kucis Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Tak mě napadá jestli můžu dostat ban, když se jenom připojím na live a stáhnu třeba nějaké data. Tak mě to láká to vyzkoušet, díky 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Tak mě napadá jestli můžu dostat ban, když se jenom připojím na live a stáhnu třeba nějaké data. Tak mě to láká to vyzkoušet, díky 8) Dělám to takhle už dlouho a zatim BAN nemám ... musíš mít ale vyndaný DVD s pálenkou (!!!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 3, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 DVD nemusis vyndavat , to mam odskousene :D Ale pokud mas nejnovejsi ixtreme fw v mechanice , myslim si ze se nemuze nic stat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 asi tak ... teda pokud si nehrál nějakou hru která ještě nevyšla(v evropě) offline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Nevysla (V EVROPE)..na tohle tema uz jsem si parkrat polozil otazku..kdyz mam US livekovy ucet..je opravdu nutne cekat na vydani pro Evropu nebo mi staci vydani ve Statech? Sem tam nektere hry totiz maji vydani pro Evropu az o nekolik mesicu pozdeji. A sorac za trochu offtopic, ale nechce se mi kvuli tomu zakladat nove tema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 tady nezalezi na uctu ale na IP adrese,a ta je myslim snad nekdo rikal nemecka nebo tak neco takze to je evropa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Nemecka IP adresa???..to je nejaka blbost. Verejnou IP adresu mas podle sveho inet poskytovatele a podle ni se da zjistit samozrejme destinace. Ale pokud mas ceskeho inet providera, tak nevim, proc by se mela tvarit jako nemecka??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vosa Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 xbox live se pripojuje na server ktery se nachazi v nemecku.nezalezi na tom jaky mas ucet ale na tom kde se nachazis. Pr. Jsem american a jedu do evropy studovat a beru si xbox.jsem v cesku a pripojuju se na live ale mam ceskou ip.Tim ze se nachazim v evrope hleda xbox live nejblizi a nejlepsi server na ktery se muze pripojit----> nemecko.Je nejbliz a je to nejlepsi odezva (ping). Tim padem jestli mas US ucet a hrajes hru v evrope uz je dost podezrele a tim padem ti muze naskocit ban ale myslim ze by byl neopravneni treba v nekterem pripade lidi kteri cestuji. podle toho jaky mas ucet podle toho hraj hry podle vydani v dane zemi kde mas ucet je asi podle meho mysleni.Jestli to bere mrkvosoft jinak tak je to jejich velka ale velka dmnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 xbox live se pripojuje na server ktery se nachazi v nemecku.nezalezi na tom jaky mas ucet ale na tom kde se nachazis.Pr. Jsem american a jedu do evropy studovat a beru si xbox.jsem v cesku a pripojuju se na live ale mam ceskou ip.Tim ze se nachazim v evrope hleda xbox live nejblizi a nejlepsi server na ktery se muze pripojit----> nemecko.Je nejbliz a je to nejlepsi odezva (ping). Tim padem jestli mas US ucet a hrajes hru v evrope uz je dost podezrele a tim padem ti muze naskocit ban ale myslim ze by byl neopravneni treba v nekterem pripade lidi kteri cestuji. podle toho jaky mas ucet podle toho hraj hry podle vydani v dane zemi kde mas ucet je asi podle meho mysleni.Jestli to bere mrkvosoft jinak tak je to jejich velka ale velka dmnc. takže podle tebe bych měl mít ban už dávno ... registroval jsem se na adresu v new yorku a hraju v evpropě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Aha, no tak to je paráda :-) i když dneska jsem se zkoušel na live připojit a furt mi to psalo při test connection nějaký MUS Failed nebo co, tak nevím, účet mám. Škoda no :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kucis
Tak mě napadá jestli můžu dostat ban, když se jenom připojím na live a stáhnu třeba nějaké data. Tak mě to láká to vyzkoušet, díky 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts