Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 Aha, tak to jsme na tom stejně. Na co jsi ten pohřebák vlastně potřeboval? Na nějakou misi nebo pro export? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 Aha, tak to jsme na tom stejně. Na co jsi ten pohřebák vlastně potřeboval? Na nějakou misi nebo pro export? Ve druhym meste je takova garaz a u ni tabulka se seznamen aut co tam mas dovezt. Kdyz je dovezes vsechny, dostanes odmenu. Tady je mapa kde ta garaz je, je u toho sipka: :arrow: http://img311.imageshack.us/my.php?image=srostauton5gj.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 Takže export... Dík, pak tam kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 Takže export... Dík, pak tam kouknu. Jj, vsechno je lehky najit :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 kolik máte procent?ja asi 24% ale se*e mě mise, kdy se jede na pobřeží v druhým městě a tam je asi cca 10maníku, kteří po mě šijou a navíc vrtulník-to mě fakt nejde ani náhodou:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 no já mam 18% a sem teďka u mise, kde po mě jdou nějácí típci s motorovkama.......je to v dokách na jedný lodi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 Rovných 40%. :D To Petersweter: Přibliž pls trošku tu misi, kterou nemůžeš udělat. To Eskimo: Ta mise je vážně hnusná, ale udělat se dá. Chce to samozřejmě health/armor na maximum a nějakej dost dobrej arzenál, buď brokovnici nebo nějakou pušku. Taky doporučuju zůstat někde v rohu - je lepší, když po tobě jdou maníci jen z úhlu 90°, než ze 360°. Hlavně se připrav, že po oddělání těch týpků se proti tobě postaví ještě jeden mamrd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 Tak me na tu misi stacil revolver. Porad jsem jim utikal a kdyz jsem nekoho chtel zastrelit tak jsem popobehnul (neutikal jsem porad), otocil se a zastrelil. Revolver 100% funkcni! Na konci je ale boss a na nej neco ucinnejsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 Revolver je cool, já ho ale našel až po té misi, takže proto ta brokárna. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pra.sys Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 nevite nekdo nahodou co za hudbu hraje k tretimu traileru GTA_LCS (Multiplayer)? dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 já jsem skoro úplně na začátku, mám hotové jenom 3% hry.Zasekl jsem se v misi jak si mám jet pro foťák a potom po ulici až do toho žlutého kruhu, pak naběhne animace jak nějaký ''týpek'' vleze do dodávky a tam sem se zasekl.Ať udělám cokoliv tak to napíše mission failed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 Není to náhodou mise pro Ma, jak máš sledovat Casu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 asi jo ale když jedu za ním tak to napíše mission failed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 asi jo ale když jedu za ním tak to napíše mission failed Uz si to presne nepamatuju ale myslim ze mas vyfotit toho chlapka s tme zenskejma kdyz jsou venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 Přesně tak a nesmí tě spatřit, dokud ho nevyfotíš. Pak už je to jedno, zařve Don't look at me (nejspíš kvůli tomu kostýmu batolete :lol:) a zmizí. Mission passed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 asi jo ale když jedu za ním tak to napíše mission failed Když za ním jedeš tak od něj nesmíš být 1,5metru musíš být odněj pořád daleko ale abi ti zase neujel pak jak zabočí na tu polnacku tak velez z auta a jdi POMALU za ním a po animaci jenom vyfot a je to... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 Tak me na tu misi stacil revolver. Porad jsem jim utikal a kdyz jsem nekoho chtel zastrelit tak jsem popobehnul (neutikal jsem porad), otocil se a zastrelil. Revolver 100% funkcni! Na konci je ale boss a na nej neco ucinnejsiho Jo jak je na konci ten boss (to jsem dělal tu misi podruhý) tak se mě stala taková věc že jsem před ním utíkal a on se zasekl u sloupu a já se na něj chvýli díval jestly nahodou nezaútočí no a po chvilce jsem vytáhl sniperku 4* bum do hlavy a MISION COMPLETE :twisted: ...Docela srabský... :lol: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 Já už GTA dohrál ted mám zrovna 47% a dělám postrání mise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 tak se mě stala taková věc že jsem před ním utíkal a on se zasekl u sloupu a já se na něj chvýli díval jestly nahodou nezaútočí no a po chvilce jsem vytáhl sniperku 4* bum do hlavy a MISION COMPLETE :twisted: ...Docela srabský... :lol: . Hehe, tak to já zase, když jsem měl zabít toho typana na střeše (Kenjiho) casina (toho s katanou, jméno si bohužel nepamatuju) měl asi tak 20% health, tak jsem mu zdrhl, a když jsem připraven otočit se a dát mu dávku z M4, tak zjistím, že za mnou není... Tak se vrátím a ta lama se tam sekne nikoli o sloup, ale o zábradlí... Takže R -> o a mission passed. :lol: Taky docela srabárna. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 2 M3G4P!X nevim, ted pro koho ta mise je, ale kdyz se podivas na mapu, tak je to v 2.meste uplne na severu a je to pobrezi, jako nejaky parking a budová=stoji tam asi 10-15maniku a vrtulnik poletuje-kosi nehoraznou intenzitou... Jo a myslm, ze je tam limuzina do ktere mam asi nastoupit!Mel jsem vzdy armor i health plny+arsenal, ale ani jsem si necich! Mission Failed---a znovu takovy kus atd.Jako Ja to loaduji znovu hlavne k vuli zbranim :) Kolik mate cash?ja jedu poctive a na 26% mam asi 26litru :o) to je asi prima umera...hehheee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 2 M3G4P!Xnevim, ted pro koho ta mise je, ale kdyz se podivas na mapu, tak je to v 2.meste uplne na severu a je to pobrezi, jako nejaky parking a budová=stoji tam asi 10-15maniku a vrtulnik poletuje-kosi nehoraznou intenzitou... Jo a myslm, ze je tam limuzina do ktere mam asi nastoupit!Mel jsem vzdy armor i health plny+arsenal, ale ani jsem si necich! Mission Failed---a znovu takovy kus atd.Jako Ja to loaduji znovu hlavne k vuli zbranim :) Kolik mate cash?ja jedu poctive a na 26% mam asi 26litru :o) to je asi prima umera...hehheee Tu sem udelal na podruhy. Celkem maso musim rict. Vsichni to do tebe kosek. Ja sem je vsechny zabil AKAckem z dalky a vrtulnik bazukou. Jo a mam 33% a mam ,- 47 000,- Mel jsem 70 000,- ale oupil sem si za to zbrane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 někdy to tak chodí, prostě to ne a ne a neche jít a pak někdy to dáš ani nevíš jak:) zatím se to nehral, ale pokusím se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 http://www.xzone.cz/nahledpsp.php3?idg=35 :shock: :shock: taková cena... to je snad i s PSP ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 já mám 29% a dělám úkol pro D a nemůžu ho udělat.Je to ten úkol že tam je van a vždy tam jakýsi týpek předává prachy :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 Prachů mám 83000.Na 29 % slušný ne?Vydělal sem si je hlavně předváděním motorek a šetřením. :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.