JANSON2 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Kdyz extrahuju soubor tak mi to napise : Chyba při zápisu: Soubory a 4 GB jsou podporovány pouze na souborovém systému NTFS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 máš disk naformátován na FAT32, který bere soubory max 4gb...takže stačí přeformátovat disk na NTFS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JANSON2 Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 a to udelam kde pls?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 1) treba v pruzkumniku, pokud se jedna o disk, ze ktereho NEJSOU spustene Widle 2) formatem ale prijdes o data 3) Acronis to umi bez formatu, je placenej, na Hirens Boot CD to najdes na warforu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JANSON2 Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 a nedá se to extrahovat nejak postupne at se nerozbalujou cely 4 GB?? je to 8 partu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 max_007 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 stahni si partiton magic, vytvor particiu , naformatuj na nfts ..... navod to sice aj funkcny ale to by som racej zbehol ku kamosovy aby mi to rozbalil na svojom pc ....hh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Na co by ti bylo extrahovani postupne, kdyz celkove ISO (predpokladam, ze je to ISO) ma mit pres 4GB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 zakládej příště jen jeden topic....:roll: http://console-forum.net/showthread.php?t=40374 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JANSON2
Kdyz extrahuju soubor tak mi to napise : Chyba při zápisu: Soubory a 4 GB jsou podporovány pouze na souborovém systému NTFS.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts