Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Přezdívky

Negat

Recommended Posts

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

termix - cetl sem si tehdy andrewsm.net forum a poprve sem videl psp - od te doby ho mam vsude okolo PSP... jinak sem Postrach Hypermarketu! - gaming name :D
Už je tu, už je tu postrach hypermarketu. Posloucháš Visáče?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja mam vsude nick fuckp, a kde mi to nevezmou tak f-u-c-k-p, nekdy i fuckp21 :D jinak ani nvm jak to vzniklo, myslim ze pred 4 rokama sem si zakladal svuj prvni nick (na xchatu :lol:) a nick co sem chtel (fuckman) uz tam nekdo mel takze sem to zkratil a pridal 1. pismeno z jmena... voila fuckp je na svete :D

Odkaz ke komentáři

muj prvni nick byl "je_doma_alesek_?" druhý "ja_sem_alesek_:D" převážně sem ho používal na gamezone :) po půl roce mi to přišlo uchylný tak sem přešel na další ještě uchylnější přezdívku angel_for_you :mrgreen: taky se mi po pár mesicich prestalo libit tak sem si vymyslel dalsi "EC_Angel.092" a to sem se potom nasral jakej sem idiot a proste sem napsal svoje jméno a dvě podtřžítka a další změny na destíky let neplánují :)

Odkaz ke komentáři

Jmenuji se Marko a jednou jsem byl nějak víc zamyšlenej a povedl se mi překlep na Maeko a od tý doby jsem hold Maeko... Občas mám někde nick Maekoboss to proto, že kdo mě zná tak ví, že je málo oborů o kterejch nic nevim a ve všech ostatních mám aspon průměrné znalosti..:)

Odkaz ke komentáři

• 10 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu