havlbrod Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Ahoj, jsem novej tu, a mooc potřebuju poradit.. vůůbec nemohu přijit jak tuto app Intelliscreen cracknout:-( jsem uplnej amater, tak prosím napište navod pro blbce:-( a prosím neodkazujte me jinam, opravdu sem to tu cele prošel a nic sem nepochopil a přesně tohle nenašel... děkuji Jinak mam JB :-) 2.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Tak Jsem to dokáázal sám bez návodu:-D:bash: jupííí :-D a mam verzi premium:-) a hnet po cracku mě to vyzvalo k aktualizaci premium verze:-) paráda:-) pokut někdo chce crack a nebo poradit tak napište napíšu to sem:-).. ale jen pokut si sem požádáte...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec32 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 ved napíš , zaujíma ma to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Prosinec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Ahoj omlouvám se za spoždění... tak Crack je velice jednoduchý:-) neptejte se na jakou verzi platí:-) mě funguje už na X verzích! takže stahněte si z cydie inteliscreen a jedem....:psp: 1) Stáhnout soubor : Stahujte zde!! 2) stáhnout DiscAid ........................................................................................................... a) V DiscAid dejte - roodFolder - Aplikacion - intelicreem b)vše co je v příloze nakopírovat a následně přepsat podle složek v příloze PS: vkládá se pouze obsah složek nikoliv celá složka!! pokut jste to udělaly správně tak máte premium verziu co umí vše:-) ppkut je návod vněčem neuplný! nebo něco nechápete... jste nováčci a nevíte o čem mluvím tak prostě sem napište a ja to vysvětlím:-) ale pochibuji že nováček se bude hrabat v telefonu až takhle hluboko:-) Že je třeba Jb snat nemusím ani říkat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
star86 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 No to je pekne, ale najnovsia verzia sa na tom asi nespojazdni co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.