tekken90 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Blíží se konec roku a tak jsem pro vás připravil hlasování o nej hru roku 2008 na Playstation Portable. Seznam všech her na PSP najdete zde: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_psp_games Pravidla: Hlasujte pouze pro hry vydané roku 2008 !!! Za hlasování pro hry z jiného roku bude váš post smazán + dostanete trestné body. Hlasovat můžete do 31.12. 2008 23:59 Hlasujte pouze pro jednu hru ! Pokud uvedete více her tak také zřetelně uveďte jejich pořadí !! (stále však počítám hlas jen pro první hru) moje hlasování: Final Fantasy VII: Crisis Core ---------------------------------------------- Konečné výsledky hlasování (příspěvek 110) God of War: Chains of Olympus - 51 Final Fantasy VII: Crisis Core - 23 STAR WARS: The Force Unleashed - 13 Monster Hunter Portable 2nd G - 4 Midnight Club: L.A. Remix - 3Smackdown vs. RAW 2009 - 3Pro Evo 9 - 3 Need for Speed: Pro Street - 2Patapon 2 - 2Everybody golf 2 - 2Need For Speed Undercover - 3 Naruto Ultimate Ninja Heroes 2: The Phantom fortress - 1FlatOut: Head On - 1Loco Roco 2 - 1FIFA 09 - 1Final Fantasy Dissidia - 1 ----------------------------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 1) Final Fantasy VII: Crisis Core 2) LocoRoco 2 3) SmackDown Vs Raw 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Need for speed Pro street Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Final Fantasy VII: Crisis Core Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 God of War Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 God of War Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 god of war Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Final Fantasy VII: Crisis Core //strávil sem u toho nejvíc času ze všech PSP her :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 1) God of War 2) Pro Evo 2009 3) FF VII: CC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 God of War Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 God of War ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Hlasuju pro: Midnight Club: L.A. Remix nehral sem god of war ani final fantasy ptz nemám čas stahovat edit: a podle mně největsí zklamání: Need for Speed: Undercover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 1. Monster Hunter Portable 2nd G 2. Monster Hunter Portable 2nd G 3. Monster Hunter Portable 2nd G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecup10 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 God of War Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumiik Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 god of war Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bafiik Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 1.) Smackdown vs. RAW 2009 2.) God of War 3.) Shaun White Snowboarding Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 1)ff7:cc 2)gow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 pro ty kteří nepochopili...pište jednu hru, nebo když už jich píšete víc tak aspoň jasně napište jejich pořadí ... příspěvky které nevyhovují smazány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Ff:vii crisis core Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Everybody golf 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 FF7CC Strhující příběh, dost dobrá hrací doba, sympatické a imho propracované charaktery, úžasný soundtrack... A na konci jsem málem brečel ^^ edit: druhou hrou (díky, ostatní (: ) bude bezpochyby SW:tFU (: Dost mě bavila a hlavně se konečně ukázalo díky koho má Leia plány, kdo vlastně začal rebélii a... a vůbec (: FF sice sahá jen někam k hrudní kosti, přesto ale sahá aspoň někam (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 FF7CC. Nej hra. Baví mě nejvíc a skvěle promakaný. Tekku Když už si řikal že příspěvky s hrama z jinejch let nebudou započítaný a budou smazaný, proč si do hlasování přidal Pro street který so z loňskýho roku? ///stačilo by se kouknout na seznam her co jsem přidal..únor 2008 ;)...tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 1) God of War: Chains of Olympus :D ,ale přemýšlel jsem jestli nenapsat 2) Everybody's Golf 2 protože pro mě nej dvě hry:D Sice se u EG dá strávit víc času ale GoW je zas o něčem jinym :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pHe Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 NfS_PR0.$7R337 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 1) God of War: Chains of Olympus :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts