razziel Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 čus chci poradit od někoho kdo se vyzná kupoval sem si na tenkrát na aukru mp4 a asin po mněsící mně přestala fungovat jen černej displej alen když fungoval jen černě displej alen když jsem spojil přes usb bylo tam co jsem spojil přes usb bylo tam connect a ten od koho sem to kupoval mně poradil at přehraju fw zkusil sem to a posralo se to uplně když sem to napojil přez usb tak začal blikat displej a nic prostě tak sem mu to poslal na reklamaci a on mně napsal že prej byla poškozena ochraná plomba že z tohohlen důvodu to nemůže být reklamováno a přitom sem žádnou plombu na krytu ani vevnitř nebral ani sem mp4 nerozdělával věděl by někdo jak mně pomoct :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Napiš na aukro,že ti poslal vadný zboží,oni si s tim poraděj.....možná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 mno tak to nvm mno alen tet mně napsal že mně může vrátit 20 % z cenny a mp4 což je asin 250 korun a nebo se jich zeptá kolik by stála oprava mno tak zatim musim počkat nevíte někdo kde opravujou mp3/4 ?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Trochu mi to zní jako že tě buď on zlehka o...čural, nebo jsi koupil šunta už od výroby. A pokud je 20% ceny 250, hádal bych že oprava bude skoro dražší než nový přehrávač a navíc to bude bez záruky že se to zas nepodělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Rofl:lol:.Měl aspon kladny hodnoceni?Kdyby mi neuznaly reklamaic tak kaslu na to.Napisu tomu borcovi ať mi vráti prachy nebo mu tam zajedu nakopat prd*l.Pokud ti to furt nevrátí, napsat na aukro stížnost.:roll:Jinak co to je za mp4?Není to spíš mp3, když jen 20% je 250Kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Mno myslim že přehrátí fw nebude zas tak drahý je to otázka pár minut a nebo to je nakej hardbrick nvm mno čekám co napíše alen ceklem mně to začíná srát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.