P3tter Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 zuzana kousek od parlamentu???ty máš trochu jiné měřítka vid??!!!! xD no tak jo no xD :D sem byl trochu opilej. No ale kousek od DUHY to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 co takhle Čajka lapalala? Znám,byl jsem tam, zašel bych tam, :D udělejte anketu těchhle míst a bude se jednoduše hlasovat.... a pak se dohodnem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 JJ,anketa je dobrý nápad,ale také by to chtělo nějaké datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 JJ chtěloby to někdy o wíkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 proč o víkendu lepší je to o jarních prazdninach ne? :bash: a měla by se tu dat anketa kde to bude protože je spousta možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 proč o víkendu lepší je to o jarních prazdninach ne?:bash: a měla by se tu dat anketa kde to bude protože je spousta možností Tu anketu už jsem tady psal:blink: Ale někteří lidé už ani nechodí do školy tak proto píšu o víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Jak si jí tu mohl psát,když ankety píše jen ten co téma založil......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 :dots:Negto: psal jsem,at to někdo založí a poté to napsal Ríša asi moc nečteš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Sorry,za to...... Vyznělo to ,jakoby si tu anketu založil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 No já odjíždím v patek pryč na týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Sadet:pls nezveřejnuj jmena a když někdo nechosdí do školy tak je bud blbej a nebo je mu více jak 25 let::::::::::::::::::: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Denny prosím udělej tu anketu,díky Ps:reyi od tvé přezdívky nejde vůbec poznat jméno jako od tommyho neboli sadeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Napište mi co mám do ní všecko dát at něco nevynechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Za mně určitě zuzanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 takže tady ta anketa: KFC/Mc donald Zuzana Čajka lapalala Caké barunka(mají tam i wifi) Ostatní hospoda nbeo něco jiného tot můj návrh na anketu jeslti má někdo lepší tak at ji sem hodí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 ja bych bral cafe barunku v Porubě je to tam luksusní a nawic je tam wifi :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 No jo ale každý so hodí na svoje co navrhl sám :D a vsecko bude mít stejně procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Podle mně je nejlepší ta zuzana...... Je tam pivo,nealko bowling(to je asi na nic) A spousta dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Podle mně je nejlepší ta zuzana......Je tam pivo,nealko bowling(to je asi na nic) A spousta dalšího. a je tam i wifi?jestli ne tak to bude celkem newihoda ale kdyby tam wifi bylo tak taky davam hlas te zuzce "mimochodem zuzka tak se jmenuje i tvoje holka že?":D EDIT:V anketě mate napsano CAKE BARUNKA místo CAFE BARUNKA jenom tak aby se to dalo zase do pohody a ještě negto:od tvoji přezdívky toho člověk taky moc nepozna a nawic na mojem jmeně tady vubec nezaleží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 WIfi ti je celkem v Barunce na dvě věci na 3 na hov... a na nic a k tomu na víc,protože nelze se k ní připojit psp jen notebookem a o té holce nechápu proč si vymíšlíš............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Ale tu WI-FI by jsme asi nevyužili když WI FI máme w PSP a na internet se tam asi ani nebudem dívat a budem jenom hrát :D ale omezená je doba hraní protože baterka vydrží tak 3 hodiny. :D plus mínus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P3tter Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 No prostě Zuzanka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Souhlasím(zásuvky jsou tam taky,ale newím,jestli nám je dovolí použít) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P3tter Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Lol xD Tak to newa. hold to nějak vykutíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Souhlasím(zásuvky jsou tam taky,ale newím,jestli nám je dovolí použít) však jsme tam zakaznici ne? muj zakaznik muj pan a to plati dvoujnasob když tam něco utratime.:cheesygrin::wohow: EDIT:negto o te tve holce je to pravda ona te třeba nema rada ale na tobe je videt jak za ni furt dolizaš jak sadet za denisou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.