Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

mp4

razziel

Recommended Posts

čus chci poradit od někoho kdo se vyzná kupoval sem si na tenkrát na aukru mp4 a asin po mněsící mně přestala fungovat jen černej displej alen když fungoval jen černě displej alen když jsem spojil přes usb bylo tam co jsem spojil přes usb bylo tam connect a ten od koho sem to kupoval mně poradil at přehraju fw zkusil sem to a posralo se to uplně když sem to napojil přez usb tak začal blikat displej a nic prostě tak sem mu to poslal na reklamaci a on mně napsal že prej byla poškozena ochraná plomba že z tohohlen důvodu to nemůže být reklamováno a přitom sem žádnou plombu na krytu ani vevnitř nebral ani sem mp4 nerozdělával věděl by někdo jak mně pomoct :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rofl:lol:.Měl aspon kladny hodnoceni?Kdyby mi neuznaly reklamaic tak kaslu na to.Napisu tomu borcovi ať mi vráti prachy nebo mu tam zajedu nakopat prd*l.Pokud ti to furt nevrátí, napsat na aukro stížnost.:roll:Jinak co to je za mp4?Není to spíš mp3, když jen 20% je 250Kč?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu