Mistr všech termixů! Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 termix - cetl sem si tehdy andrewsm.net forum a poprve sem videl psp - od te doby ho mam vsude okolo PSP... jinak sem Postrach Hypermarketu! - gaming name :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Grimer nebo Gr1m3r....Grimer me napdalo jak sem si delal nick novy.. a mam este Syedny...tendle me napadl tak ze jsem skomolil mesto Sydney protoze me se hodne libi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki100 Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 luki100 (jinde jsem taky <Hell.M@rty> -to sem nějak vymyslel u dooma 3)no ale tady jsem se regnul jako luki100,ptz.se jmenuju Lukáš a jak jsem si kdysi zařizoval mail a luki@seznam... byl obsazený tak mi to nabídlo nick luki100...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Já podle toho,že mám tohle pouzdro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 termix - cetl sem si tehdy andrewsm.net forum a poprve sem videl psp - od te doby ho mam vsude okolo PSP... jinak sem Postrach Hypermarketu! - gaming name :DUž je tu, už je tu postrach hypermarketu. Posloucháš Visáče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Mno FankyZ vznik u Counter Striku a Fank je od slova funk a to Z je tam jen tak a jinak ja Visace posloucham 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 no ja mam vsude nick fuckp, a kde mi to nevezmou tak f-u-c-k-p, nekdy i fuckp21 :D jinak ani nvm jak to vzniklo, myslim ze pred 4 rokama sem si zakladal svuj prvni nick (na xchatu :lol:) a nick co sem chtel (fuckman) uz tam nekdo mel takze sem to zkratil a pridal 1. pismeno z jmena... voila fuckp je na svete :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 položil sem ruku na klavesnici a napsalo to tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 položil sem ruku na klavesnici a napsalo to tohle :lol: tak to ma byt :lol: ale nahodou dobry zpusob, to ozkousim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 muj prvni nick byl "je_doma_alesek_?" druhý "ja_sem_alesek_:D" převážně sem ho používal na gamezone :) po půl roce mi to přišlo uchylný tak sem přešel na další ještě uchylnější přezdívku angel_for_you :mrgreen: taky se mi po pár mesicich prestalo libit tak sem si vymyslel dalsi "EC_Angel.092" a to sem se potom nasral jakej sem idiot a proste sem napsal svoje jméno a dvě podtřžítka a další změny na destíky let neplánují :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 big toe = velký palec... mám nohu 48čku a z toho asi tak 5 čísel mi dělá jenom palec, tak si sami domyslete jak velkej je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Jmenuji se Marko a jednou jsem byl nějak víc zamyšlenej a povedl se mi překlep na Maeko a od tý doby jsem hold Maeko... Občas mám někde nick Maekoboss to proto, že kdo mě zná tak ví, že je málo oborů o kterejch nic nevim a ve všech ostatních mám aspon průměrné znalosti..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Puvodne to bylo neco jak shotgun, to bylo obehrane tak sem prekladal, povidal si ,,heh brokovnice" (nesem zadny zbranofil, ale je to uderne a to se mi libi) - pote ruzne komolil - brawo - a vznikl...Brento! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajcev Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Zajcev-Ruský ostřelovač+zajíc_Z CoD2 vetšinou dávám headky ze skoku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Vinc, zacali mi tak rikat na basketu podle Vince Cartera, ze prej tak smecuju. Myslim si ze mi do nej chybi tak 2 metry vyskoku, ale je to muj nejoblibenejsi hrac tak to vitam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 preston...John Preston,gramaton klerik 1.trida...Equilibrium :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 modry.neon cetl jsem kdysy tuning a mel tam na kare modre neony tak to nejak vzniklo a zustalo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosko93 Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 milosko93 - je to od mojho mena-milos a mal som aj milos3,.:MyLoSHKo93:. a kalic :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 bulk=moj výmysel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 zeke asakura- podla mojej oblubenej anime Shaman king. Kdo pozna pochopi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 masta = M@100dont (mastodont) z filmu prci prci prcicky! :mrgreen: :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 lajčí = lajka(1.pes ve vesmíru) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pablo15 Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Pablo-Protože se jmenuji Pavel...... A teď jsem označován za Pájíííkaaa!:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Prédátor-podle toho,že mám tohle pouzdro na PSP.dlouhé é je tam omylem lae radši bych si přezdívku změnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 bzuk? je to tak davno,že si to nepamatuju:( fakt vubec newim:( ,ale urcite to bylo s brachou a tatou,když sme se divali na nejakej film(terminator,predator,komando,prostě u filmu s Arnym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.