Alien54 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 čus ted sem chtěl kámošovi flashnout psp a nejde mi to :cry:. je možný že pandora batery je vybitá ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 není problém jí nabít ne :D ..snad poznáš jestli se PSP zapne nebo ne ... jestli svítila jen zelená dioda tak má kámoš smůlu ..má novou neflashnutelnou zákl. desku.. stačilo by pozorně číst návod http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alien54 Odesláno Prosinec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 nic nesvítí a když to píchnu do nabíječky tak má svítit červaná a nesvítí. kámoš má psp-fat 1004 white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 ani neblikne ? nejspíš se ti ..pokazila :)..taky se mi to s jednou baterkou stalo..a pár lidem na foru taky..mělo by stačit zkratovat kontakty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alien54 Odesláno Prosinec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 nic neblikne a kdyz zapnu psp s nabijeckou a ta pandora tam je tak psp hlasi ze baterka tam neni. a docela by mi to vadilo kdyby byla pokazena protoze mam asi jeste flashnout 4 psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 neni problem predelat jejich baterku na pandoru ne ? melo by stacit skratovat ty kontakty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Pokud je jen "zamrzla", mel by stacit ten zkrat, jak rika Tekken. Ja bych tu chtel jen dodat - pro pripadne budouci ctenare tohoto threadu - toto se stava vetsinou pokud nechate baterii v pandora rezimu uplne vybit, PSP ji pak nechce vzit.. Proto pandoru nabijejte radeji nejpozdeji pri jedne carce. ^^ Nekdo muze namitnout, ze pandoru normalne vybiji - ano, ale uplnym vybitim je to riziko "zamrznuti" vetsi - uz tu takovych pripadu bylo vice.. 10x po vybiti nabijete a po 11. uz ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alien54 Odesláno Prosinec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 a jak ji mám skratovat ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 vezmas naky dratek a spojis kontakty kazdy s kazdym OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alien54 Odesláno Prosinec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 moc to nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Propojis konektory na baterce kazdy s kazdym teda takhle jsem to pochopil ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 STiG Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Mate nekdo zkusenosti s PSP-3004? Koupil jsem ji pred tydnem a jak tak zjistuju, da se hacknout jen tezko. Nevi nekdo jestli by sla flashnout s Pandorou, cetl jsem jeste o baterii LITE BLUE TOOL, ale jeste ji snad nikdo nevyzkousel a ja nechci byt prvni... :roll: PSP-3004, 8GB, FW 5.02 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Baterka je ale nikdo nevi jestli je fake nebo ne zatim neni zadny cfw na psp 3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alien54
čus ted sem chtěl kámošovi flashnout psp a nejde mi to :cry:. je možný že pandora batery je vybitá ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts