oboda7 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 to me jedem kluk nazval presdivkou oboda/obodo kdyz sme meli fotbalovej trenink,ani nevim jak ho to napadlo,ale proste se to vsem libilo no:D edit:obodo je fotbalista kdyztak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Zinglbee - prostě výplod dvou lidí na horách. Úplná blbost, žádnej význam. Nic za tim nehledejte:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Scarcity = Vzácný proste druhýho takovýho jako já nenajdete taky mám rád písmeno s jinak ve hrách me potkáte jako ScArc!ty vlastne i tady na forum:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 KUBA741 proste kubiiiiiiiiiiiiiiik:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 bizzaremoff = Bizarre (D12) + Moff (Human Traffic přece...) bizzi = se časem vyvrbilo z "bizzaremoff" Karlos mi řikaj v reálu uplně všichni, hádejte proč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.