Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Přezdívky

Negat

Recommended Posts

Hele možná už se to tady někde řešilo ale to tady bylo určitě míň členů.Takže jak vznikly,kdo vám dal nebo jak ste vymysleli svoje nicky na tomhle fóře?

Tu moji sem si vymyslel u CSka kdy se mi líbila ta hláška jak tam říkali negative.Postupně se to vyvinulo na Negat,Negr,atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Shobull-lluboSh . Som narodeny v maji - Byk BULL. Povodne som pouzival Luboss (asi tak od roku 1998) - ale potom pivovar ŠARIŠ neopravnene pouzil moj nick v jednej reklame a potom bol uz Luboss na nete kazdy jeden Lubos a lubomir, ktory si vymysla nick.

Odkaz ke komentáři

THeBaNDiT - povodne som existoval na IRC pod nickom BaNDiTa, ale potom mi zacali pisat Taliani, ktori si mysleli, ze som zena... (kvoli nicku samozrejme) Tak som to hodil do anglictiny a zvykol som si na to... ale tu na fore ma poniektori volaju aj Bandit alebo Bandita, takze v pohode, plne akceptujem.

Odkaz ke komentáři

Shobull-lluboSh . Som narodeny v maji - Byk BULL. Povodne som pouzival Luboss (asi tak od roku 1998) - ale potom pivovar ŠARIŠ neopravnene pouzil moj nick v jednej reklame a potom bol uz Luboss na nete kazdy jeden Lubos a lubomir, ktory si vymysla nick.
Lol tak to by ma vzivote nenapadlo :P
Odkaz ke komentáři

H4nc-ehm no nejprve sjem byl hanc...pak ve vc hanc4mator pak sjem se tu regnul na foru pod nickem Hanc ale poslali my nějakou blbost že to mám dát potvrdit rodiči byl sjem v lese tak jsem si udělal nový H4nc no a nicku s fora se msuelo přispůsobit aji icq a další...:) pochopitelně se jmenuju honza

Odkaz ke komentáři

Hele možná už se to tady někde řešilo ale to tady bylo určitě míň členů.Takže jak vznikly,kdo vám dal nebo jak ste vymysleli svoje nicky na tomhle fóře?

Tu moji sem si vymyslel u CSka kdy se mi líbila ta hláška jak tam říkali negative.Postupně se to vyvinulo na Negat,Negr,atd.

PeterCent----podle vzoru 50 Cent, sem jeho fanoušek a Peter je moje jméno.....takže PeterCent :D

Odkaz ke komentáři

Sonnyz - V GTA VC na PC byl takový týpek, kterého jsem pak musel jmenovat Sonny. A tak se mi to zalíbilo tak jsem si dal jeho jméno jako přezdívku. Písmeno z tam mám, protože když jsem si registroval přezdívku tak byla často zaregistrovaná tak jsem tam dal z.

PikaTux - moje druhá přezdívka. Používám ji pár měsícu místo Sonnyze. Vznikla spojením Pika - zkrácenina Pikachu a Tux - jako tučňák - tak trochu Linux. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu