka, ale vycházejí na PSP gamesy patche? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 To Primátor: Pokud pořád hledáš ten pohřebák, tak jsem jeden viděl v Rockfordu, na parkovišti mezi domy na východ od stadionu a naproti trajektu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 To Primátor: Pokud pořád hledáš ten pohřebák, tak jsem jeden viděl v Rockfordu, na parkovišti mezi domy na východ od stadionu a naproti trajektu. Ty si buh!! DIky moc! Stal tam tak osamocen, fakt diky. Ted uz mam sbirku hotovou :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 Nevím, jestli jsem Bůh, ale každopádně nemáš zač. :D BTW, ty už jsi to dohrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 Nevím, jestli jsem Bůh, ale každopádně nemáš zač. :DBTW, ty už jsi to dohrál? Ani nahodou, sem ve druhym meste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.