Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

jake jste meli pocity pri rozbalovani psp?

Recommended Posts

Odesláno

tema tohoto topicu je jasne.takze ja ho dostal 13.cervna 2008 v pátek LOL.

mama mi ho koupila na narozky v electro worldu.bylo to slimko s fw 3.90 a se hrou burnout dominator.po 50m od prodejny jsem ho zacal vybalovat,nejak extra radost jsem nemel ale druhej den kdyz jsem se probudil tak jsem byl zasycen euforíi:cheesygrin::wohow: a co vy?

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ehm zase takovej ten topic... no :) ale tak si taky zaposthunteřim :)

Takže já koupil PSP někdy 31.7. tuším, jel s ním ještě asi hodinu MHD v Práglu, nemohl jsem se dočkat až to rozbalím, pak jsem přijel domů a neměl klíče, tak jsem ještě hodinu čekal na tátu až přijede z práce, v PSP byla pochopitelně vybitá baterka, tak jsem si to alespoň celou dobu prohlížel :-D No a radost veliká, ani se mi nechtělo jít druhej den na brigádu...

Odesláno

já sem dostal psp slimko k svátku byl sem tak sťastnej že sem se vykašlal na naky ostatni volovinky a šel sem se hned zavřít do pokoje heál sem asi 10minut a pak us to byla nuda furt jen jednu hru co ktomu byla-Ridge Racer 2

no tak sem sel za tatou a hned když sem začal řikat že to chce hry v sekundě sme byly oblečený a jeli dostal sem tekken dark resurresion,the sims 2 pets,need for speed most wanted a paměťovku 8GB a pak us sem jen hral do tý dobi dokud se mi hry nepostráceli a paměťovka nerozbyla :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu