kuba741 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 tema tohoto topicu je jasne.takze ja ho dostal 13.cervna 2008 v pátek LOL. mama mi ho koupila na narozky v electro worldu.bylo to slimko s fw 3.90 a se hrou burnout dominator.po 50m od prodejny jsem ho zacal vybalovat,nejak extra radost jsem nemel ale druhej den kdyz jsem se probudil tak jsem byl zasycen euforíi:cheesygrin::wohow: a co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 to já kupoval PSP od kámoše kterej jezdí brzo do školy a chodí pžz náš barák a kvůli tomu sme musel vstávat v 6:30 :D (normálnš vstávám tak v 7:20 a sem nasr*nej že musim vstávat :D)a tohle sme vyskočil rovnejma nohama z postele a uš sme běžel :D takže zážitky uplně suprový :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1994 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Pocity jsem moc velky nemel... mel jsem nervy v kybli pac kdyz jsem kupoval PSP tak byla uz docela dlouho v obehu nova deska... takze nervozita jak svin a nejakehe peclive rozbalovani se u me nekonalo :-D proste sem vsechno vyhazel z krabice, zapnul a pak se jen radoval ze mam fw 3.95 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Ehm zase takovej ten topic... no :) ale tak si taky zaposthunteřim :) Takže já koupil PSP někdy 31.7. tuším, jel s ním ještě asi hodinu MHD v Práglu, nemohl jsem se dočkat až to rozbalím, pak jsem přijel domů a neměl klíče, tak jsem ještě hodinu čekal na tátu až přijede z práce, v PSP byla pochopitelně vybitá baterka, tak jsem si to alespoň celou dobu prohlížel :-D No a radost veliká, ani se mi nechtělo jít druhej den na brigádu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Rovnou jsem si koupil k PSPčku nabíječku do auta a hrál jsem v autě cestou domu Ridge Racers2 , který k tomu byly :lol: .... ale už to bude ňákej ten pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedi Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Jo, Jo... ja si koupil PSP 3OOO Batman Pack v Datartu... hned jak sem koupil, navstivil jsem obchod JRC, kde jsem dokoupil pametovou kartu, hry atp... A doma?... pchee takhle jsem snad ani nerozbaloval darky, jak sem byl natesenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Znicehonic me tesne pred narozkama napadlo, ze chci PSP a pak jsem trpel denne od rana do vecera, ze ho nemam a jak jsme ho sli s mati koupit, tk jsem supnul krabici do baglu a okamzite v busu vybalil a jak jsem nastavoval jenom ten jazyk, casovou zonu, nick, atd, tak jsem byl uplne udelanej.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedi Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Znicehonic me tesne pred narozkama napadlo, ze chci PSP a pak jsem trpel denne od rana do vecera, ze ho nemam a jak jsme ho sli s mati koupit, tk jsem supnul krabici do baglu a okamzite v busu vybalil a jak jsem nastavoval jenom ten jazyk, casovou zonu, nick, atd, tak jsem byl uplne udelanej.. :D U nastavovani sem prozival orgasmus tez :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 udelal jsem se... demence tyhle topiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Blbě... Šel jsem totiž pak do školy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 To ja az pri prehravani demo discu k fatku :) ze nikdo neuhodne kdo tam byl ve videoklipu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 jo to já ho dostal před třemi lety k Vánocům, bylo krásný jak se lesklo, pak jsem ho dal na stojánek z mýho Giga Packu(v tý době za 9k :roll:) a pustil si Natashu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 krásný....ale spíš kvůli tomu že sem v ten den dostal i mobil z opravny po 2 měsících :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Já si ho kupoval myslím 1.12.2007 takže už to bude rok:D...doma si ho rozbalil a druhý den ráno hned na flash:P:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Ja mel pocit dobry i dost spatny .. Dobry pocit z psp z tech mnozstvi her a zabavi (kdyz jsem si psp kupoval nevedel jsem co od toho cekat neznal jsem) a spatny z toho ze jsem nemel pametovku ani flash a cekal jsem cca tak 2-3 tydny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 ja ho dostal 30.6.hned po vysvedceni a uz jsem ho nevybaloval ptz tata ho bral pres osobku tak ho pri predani vyzkousel(bylo docela slozity mu vysvetli jak ho zapnout) a flash byl asi pred tejdnem kdyz se mi povedlo prekecat tatu abych si tam moh dat cfw tak sem si ho tam skoro hned nahral za pomoci kamaradovo fatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresh Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 jakej jsem mel pocit ? uplne normalni skoro jako kdybych si sel koupit rohlik do kramu :lol::lol::lol::lol:ne tak byla to druha vec na kterou sem si vydelal sam takze pocit dcl dobrej :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Dostal jsem ho pred třema rokama na vánoce..Value pack + 2gb + lego star wars (kolem 10000)asi jednou, dvakrat jsem zapnul lego, slo to dost pomalu, pak uz to neslo, vubec, slo na reklamaci mechaniky...Takze to bylo dost smutny no.Tenhle rok jsem prodal psp za 4000(!!!). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Při rozbalování mýho 1. PSP jsem od toho hodně očekával měl sem FATko s 1 GB kartou a UMD hru THE SIMS 2... :psp: jenže hra měla dlouhý loadingy navíc byla nezáživná narozdíl od PC verze :D takže docela zklamání Ale pak to spravil CUSTOM FW :psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Řekl jsem si: "WTF, co jsem si to zas koupil za blbost!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Pocity, fajn :love::D, PSP mi vydrželo do teď a pořád vypadá slušně a prodal bych ho asi jen v největší finanční krizi xD nejhorší bylo když jsem si ho koupil a zjistil že si ho budu moct dát do zásuvky až doma :lol: xD (cca 60km autem xD) tak sem si jen tak pročítal návod a prohlížel ostatní věci ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titi999 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 já sem dostal psp slimko k svátku byl sem tak sťastnej že sem se vykašlal na naky ostatni volovinky a šel sem se hned zavřít do pokoje heál sem asi 10minut a pak us to byla nuda furt jen jednu hru co ktomu byla-Ridge Racer 2 no tak sem sel za tatou a hned když sem začal řikat že to chce hry v sekundě sme byly oblečený a jeli dostal sem tekken dark resurresion,the sims 2 pets,need for speed most wanted a paměťovku 8GB a pak us sem jen hral do tý dobi dokud se mi hry nepostráceli a paměťovka nerozbyla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 pocity sem mel nic moc a to jsem se na neho tesil hodne dlouho ale jakmile sem ho mel v rukach bez flashe s jednou UMD hrou (tekken) ktera me osobne moc nebavi moc radosti sem nepocitoval ale jak sem si ho nechal flashnou byl sem nad miru spokojen a az sem se divil co takovej prcek dokaze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Pocity jsem neměl žádné, čekalo na mě za výlohou bazaru. Jiné pocity mám když čtu nadpis nesmyslného topicu o rozbalování čehokoli. Za chvíli tu budou témata typu jaké pocity máte při pohledu do mísy, než spláchnete co jste natropili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 To ja az pri prehravani demo discu k fatku :) ze nikdo neuhodne kdo tam byl ve videoklipu ? Spiderman? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.