Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Nj,ale nikdo nemá povinost ti to dovolit použít když to nemají např. v nápojovém lístku(LoL blbí příklad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 meleš blbosti sice to udělat nemusi ale nikdo nechce problemy byl sem se svym otcem už X krat v nějakem podniku a vždycky mu dovolili si hodit na nabiječku notebook :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Já melu blbosti!!!!!!!!!!!!!!!!! Já neřekl,že to neudělají...... Ale zajímalo by mně jak do jedné zásuvky napojíme např 5 psp...... Nechce někdo vzít rozdvojku nebo jak se tomu říká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 říka se tomu rozdvojka nebo roztrojka podle počtu zasuvek a vsadim se že když slušně požadaš tak ti to v te zuzce klidně nechaj nabit.a rozdvojku bych klidně vzal s sebou ja mam jenom v pokoji čtyři :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 JJ,když slušně požádáš.......... Ale Zuzana už podle mně vyhrála,chtělo by to určit datum ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 chtělo by to ted o prazdninach ale zase newim kdy bo jedu na lyže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P3tter Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 No jo no lol. Ja bych navrhoval v patek kolem 14:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Já souhlasím........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 tak to tady zrovna nejsem ale nic nechci kazit takže si to užijte lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Tak se to může ještě zmněnit,nejlepší by bylo,kdyby jsme tam byli všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Jako fakt ja vam to nechci kazit klidně tam běžte ja se zlobit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ja se vracím až 22.2 a dnesk odjíždím do italie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ja zase do rakouska na lyže teda asi...ještě newim protože jsem hodně nachlazenej a potřebuju to někdy dolečit a jarní prazdniny jsou příležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Já v pátek taky nemůžu mám už nejakou důležitou schůzku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Sadet:jakoupak schuzku bys neodložil kvuli srazu psp?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P3tter Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 T ak nawrhnem třeba Středu ?? neutral ni.. a nebo udělat anketu a napsat tam celej tyden. Ale konec ANKetyy třeba v neděli. at je jasny termin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 rey: důležitou.. a jinak středa no problem klidně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Tak jak to vypadá???????????? Bude vůbec něco???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 nejspíš se tady nikdo nedokaže domluvit na datumu takže navrhuji aby každy napsal kdy se mu to hodí nejvíce a v zajmu většiny se vyklube určitej čas :lol: mimochodem ve středu čas nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Navrhuji tento čtvrtek/pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 to by šlo ve čtvrtek můžu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Tak ve čtvrtek se to zase nepovedlo uskuteční se to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 co třeba ted ve středu? nebo ve čtvrtek jinak sem napište kdo ma v tenhle termín čas at už se to nekdy uskuteční. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Mám čas..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Ještě někdo ma čas vestředu nebo ve čtvrtek???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Já mam čas v obouch dnech. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.