kr0v4k Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Bohužel jsem již majitelem nové verze XBoxu která nemá čip v mechanice ale primo na zakladni desce. Existuje nejaká možnost jak zprovoznit ilegální hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Bohužel jsem již majitelem nové verze XBoxu která nemá čip v mechanice ale primo na zakladni desce. Existuje nejaká možnost jak zprovoznit ilegální hry? vymenit mechaniku ... a chip na zakl.desce ?? nerozumim ti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 no pokud myslis jako ze mas lite-on tak by mela stacit vymenit mechanika ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kr0v4k
Bohužel jsem již majitelem nové verze XBoxu která nemá čip v mechanice ale primo na zakladni desce. Existuje nejaká možnost jak zprovoznit ilegální hry?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts