:.Dragunov.: Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 Musím to říct ale za poslední misi dostanete neuvěřitelných 500 000doláčů hustý sem docela nemohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 haha, a co s nima?Da se pořídit nějakej house?loď?vrtulník?Nebo jen tak masný konto_ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 haha, a co s nima?Da se pořídit nějakej house?loď?vrtulník? Řekl bych, že spíš asi ne. Maximálně pro dobrej pocit (v San Andreas jsem měl nějakých 100 melounů). 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 haha, a co s nima?Da se pořídit nějakej house?loď?vrtulník? (v San Andreas jsem měl nějakých 100 melounů). 8) Ja 260 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 já teď mám dělat mise pro J ale když tam přijdu tak ten chlap začne kecat že potřebuju větší respekt a nevím jak mám ten respekt získat , už sem asi půl hodiny vraždil černé gangstry apořád nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Ty prachy jsou jenom tak pro LEPSÍ POCIT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Ty vado borci vy se mate jak vaz tak posloucham tak cumim teda gta lcs je asi solidni parba ale co snim kdyz nejde na fw:1.5 ze tim z te hry vyrobci udelal picovynu! ach jo!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Ty vado borci vy se mate jak vaz tak posloucham tak cumim teda gta lcs je asi solidni parba ale co snim kdyz nejde na fw:1.5 ze tim z te hry vyrobci udelal picovynu! ach jo!!!!! Ty se picovina :roll: Boze to je ale hlod, kvuli tomu ze hra nejde na 1.5 tak je to picovina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 poradí mi někdo jak zvíšit respekt pro J ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojin..rajen Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 GTA.LCS je best pařba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 no já mam 22% a mam asi 59.000,-.....měl jsem tak 80.000 ale nakupoval jsem zbraně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 haha, a co s nima?Da se pořídit nějakej house?loď?vrtulník? (v San Andreas jsem měl nějakých 100 melounů). 8) Ja 260 8) Doh, drobný přehmat... vlastně mám něco málo pod miliardu, 100M je vážně hodně málo. :D To Rajen: Affirmitave! (CS nehraju :)) To Eskimo: Teď něco přes 50%, v penězích něco přes 200k... Taky jsem kupoval zbraně, konkrétně plamenomet, kterej jsem pak musel zahodit a koupit RPG. Přitom jsem ho vůbec nepoužil, takže docela vyhozený love... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Jenom mě štve že nejde plavat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Me stve ovladani sniperky analogem. Nez nekoho strefim tak uplyne vecnost, vzdycky ho tim zamerovacem prejedu, zlata mys na PC, jeste jsem si na to poradne nezvyk. Jo a to plavani je skoda no, celkem nezvyk po SA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Me stve ovladani sniperky analogem. Nez nekoho strefim tak uplyne vecnost, vzdycky ho tim zamerovacem prejedu, zlata mys na PC, jeste jsem si na to poradne nezvyk. Jo a to plavani je skoda no, celkem nezvyk po SA Nevím jestly o tom víš ale když míříš sniperkou nebo kulometem na lodi nebo tak podobně tak můžeš držet L nebo R a tím to máš mín citlivý...Vyzkoušej to :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Dez má pravdu, kdyby tam to zcitlivění nebylo, tak potom by se teprv nedalo mířit. :twisted: Ale to plavání mě taky štve - Tommy to uměl, negr taky, ale Toni je na to asi moc velká lama... Ma ho to asi v dětství nenaučila. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Dez má pravdu, kdyby tam to zcitlivění nebylo, tak potom by se teprv nedalo mířit. :twisted: Ale to plavání mě taky štve - Tommy to uměl, negr taky, ale Toni je na to asi moc velká lama... Ma ho to asi v dětství nenaučila. :lol: Pletes se, Tommy to neumel :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Tak co zkoušels to Primátore??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Dez má pravdu, kdyby tam to zcitlivění nebylo, tak potom by se teprv nedalo mířit. :twisted: Ale to plavání mě taky štve - Tommy to uměl, negr taky, ale Toni je na to asi moc velká lama... Ma ho to asi v dětství nenaučila. :lol: Pletes se, Tommy to neumel :wink: Sorry, moje chyba, neuvědomil jsem si to. Už taaak dlouho, co jsem hrál Vice naposledy... Ale Liberty je stejně lepší, no ne? 8) Jinak Dezi, teď jsem si všiml, že to co píšeš není tak úplně pravda - vyšší citlivost aktivuješ L, ale R přece slouží k míření samotnému. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 Ano vyzkousel jsem to. Funguje to v poho, ale zase si budu muset zvyknout se naucit tu kombinaci. Btw CJ je prvni kdo umel z tech ctyr plavat a taky posledni :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 Nemyslím, že by byl CJ posledním plavcem. Liberty Stories je spíše takový klon GTAIII a Vice City (až na to, že tady nejsou vrtulníky, aspoň ne bez modu), nežli plnohodnotné pokračování San Andreas. No a jelikož Tommy ani maník z trojky plavat neuměli, neumí to ani Antonio. Pokud někdy vyjde další PC/PS (PSP :lol:) GTA, čemuž bych po neúspěchu posledního dílu moc nevěřil, tak tam určitě hlavní hrdina bude umět plavat. BTW, dneska ráno jsem dohrál LCS. Docela mazec, hraju obyčejnou lehulinkou misi, pak animačka, že jsme ovládli město a voila... game completed plus 500 klacků navrch. Ani nevím, co s tolika penězi dělat, poraďte. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 2M3G4P!X: Po neuspechu poslednoho dilu??? To myslis SA?? San Andreas je ale vynikajici hra, zadnej neuspech u ni nebyl, praveze naopak, obrovsky uspech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 2M3G4P!X: Po neuspechu poslednoho dilu??? To myslis SA?? San Andreas je ale vynikajici hra, zadnej neuspech u ni nebyl, praveze naopak, obrovsky uspech. souhlasim.....SA je na PC the best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 Ale jděte. :P Vždyť to dneska už nikoho nebaví, lidi se vracej k trojce nebo k Vice, ale SA považuje spousta lidí (včetně mě) za nejslabší díl 3D série... Copak vy to ještě hrajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 Ale jděte. :P Vždyť to dneska už nikoho nebaví, lidi se vracej k trojce nebo k Vice, ale SA považuje spousta lidí (včetně mě) za nejslabší díl 3D série... Copak vy to ještě hrajete? Ale ty jdi. Vracej k Vice City? Chachachachacha, tos me rozesmal. Vice City je oproti San Andreas Java hra :D Proc je podle tebe nejslabsi? Dyt je tam tolik moznosti, sou desitky diskuznich for o SA, znam jenom 2 lidi ktery to nebavi a jeden z nich ses ty :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.