MichaelMax Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Ahoj Mam dotaz a nevim zda se tu tim nekdi uz zabyval a nechce se mi prolezat vsechny temata. Zkousel uz nekdo prehravat .mkv soubory na xboxu?? Lze to vubec prehrat? Diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 nejde .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MichaelMax Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 nejde .... skoda...ale diky aspon jsem usetril jedno dvd 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 někde v ps3 sekci je návod jak rychle převádět z MKV do MP4(myslim) LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MichaelMax
Ahoj
Mam dotaz a nevim zda se tu tim nekdi uz zabyval a nechce se mi prolezat vsechny temata.
Zkousel uz nekdo prehravat .mkv soubory na xboxu?? Lze to vubec prehrat?
Diky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts