Negat Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Hele možná už se to tady někde řešilo ale to tady bylo určitě míň členů.Takže jak vznikly,kdo vám dal nebo jak ste vymysleli svoje nicky na tomhle fóře? Tu moji sem si vymyslel u CSka kdy se mi líbila ta hláška jak tam říkali negative.Postupně se to vyvinulo na Negat,Negr,atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 shadow.wizard = stinovy kouzelnik (tienovy kuzelnik) = Sam Fisher zo Splinter Cell = moja oblubena hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 piggy=prasátko, jsem prostě prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 dutch -> film predator 1, klasika :) a jestli nekdy budu menit nick tak to bude na John Rambo nebo na nejakou jinou naditou postavu z filmu co ma nadprirozene schopnosti Rambův zásobník vystřílel donekonečna, a to dokonce dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Dolik... Příimení Doležal :-P :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 MorroR..tímhle nickem mě pokřtila jedna banda metalistů:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 přesněji tresh, crabator, thor, kremator a sax:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Kinder Master King - vzniklo to z kinder maxi king a to master je tam z Might & Magic VII kde byli master nejvyšší stupeň kouzelníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 docela by mě zajímalo jak vznikla přezdívka kgsws:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Shobull-lluboSh . Som narodeny v maji - Byk BULL. Povodne som pouzival Luboss (asi tak od roku 1998) - ale potom pivovar ŠARIŠ neopravnene pouzil moj nick v jednej reklame a potom bol uz Luboss na nete kazdy jeden Lubos a lubomir, ktory si vymysla nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@ss Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 TomAss-když sem pařil Dave Mirra,sem se uklik a přidal s,pak zvětšil a,...a Tomova zadnice byla na světě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 THeBaNDiT - povodne som existoval na IRC pod nickom BaNDiTa, ale potom mi zacali pisat Taliani, ktori si mysleli, ze som zena... (kvoli nicku samozrejme) Tak som to hodil do anglictiny a zvykol som si na to... ale tu na fore ma poniektori volaju aj Bandit alebo Bandita, takze v pohode, plne akceptujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Vycurat_Aspat.. proste me to napodla 4 roky zpet v diablu 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Shobull-lluboSh . Som narodeny v maji - Byk BULL. Povodne som pouzival Luboss (asi tak od roku 1998) - ale potom pivovar ŠARIŠ neopravnene pouzil moj nick v jednej reklame a potom bol uz Luboss na nete kazdy jeden Lubos a lubomir, ktory si vymysla nick.Lol tak to by ma vzivote nenapadlo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 H4nc-ehm no nejprve sjem byl hanc...pak ve vc hanc4mator pak sjem se tu regnul na foru pod nickem Hanc ale poslali my nějakou blbost že to mám dát potvrdit rodiči byl sjem v lese tak jsem si udělal nový H4nc no a nicku s fora se msuelo přispůsobit aji icq a další...:) pochopitelně se jmenuju honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 WItekS nebo taky někde W!tekS, prostě jmenuju se Vítek Š... dal jsem tam dvojitý W místo "i" vykřičník nebo "I".. no a někdy místo toho "S" na konci dávam dolar :) Nic složitýho... vÿhovuje mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 san andreas-z gtacka proste moje oblibena hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 najprv mamut to mi vymyslel kamoš ešte na priemyslovke no a ked sa na nete začalo objavovať mrte mamutov tak som bol mamooth neskôr mamoooth a asi 3 roky mootoo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Hele možná už se to tady někde řešilo ale to tady bylo určitě míň členů.Takže jak vznikly,kdo vám dal nebo jak ste vymysleli svoje nicky na tomhle fóře?Tu moji sem si vymyslel u CSka kdy se mi líbila ta hláška jak tam říkali negative.Postupně se to vyvinulo na Negat,Negr,atd. PeterCent----podle vzoru 50 Cent, sem jeho fanoušek a Peter je moje jméno.....takže PeterCent :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 shit = hovno...hehe...nevim co k tomu dodat...a proc zrovan tenhle nick?jen tak...rikam to docela casto tazke asi proto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 všude si dávám jinej nick (skoro, třeba všude kde je psp mám margot1) margot1 podleee mý oblíbený chemický tyčinky margot :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 všude si dávám jinej nick (skoro, třeba všude kde je psp mám margot1)margot1 podleee mý oblíbený chemický tyčinky margot :D ten zakusek taky miluju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 bartokar - bart(moje přezdívka),kar(cigánsky ču..k,nebo kok.t) a o jen jako spojka - do karů si s kamošema pořád nadáváme,tak jsem to vzal za své. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Sonnyz - V GTA VC na PC byl takový týpek, kterého jsem pak musel jmenovat Sonny. A tak se mi to zalíbilo tak jsem si dal jeho jméno jako přezdívku. Písmeno z tam mám, protože když jsem si registroval přezdívku tak byla často zaregistrovaná tak jsem tam dal z. PikaTux - moje druhá přezdívka. Používám ji pár měsícu místo Sonnyze. Vznikla spojením Pika - zkrácenina Pikachu a Tux - jako tučňák - tak trochu Linux. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Malcolm. podle konecneho bosse v UT 2004 :) a jinak tu tecku tam mam protoze malcolm uz byl regnuty taxem tam dal tu nenapadnou tecku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.